© Haber20Denizli 2022

Whatsapp Grubu Oluşturarak Deprem Bölgesi'ne Yardım Toplandı

Denizli'nin Çameli İlçesinde hayırseverlerin önderlik ettiği Whatsapp grubunda deprem bölgesi Elazığ'a yardım toplanarak gönderildi.

“Depremzedeler için el ele verdiler”

Elazığ’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremde mağdur olan vatandaşlara yardım kampanyası devam ediyor. Denizli’nin Çameli İlçesinde Çameli Sevdalıları grubunun  başlatmış olduğu yardım kampanyasına vatandaşlar katkı sağlamak istediklerini belirten Çameli Yörük Türkmen Derneği Başkanı Özcan Özçelik  kampanyaya destek veren duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.

“Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın”

Whatsaptan oluşturulan Çameli Sevdalılar grubundaki yardım kampanyasını duyan vatandaşlar ihtiyaç olan malzemeleri getirdiklerini söyleyen Çameli Yörük Türkmen Derneği Başkanı Özcan Özçelik  “Depremde mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların yaralarına bir nebze de olsa merhem olmak istedik. Topladığımız sıfır alınmış kıyafet, battaniye, yorgan ve kaşkol gibi giysiler toplanarak  yardımları dün akşam itibari ile deprem bölgesine yolladık. Birlikte el ele gönül gönüle Elazığ halkının yanındayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dileriz. Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER