MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN ÖRKİ, ÇOCUKLARIMIZ EN DEĞERLİLERİMİZ

Ana SayfaDenizli GündemBAŞKAN ÖRKİ, ÇOCUKLARIMIZ EN DEĞERLİLERİMİZ
BAŞKAN ÖRKİ, ÇOCUKLARIMIZ EN DEĞERLİLERİMİZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocukları unutmadı. Pamukkale Belediyesi’nce Çocuk Hakları günü’nde ilçe sınırları içerisindeki önemli noktalardaki billboardları miniklerin çizdiği resimler renklendirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, minik ressamları belediye de ağırlayarak, onlarla birlikte tüm dünyaya mesaj gönderdi.

20 November, 2019, Wednesday 12:34 2596
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde belediyede çocukları ağırlayarak, tüm dünyaya mesaj gönderdi. Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz günlerde ilçe sınırlarındaki önemli noktalardaki billboardların, çocuk haklarına dikkat çekmek amacıyla, minik ressamların çizdiği resimlerle donatıldığını belirterek, çocuk haklarının çok önemli olduğunu söyledi. “Çocuklara karşı işlenen her türlü haksızlığın, suçun karşısındayız” diyen Başkan Örki, Pamukkale Belediyesi olarak çocukların hem okul hayatına hem toplumsal yaşama adapte olmalarına destek olmak amacıyla projeler yürüttüklerini hatırlatarak, belediye bünyesindeki Aile Destek Birimi’nde görevli uzman psikoloğun, ilçe sınırları içerisinde desteğe ihtiyacı olan çocuklara yardımcı olduğunu bildirdi.

“ÇOCUKLAR YARINLARIMIZIN TEMİNATI”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye binası önündeki billboardların önünde minik ressamlarla bir araya gelerek, “Bizler ülke olarak gerçekten şanslı bir ülkeyiz. Çünkü ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı ulusal egemenliğimizle bir tutarak, özdeşleştirerek çocuk haklarına verdiği önemi, değeri bundan yıllar önce bizlere göstermiştir. Bugün geldiğimiz noktada gerçekten ülkemizin çocuklarının birçoğunun çok iyi şartlarda yetiştirildiğini ve büyüdüğünü görüyoruz. Çocuk hakları o kadar önemli ki; bir milletin çocuk haklarına vermiş olduğu değer, medeniyetinin, kültürünün, çağdaşlığının bir işaretidir. Çocuk haklarına değer veren medeniyetler, ülkeler en güçlü ülkeler, medeniyetler olarak anılırlar. Bu çocuklar bize emanettir. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz, yarınlarımızın teminatıdır. Bizlerde yerel idareciler olarak çocuklarımızın daha güzel şartlarda büyümesini sağlamak adına gayret ediyoruz, koşturuyoruz. İnşallah bu gayretimizi de artırarak sürdüreceğiz. Buradan dünya çocuklarına da yanımızdaki bu güzel çocuklarla bir mesaj vermek istiyoruz. Bütün dünyada eziyet çeken, zor şartlar altında büyümeye çalışan bütün çocuklarımıza güzel günler temenni ediyoruz. İnşallah onlarda çok mutlu günler geçirirler. Ülkemizin çocuklarıyla geleceğe emin adımlarla ilerlediği bugünlerde, bende bütün vatandaşlarımıza güzel günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Örki, çocuklarla tek tek sohbet ederek, çizdikleri resimler hakkında sorular sordu. Çocuklarla birlikte öğle yemeği yiyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, minik ressamlara hediye vermeyi de unutmadı.

BAŞKANÖRKİÇOCUKLARIMIZENDEĞERLİLERİMİZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

“PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ” MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPACAK
Denizli Büyükşehir Ulusal Briç Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak
Çameli’ye 300 bin avroluk hibe
Kiracısını her 50 günde kontrol etmek isteyen ev sahibinden 3 sayfalık sıra dışı kriter listesi
Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor
Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ
Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması
Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi
Honaz Belediyesinden çocuklara sömestr şenliği
Başkan Tatık, Almanyada yaşayan gurbetçilerle bir araya geldi
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Denizli Komedi Sahnesi ikinci kez perdelerini açıyor
PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ’NDE BİNLERCE ÇOCUK EĞLENEREK ÖĞRENİYOR
DBB Batı Ege GYO Yaya Üst Geçidi hizmete açıldı
Sevgi Eli binlerce aileye umut oldu
Büyükşehir DESKİ’den Bozkurt’a 19 Milyon TL’lik içme suyu yatırımı
Denizli Büyükşehir’den Barış Manço anısına konser
Çameli Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor
Buldan’da aynı yolda ikinci kaza, otomobil üzüm bağına uçtu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

“PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ” MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPACAK

Denizli Büyükşehir Ulusal Briç Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak

Kiracısını her 50 günde kontrol etmek isteyen ev sahibinden 3 sayfalık sıra dışı kriter listesi

Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle