© Haber20Denizli 2022

Yıllar sonra ortaya çıkan skandal!

2015’in Ocak ayında yüksek ateş sebebiyle kızlarını Denizli Devlet Hastanesi’ne götüren anne-baba, kızınızın bir şeyi yok denilmesi üzerine eve döndükten 6 saat sonra kızlarını kaybetti.

2015’in Ocak ayında yüksek ateş sebebiyle kızlarını Denizli Devlet Hastanesi’ne götüren anne-baba, kızınızın bir şeyi yok denilmesi üzerine eve döndükten 6 saat sonra kızlarını kaybetti.

İlaç bile yazılmadı!

İddiaya göre, 2.5 aylık kızları Emine Su Özdemir’i 39.7 derece ateşlenmesi ile havale tehlikesi ile Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisine götüren M.Ö. ve K.Ö., kızlarının kan tahlil sonucunda olumsuz bir durum çıkmadığı gerekçesiyle eve dönmek zorunda kaldı. Anne-babanın doktordan kızlarının müşahede altına alınmasını istemeleri ve ilaç verilmesi istemeleri üzerine, kız çocuğuna fitil verildiğini daha sonra ise reçete bile yazmadan anne-babanın talebi üzerine boş bir kâğıda “aferin” yazarak hastayı eve gönderdiği ifade edilen doktor hakkında soruşturma izni verilmedi.

2,5 aylık kız hayatını kaybetti

Anne-babanın kızlarını alarak eve gitmelerinin üzerinden 24 saat geçmeden kız çocuğunun vücudunda morarmalar başladığı daha sonra tekrar hastaneye gidildiğinde ise kız çocuğu Emine Su Özdemir’in kandaki mikrop sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Aynı gün içinde ilk muayene de alınan kan tahlil raporunda sonuçların temiz olduğu ancak morarmalar üzerine hastaneye gidilmesinden sonra kanda mikrop bulunması ve yeterli muayenenin yapılmaması üzerine üzgün anne-babanın doktor hakkında şikâyetçi olduğu ancak ilgili makamlarca Doktor O.A. hakkında soruşturma izni verilmediği ifade edildi.

Bilirkişi raporunu yazan Profesör FETÖ’den tutuklu!

Doktor hakkında soruşturma izninin verilmemesi hususunda bilirkişi raporu hazırlayan Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli Profesör A.P.’nin FETÖ/PDY yargılamaları sonucunda tutuklandığı ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER