© Haber20Denizli 2022

YEREL YÖNETİMLERDE DEVRİM YAPTIK!

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Küçükdere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir’den sonra mahalle olan köylerin hizmet almaya başladığını belirten Gökbel, “AK Parti proje ve sistem partisidir. Yenilikçidir, gerçek anlamıyla devrimcidir. Yerel yönetimlerde sistemin kusurlarını gördük ve müdahale ettik. Devrim niteliğinde hizmetler yaptık. Artık bu yerleşim alanlarındaki vatandaşlarımız etkin ve hızlı şekilde hizmet almaya başladı” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’e Küçükdere Mahallesi ziyaretinde AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök de eşlik etti.

 

AK Parti’nin her alanda olduğu gibi yerel yönetimler anlamında da devrim niteliğinde yeni düzenlemeler yaptığını belirten İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Yerel yönetim sisteminde kusur ve aksaklıklar vardı. Bir yanda güçsüz yetersiz belediyeler, diğer yanda İl Özel İdareleri, Köy Hizmetleri gibi farklı yapılanmalar dağınıklığa ve hantallığa neden oluyordu. Hizmet etmek için tek elden yönetim, hızlı bir organizasyon gerekiyordu. Sistemin değişmesi lazımdı. AK Parti’nin devrimci karakteri kendisini bu alanda da gösterdi. Denizli Büyükşehir oldu. Bütün köylerimiz, mahalleye dönüştürüldü. Yetki karmaşası, hantal ve dağınık yapı ortadan kaldırıldı. Artık, daha hızlı ve etkin bir hizmet sistemi getirildi. Bu sayede, mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımız da iyi hizmet almaya başladı. Belediyecilik hizmetlerinden istifade etmeye başladılar” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AYDINLIK!

 

AK Parti’nin, ülkeyi birçok müzmin hastalığından kurtardığını, çağın şartlarına uygun bir devlet yönetim modeli getirdiğini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “İşte AK Parti’mizi uzun yıllardır, halkımızın gönlünde 1 numara yapan bu anlayıştır. AK Parti’nin değişimin öncüsü oluşudur. Sistem kuran, organizasyon kabiliyeti yüksek, doğru kararlar alıp, tereddütsüz uygulayabilen bir lider olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu farktır, bugünkü Türkiye… Artık eski Türkiye yok. Ülkemiz, AK Parti iktidarı ile zincirlerini kırmıştır. Geleceğimiz aydınlıktır. İnanıyorum ki; halkımız emeği takdir edecektir ve 31 Mart’tan sonra da aydınlık geleceğimize yürüyüşümüz devam edecektir. Kimse Türkiye’yi bu yolculuktan alıkoyamayacaktır” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER