© Haber20Denizli 2022

YAŞANABİLİR BİR ÇAMELİ İÇİN SEVDAMIZ ÇAMELİ

Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Mahalle gezilerini değerlendiren Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan değerlendirme yaptı.

Başkan Arslan, ''Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekleri not alıyoruz. Emecik, Gökçeyaka ve Kocaova Mahallelerimize yaptığınız ziyaretlerimizde toplantılarımızı miting havasında gerçekleştirdik.

Mahalle muhtarlarımız ve en önemlisi hemşehrilerimizle güzel bir sinerji yakaladık. Hemşehrilerimizin fikirleriyle bize yol göstermelerini önemsedik. Farklı programlarla hemşehrilerimizin hep yanında ve içinde olduk.Onlarda sağ olsun bizi kendilerinden biri gibi görerek bizlerin yanında oldu. Samimiyet, içtenlik ve güler yüzle karşıladılar ve ev sahipliği yaptılar.

Mahalle ziyaretlerimizi Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız, teşkilat yönetimindeki arkadaşlarımız, Mahalle sorumlusu arkadaşlarımızla beraber mahalle halkını ziyaret ediyoruz Bu gezilerimize devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde vatandaşlarınızı evlerine misafir olacağız. Vatandaşımıza sadece seçimden seçime değil, şu anda seçim olmasa bile onların dertlerini dinlemek için bu gezileri düzenliyoruz.'' dedi.

Başkan Arslan“Mahallelerde kahvelerdeki çalışmalarımız olumlu sonuçlar verdi. Yapılan programlarda halkımızın da olumlu tepkisini alıyoruz dedi.Yaşanabilir bir Çameli için Sevdamız Çameli.'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER