© Haber20Denizli 2022

Zeytin Dalı Harekatı

-Manisa'da şehitler için lokma dağıtıldı

MANİSA (AA) - Manisa'da Yunusemre Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için lokma dağıttı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen programda, Laleli Cami müezzini Ömer Faruk Metecan, muhtarlar ve vatandaşlar şehitler için dualar okudu.

Daha sonra vatandaşlara, şehitler için lokma dağıtıldı.

Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, yaptığı konuşmada, lokma hayrına katılanlara teşekkür etti.

Muhtarların her zaman TSK'nın yanında olduğunu vurgulayan Pehlivan, şöyle konuştu:

"Sınır korumasında teröre karşı her zaman canla başla mücadele eden Türk ordumuzun Afrin'deki mücadelemizde onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ordumuzun muzaffer olacağından eminiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Muhtarlar olarak her zaman göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Yunusemre Muhtarlar Derneği olarak bugün burada şehitlerimizi anmak istedik. Ordumuzun her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Yüce Allah Türk ordumuzu muzaffer, askerimizi her zaman muhafaza eylesin."

MHP Manisa Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de "Türk ordusu demek, biz demek. Biz orduyu et ile tırnak misali birbirimizden ayıran insanlar değiliz. Ordumuzun başarısı Türkiye Cumhuriyeti'nin başarısıdır. İnşallah ordumuz Suriye batağından tertemiz çıkacak." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER