© Haber20Denizli 2022

YÜZME KURSUNA YOĞUN İLGİ

Çameli Taş Konaklar Havuzunda, çocuklar hem yüzme öğreniyor hem de doyasıya eğleniyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İlçe Merkezinde bulunan Çameli Taş Konaklar Yüzme Havuzunda Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Yüzme Kursuna  07-16 yaş aralıklarında ki çocukların yoğun ilgi gösterdiği eğitimlere, 6 gurup halinde gerçekleşecek olan eğitimler,  haftada   4gün veriliyor.

Kursların ilk aşamasında çocuklara; suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzmenin temel eğitimleri aktarıldıktan sonra başarılı olanlara yüzmenin farklı teknikleri de öğretiliyor Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaz spor okullarında verilen eğitimlerin amacı, yazın okulu bitiren çocukların evde televizyon, bilgisayar, tablet ve akıllı telefona mahkum olmalarını engellemek ve bağımlı kalmak yerine vakitlerini güvenli ve eğlenceli bir atmosferde vakit geçirmeleri Amaç çocuklarımızı sosyal, fiziksel ve psikolojik olarak hayata hazırlamaktır. Bunları yaparken, takım çalışmalarına da önem veriyoruz. Çocukların birbiriyle sosyalleşmesi, kendini ifade etmesi, özgüvenini kazanması şeklinde etkinlikler yapmaktayız.

Yüzme Havuzumuz  sadece ilçe merkezi değil, tüm bölgeye hitap edecek. Hanım kardeşlerimize, gençlerimize, çocuklarımıza ve her yaştan vatandaşımıza yüzme havuzumuza bekliyoruz. Biz bu yavrularımıza profesyonel yüzme hocaları eşliğinde yüzme kursu veriyoruz. Çocuklarımızın yüzünde ki mutluluğu görünce çok da iyi işler yaptığımızı anlıyoruz. Eğer halen yüzme kursumuza gelmek isteyen öğrenci varsa, Taş Konaklara müracaat etsin. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER