© Haber20Denizli 2022

Yunusemre Belediyesinden okuma yazma seferberliğine destek

MANİSA (AA) - Yunusemre Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliğine destek verdi.

Yunusemre Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşiyle başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında, İlçe Halk Eğitimi Merkezinin de desteğiyle okuma yazma kursları açtı.

TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi ile Topçu Asım, Barbaros, Uncubozköy ve Yeni Mahalle'deki hanım lokallerinde düzenlenen okuma yazma kursları ile ilçede okuma yazma bilmeyen 100 kadın, bu eksikliklerini giderme imkanı buldu.

TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezindeki kursu ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, okuma yazma seferberliği kapsamında tüm hanım lokallerinde, okuma yazma kursu düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan okuma yazma seferberliği başlattı. Bizler de Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına duyarsız kalmadık. Okuma yazma kurslarımızı devam ettireceğiz ve Yunusemre Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımızın bu konudaki çağrısına her türlü desteği vereceğiz. Birçok lokalimizde okuma yazma kursu açtık. Bünyemizdeki tüm lokallerde bu kursu düzenlemeyi planlıyoruz. Bizler hanım lokallerimizi tüm mahallelerimizde yaygınlaştıracağız."


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER