MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN ÖRKİ ALMANYA’DA DEV YATIRIMCILARLA BULUŞTU

Ana SayfaDenizli GündemBAŞKAN ÖRKİ ALMANYA’DA DEV YATIRIMCILARLA BULUŞTU
BAŞKAN ÖRKİ ALMANYA’DA DEV YATIRIMCILARLA BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Almanya’nın en büyük turizm fuarı olan “CMT 2020” kapsamında gittiği Stuttgart’da bir dizi görüşme ve etkinliğe katıldı. Başkan Örki, Almanya’nın en etkili yayın organlarından Kilim Gazetesi’nin Kültürhaus Arena’da düzenlediği geleneksel “Turizm Akşamı” programında Almanya’nın dev yatırımcılarıyla bir araya geldi. Başkan Örki, konuşmasında “Pamukkale’ye yatırım yapın” çağrısında bulundu.

16 January, 2020, Thursday 11:58 4247
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

İlk gün temaslarında, Almanya’nın Stuttgart kentinde Ticaret Fuar Merkezi’nde düzenlenen “CMT 2020” adlı dünyanın en büyük turizm, tatil ve eğlence tüketici fuarına katılan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  Stuttgart Başkonsolosu Mehmet Erkan Öner’i makamında ziyaret etti. Başkan Örki, ikinci gün temaslarında da yurtdışındaki yatırımcıları Denizli’ye davet ederek, ilçe turizmine önemli katkı sunacak projeler için görüşmelerde bulundu.

 

TURİZM AKŞAMINDA ALMAN YATIRIMCILARI DENİZLİ’YE DAVET ETTİ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye Cumhuriyeti Stuttgart Başkonsolosu M. Erkan Öner, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milletvekili Aytaç Çaluda, Bentour şirketinin kurucusu ve onursal başkanı Kadir Uğur’un da aralarında olduğu Türkiye’den ve dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 250 turizm profesyonelinin katıldığı Almanya’nın en etkili yayın organlarından Kilim Gazetesi’nin Kültürhaus Arena’da düzenlemiş olduğu geleneksel “Turizm Akşamı” programında davetlilere hitap etti. Turizm akşamında geceye Denizli damgası vururken, Belediye Başkanı Avni Örki yaptığı konuşmada, Pamukkale’ye yatırım yapmak isteyene her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. “Denizli denilince ilk önce akla binlerce yıl öncesinden bu yana birçok medeniyete ev sahipliği yapan, 19 ayrı kent varlığına sahip Pamukkale gelir” diyen Başkan Örki,  “Şu anda Pamukkale Üniversitemiz çok ciddi bir yatırımla termal alanlarımızın bulunduğu noktada çok büyük bir tesis inşa ediyor. Avrupalı vatandaşımızı Pamukkale Karahayıt mahallemizde şifa bulmaya davet ediyorum” dedi. Avrupalı Türkleri Denizli’ye yatırım yapmaya çağıran Avni Örki, “Yatak kapasitesini el birliği ile artıralım. Yatırım için gelecek olan her iş insanına kapılarımızı ardına kadar açacağız. Her türlü desteği vereceğiz. Pamukkale’de balon turizmi de başladı. Binlerce insan balon turizmi için geliyor. Yamaç paraşütünde mükemmel seviyelere geldik.  Biz kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Bir kardeşiniz olarak hepinizi orada bekliyoruz” diye konuştu. 2020 yılını “Denizli Yılı” ilan edildiğini ve Denizli’nin Türkiye’de ihracatta sekizinci büyük şehir olduğunu hatırlatan Örki, “Biz istiyoruz ki Türkiye’ye Denizli’ye ticarete gelen iş insanlarının, vatandaşların, geldiklerinde şifa bulabilecekleri tesisleri de onlara sunalım. Şu an da doluluk oranlarımız çok yüksek. Artık gelen misafirleri şehir merkezindeki otellere yönlendirir hale geldik. Tesis konusunda biraz daha gayret etmemiz gerekiyor. Yatak kapasitemizi artırmalıyız. Pamukkale Belediyesi olarak bizler ilçe turizmimizin daha gelişmesi noktasında büyük gayret sarf ediyoruz. Hem ilçe vatandaşlarımızın hem de gelen yerli yabancı misafirlerimizin doğal güzellikleri, kırmızı ve beyaz suyun şifasını en kaliteli şekilde doyasıya yaşayabilmeleri noktasında önemli adımlar atıyoruz” dedi.

 

NECKARSULM BELEDİYESİ’NDE TEK TÜRK MECLİS ÜYESİ İLE TANIŞTI

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Almanya temasları kapsamında bölgede bulunan hem termal sağlık turizmi ile hem de ticaret hacminin büyüklüğü ile önemli şehirleri de ziyaret etti. Önemli fabrikaların yer aldığı şehirlerden biri olan Neckarsulm’u ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Neckarsulm Belediye Başkanı Steffen Hertwig ve tek Türk Belediye Meclis Üyesi olan Erkan Şahin ile bir araya geldi. Hertwig ile görüşmesinde belediyeler arası ortak işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundular. Sonrasında, Başkan Örki, Hertwig ve Şahin ile birlikte Neckarsulm’daki dünya markası otomobillerin yapıldığı AUDI fabrikasını ziyaret etti. Çalışanlarına güzel tatil imkânları sunan dünyanın sayılı fabrikalarından olan firma yetkilileri ile görüşerek, Pamukkale Bölgesi’nde kür termal sağlık turizmini anlatan Başkan Örki, fabrika çalışanlarının tatillerini Pamukkale’de değerlendirebilmesine olanak sağlayacak imkanlar noktasında önemli temaslarda bulundu. Başkan Örki’nin ziyaretleri devam ediyor.

BAŞKANÖRKİALMANYA’DADEVYATIRIMCILARLABULUŞTU
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Emekli Evim emeklilerin ikinci yuvası oldu
Başkan Çavuşoğlu: “Denizli’nin kaynakları Denizli’ye…”
Buldan Emniyetin gururu oldular
Çameli 10. Kültür ve Turizm Festivali takvimi belirlendi
Honaz Belediyesinden şeffaf mali tablo: 2025 bütçesi fazla verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜRKYED Heyetini Kabul Etti
DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ
Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi
Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde
Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi
Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu
Denizli’de feci kaza; 2 genç hayatını kaybetti
Uşak-Denizli Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Tavas Belediyesi afetlere karşı hazırlığını güçlendiriyor
Darıveren Mahallesi’nin içme suyu hattı yenileniyor
PAMUKKALE’DE MÜZİK KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
GİRİŞLER VE EĞLENCE ÜCRETSİZ!
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAK SALDIRISINA ‘DEV’ TEPKİ
Denizli’de 5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Emekli Evim emeklilerin ikinci yuvası oldu

Buldan Emniyetin gururu oldular

Çameli 10. Kültür ve Turizm Festivali takvimi belirlendi

Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle