MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizli'den Sarı'ya Önemli Görev

Ana SayfaDenizli GündemDenizli'den Sarı'ya Önemli Görev
Denizli'den Sarı'ya Önemli Görev

Büyük Birlik Partisi(BBP) divan üyelerini açıkladı. Listede Denizli'den Ahmet Tarık Sarı partisinin Türk Dünyası'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

28 October, 2019, Monday 13:21 3387
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun ev sahipliğinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkanları toplantısı gerçekleşti. Toplantıya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyesi Tuna Koç katıldı. Toplantıda divan üyeleri de açıklandı. Denizli'den Ahmet Tarık Sarı yeniden Türk Dünyası'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

 

 

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya'nın Hendek İlçesinde parti kurmayları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Divan üyelerinin de belli olduğu toplantıda,Önceki dönem  Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı,Önceki dönem  Alperen Ocakları Genel Başkanı,  Azerbaycan Alperen Ocakları Kurucu Başkanı,  27.dönem Cumhur İttifakı Aydın Milletvekili Adayı  olan ve Denizli'de mimarlık yapan Ahmet Tarık Sarı, Türk Dünyasından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

 

Uzun yıllar Denizli Alperen Ocakları'nda görev yapan Ahmet Tarık Sarı, daha sonra Alperen Ocakları Genel Başkanı olmuştu. Azerbaycan Alperen Ocakları Kurucu Başkanı görevinin ardından Denizli'ye dönen Ahmet Tarık Sarı,  Kentte Mimarlık yapmaya başladı. Partide Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliği(MKYK) görevinde de bulunan Sarı geçtiğimiz dönemde de Genel Başkan Mustafa Destici'nin takdiri ile Türk Dünyası'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilmişti. Yenilenen divan listesinde Ahmet Tarık Sarı yeniden Türk Dünyası'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevinde kaldı.

İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı," Biz şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetlerine sahip çıkmaya onun davasında onun inandığı gibi çalışmaya devam ediyoruz.  Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici beyefendi ile birlikte bu yolda merhum liderimizin izinden ilerleme gururu elzemdir. Biz inandığımız hak yolda, inandığımız doğrularla yürümeye devam edeceğiz. Bu konuda şahsıma verilen Türk Dünyası'ndan sorumlu olma görevi benim için çok önemli bir vazifedir. Bu vazifede bize düşen, önce milletimizi ve vatanımızı düşünerek çok çalışmaktır. Bu hususta ceddimizi iyi bilmek, soydaşlarımızı iyi tanımak ve her şeyi Türk Milletinin çıkarları doğrultusunda yapmak zorundayız. 27 yıl önce Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarıyla başlayan bu dava şimdi bize emanet. 27 yıldır siyaseten hiç leke sürülmeyen bu parti bundan sonra da doğruya doğru, yanlışa yanlış diyecektir. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Denizli'denSarı'yaÖnemliGörev
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Honaz Belediyesinden şeffaf mali tablo: 2025 bütçesi fazla verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜRKYED Heyetini Kabul Etti
DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ
Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi
Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde
Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi
Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu
Denizli’de feci kaza; 2 genç hayatını kaybetti
Uşak-Denizli Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Tavas Belediyesi afetlere karşı hazırlığını güçlendiriyor
Darıveren Mahallesi’nin içme suyu hattı yenileniyor
PAMUKKALE’DE MÜZİK KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
GİRİŞLER VE EĞLENCE ÜCRETSİZ!
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAK SALDIRISINA ‘DEV’ TEPKİ
Denizli’de 5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti
Tavas'ın her noktası bayraklarla donatıldı
BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Uğur Mumcu anma gecesi
Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi

Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde

Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle