MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Büyükşehir'de öğrenim yardımı müracaatları başlıyor

Ana SayfaEğitimBüyükşehir'de öğrenim yardımı müracaatları başlıyor
Büyükşehir'de öğrenim yardımı müracaatları başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik her yıl yaptığı öğrenim yardımının müracaatları 28 Eylül 2020 Pazartesi günü başlıyor. Başvurular www.denizli.bel.tr üzerinden sadece online olarak gerçekleştirilecek.

26 September, 2020, Saturday 10:23 35906
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli Büyükşehir Belediyesinin lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik sürdürdüğü öğrenim yardımı 2020-2021 eğitim-öğretim yılı döneminde de devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yaptığı öğrenim yardımının müracaatlarını 28 Eylül 2020 Pazartesi günü başlatıyor. Öğrenim yardımı müracaatları www.denizli.bel.tr resmi internet sayfası üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. 23 Ekim 2020'ye kadar devam edecek başvuru kapsamında öğrenciler, kendilerinden istenilen resmi evrakları eksiksiz olarak tamamlayarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın Büyükşehir Belediye binasının yanında bulunan Turan Bahadır Sergi Salonu'nda kuracağı başvuru masalarına teslim edecek. Öğrenim yardımı almaya hak kazanan 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 120 TL öğrenim yardımı olmak üzere toplam 3 milyon 600 bin lira destek verilecek.

 

Denizli merkez ve tüm ilçelerden başvurulabilecek

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin sağlayacağı öğrenim yardımına Denizli merkez ile birlikte tüm ilçelerden başvuru yapılabilecek. Başvuruda alınacak şartlar şu şekilde açıklandı: “Öğrencinin T.C vatandaşı olması, lise ve dengi okullarda öğrenim görüyor olması (Açık Lise, Özel Okul, Kolej ve Temel Liselerde öğrenim gören öğrenciler başvuruda bulunamaz) ailesinin belediye mücavir alan sınırları içinde (Denizli) ikamet etmesi gerekecek. Bunun yanında öğrencinin başka yerden burs almaması, ailesinin ekonomik durumunun zayıf olması, okulunda başarılı olması, kamu haklarından yasaklı olmaması, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı bulunmaması, sınıf tekrarı yapmamış olması ve devam ettiği okuldan disiplin cezası almamış olması şartları aranacak.”

 

Başkan Zolan: "Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, uzun yıllardır sürdürdükleri öğrenim yardımı desteğine bu yılda devam ettiklerini belirtti. Büyükşehir olarak geleceğe yatırım yapmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Denizlimizin 19 ilçesinde lise ve dengi okullarda öğrenim gören gençlerimize destek vermeye devam ediyoruz. Geçen yıl 100 TL olan öğrenim yardımını bu yıl 120 TL'ye çıkardık. Üç bin öğrencimize 10 ay boyunca ayda 120 TL olmak üzere toplamda 3,6 milyon TL destek vereceğiz" dedi. "Eğitim-öğretim" dendiğinde akan suların duracağını kaydeden Başkan Zolan, şunları söyledi: "Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır. Okuyan, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi ve yeteneklerini şehrimiz ve için kullanacak bir gelecek için eğitime yatırım yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü eğitimli nesiller yarınlarımızı daha aydınlık hale getirecek yegane teminattır."

Büyükşehir'deöğrenimyardımımüracaatlarıbaşlıyor
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ
Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi
Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde
Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi
Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu
Denizli’de feci kaza; 2 genç hayatını kaybetti
Uşak-Denizli Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Tavas Belediyesi afetlere karşı hazırlığını güçlendiriyor
Darıveren Mahallesi’nin içme suyu hattı yenileniyor
PAMUKKALE’DE MÜZİK KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
GİRİŞLER VE EĞLENCE ÜCRETSİZ!
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAK SALDIRISINA ‘DEV’ TEPKİ
Denizli’de 5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti
Tavas'ın her noktası bayraklarla donatıldı
BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Uğur Mumcu anma gecesi
Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı
MERKEZEFENDİ’DE KARNE SEVİNCİ ŞENLİKLE KUTLANACAK
BAĞBAŞI GENÇLİK MERKEZİ’NDEKİ İŞ YERLERİ İÇİN İHALE 28 OCAK’TA

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EĞİTİM

PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR İÇİN DOPDOLU SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Denizli Büyükşehir’den gençlere temel fotoğrafçılık eğitimi

Başkan Arslan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Egekent Karaman Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezinin temel atma töreni düzenlendi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle