© Haber20Denizli 2022

YATAĞAN BIÇAKÇILIK FESTİVALİ VE KEFE YAYLASI ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Denizli ili Yatağan'da düzenlenecek olan Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri bu yıl 24. Kez düzenlenecek.

Yatağan Gönül  Birliği Platformu tarafından organize edilen Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenliklerinde bilek güreşi müsabakaları, geleneksel oyun gösterileri olacak olup bıçak yapım atölyeleri ve çekiç-örs hatıra köşesi stantları yer alacaktır.

KEFEFEST’DE ÖNEMLİ İSİMLER YER ALIYOR

Şenlik kapsamında stantların yanı sıra Murat Kekilli, Hasan Yılmaz, Ozan Nihat, Serdarcan Sönmez, Canan Bayram, Can Kardeş, Duygu Çivril gibi yöresel ve Türk Müziğinin önemli isimleri konser verecek.

Konser Tarihleri şu şekildedir:

16 Ağustos: Ozan Nihat- Duygu Çivril- Can Kardeş

17 Ağustos: Canan Bayram- Hasan Yılmaz

18 Ağustos: Serdarcan Sönmez- Murat Kekilli

24 Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri, 16-17-18 Ağustos tarihleri arasında Yatağan Kefe Yaylasında olacak olup, Festival ve Şenlikler halka açık ve ücretsiz olacaktır.

SİZDE HEDİYE SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ…

Facebook sayfası www.facebook.com/kefefest ve Instagram sayfası olan @kefefest sayfasını takip eden takipçiler için 16-17-18 Ağustos tarihleri arasından çeşitli hediyeler verilecektir.

Denizli Kefe Yaylasına Nasıl Gidilir?

Denizli- Antalya karayolu 45. Km’de Serinhisar İlçesi’nde doğu yönde dönülerek 8 km ilerideki Yatağan Kasabasına gelinir. Kasabanın içinden geçilerek 6 km sonra Kefe Yaylasına ulaşabilirsiniz. Ayrıca Denizli ilinden Yatağan Kasabasına Denizli otogarından direk ulaşım sağlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER