MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

Ana SayfaDenizli GündemAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:
17 January, 2018, Wednesday 19:00 1935
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

DENİZLİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Türkiye'nin üzerinde oyunlar oynandığını belirterek, "AK Parti'nin ivmesi devamlı yükselmeye başladıktan sonra 'bir frene basalım' dediler. Ama ne oldu? 2017'nin üçüncü çeyreğinde Türkiye yüzde 11,1 büyüdü. Türkiye'yi küçültmek isterken Türkiye yüzde 11,1 büyüdü. İnşallah 2017'nin son rakamlarıyla Türkiye, yüzde 7 civarında büyüyecek." dedi.

Denizli Valisi Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamlarında ziyaret eden Karacan, daha sonra AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

Karacan, Türkiye'nin şu anda çok farklı konumlara geldiğini, Türkiye'nin bu konuma gelebilmesi için çok mücadele ettiğini, bu mücadelede AK Parti kadrolarının, teşkilatın büyük emeği olduğunu belirterek, bunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bu yürüyüşte AK Parti'ye gönül verenlerden oy verenlere kadar herkesin emeğinin olduğunu vurgulayan Karacan, bu emeğin heba edilmemesi için 2019'a giden süreçte gecelerini gündüzlerine katarak çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Denizli'nin genel başkanının, liderinin arkasında durduğunu dile getiren Karacan, şöyle devam etti:

"Hep birlikte iri olup diri olup beraber olup kardeş olup hep birlikte Türkiye olmak durumundayız. Biz bunu yaparken sadece kendimiz için değil, gelecek kuşaklar için, Türkiye'nin geleceği için, İslam coğrafyasının umudu olan liderimiz için bunu yapmak boynumuzun borcudur. Teşkilat mensuplarımızın hepsi bu bilinçtedir. İl başkanından sandık başkanına kadar, milletvekilinden belediye başkanına kadar hepsi bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini de bilen arkadaşlarımızdır. Tabii ki bu süreç zorlu bir süreç. Bu süreçte hepimizin azimle hiçbir hesap yapmadan sadece hasbi bir şekilde genel başkanımızın yanında dik durmamız gerekiyor."

-"Türkiye'yi küçültmek isterken Türkiye 11,1 büyüdü"

Karacan, Türkiye'nin "yol aldığı" liderine sahip çıkmasını isteyerek, hiçbir hesabı, makam mevkiyi düşünmeden, dava şuuruyla hareket ederek, geldikleri yeri unutmadan hizmet edeceklerini bildirdi.

Karacan, "İnşallah 2019'a giden bu süreçte yan yana, omuz omuza, birbirimizin eksiklerini kapatarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. 2019 yerel seçimlerine, milletvekilliği seçimlerine ve Cumhurbaşkanımız, liderimiz, genel başkanımızın cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine hazırız." diye konuştu.

Türkiye'nin üzerinde oyunlar oynandığına dikkati çeken Karacan, şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti'nin ivmesi devamlı yükselmeye başladıktan sonra 'bir frene basalım' dediler. Bunu içimizdeki malum yapılar, bunu dış ülkeler bir şekilde, bunu başta 17-25 Aralık'la, MİT tırlarıyla, Gezi olaylarıyla, arkasından hain FETÖ'nün darbe kalkışmasıyla ve şimdi de ekonomiye yapmak istedikleri darbeyle hep denediler. Ama ne oldu? 2017'nin üçüncü çeyreğinde Türkiye yüzde 11,1 büyüdü. Türkiye'yi küçültmek isterken Türkiye yüzde 11,1 büyüdü. İnşallah 2017'nin son rakamlarıyla Türkiye, 7 civarında büyüyecek."

Karacan, daha sonra Polisevi'nde düzenlenen toplantıda, kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

AKPartiGenelBaşkanYardımcısıKaracan:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli için kapsamlı turizm yol haritası belirlendi
Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu
Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti
Denizli'de kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu
Afyon’da Gelişim Ligi maçına verilen saha tepkilere neden oldu
DENİZLİ SU ZİRVESİ İLE SUYUN GELECEĞİ İÇİN ORTAK SORUMLULUK VURGUSU
DSO’DA YILIN SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Komşusunu darp eden sivil memur hakkında soruşturma açıldı
Fidanlar çınarlarla buluşuyor, nesiller arası gönül köprüsü kuruluyor
Merkezefendi’nin festivali soğuk kış günlerini ısıtıyor
Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti
Tüp mide ameliyatı hastalara konfor ve ağrısız bir tedavi imkanı sunuyor
Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu
Sırıklı sakinlerinden 2 bin kişilik keşkek hayrı
Heykel çalışması ‘Döngü’ sergilenmeye değer görüldü
Eğitim Bilimci Paşayev, Azerbaycan’da kariyer fırsatlarını keşfetme yöntemlerini anlatacak
DTO komite ve meclis üyeleri ortak istişare toplantısında buluştu
Buldan Gençlik Merkezinde mini hayvanat bahçesi kuruldu
Buz Pateni Pisti gençlerin yeni buluşma noktası oldu
Ebe anne doktor oğluyla birlikte şifa dağıtıyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli için kapsamlı turizm yol haritası belirlendi

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

Denizli'de kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle