MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

GEKA-RUS BASIN HEYETİ DENİZLİ ZİYARETİ

Ana SayfaDenizli GündemGEKA-RUS BASIN HEYETİ DENİZLİ ZİYARETİ
GEKA-RUS BASIN HEYETİ DENİZLİ ZİYARETİ

Güney Ege Kalkınma Ajansı ve THY işbirliğiyle Denizli’nin sağlık ve termal turizm potansiyelinin Rusya’da tanıtımı için gerçekleştirilen basın mensupları ziyareti Pamukkale ile Karahayıt’taki tesis incelemeleri ile 1 Ekim Pazartesi günü başladı.

02 October, 2019, Wednesday 10:09 2676
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Rusya’da sağlık, moda, güzellik, aile, lüks yaşam vb. alanlarda yayın yapan gazete, dergi ve internet sitelerinin temsilcisi olan yedi kişilik basın heyeti 1 Ekim Pazartesi günü başlayıp 4 Ekim Cuma günü tamamlanacak gezi boyunca öncelikle Denizli’nin sağlık ve termal turizm potansiyelini yerinde inceleyecekler. Çalışma kapsamında Pamukkale, Karahayıt ve Sarayköy’de termal sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren örnek işletmeler yerinde incelenecek.

1 Ekim Pazartesi günü termal ve sağlık turizm alanında faaliyet gösteren Colossae Thermal ve Pam Termal otellerine yapılan inceleme ziyareti ile başlayan gezide basın mensupları, tesislerde verilen hizmetler hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildi. Heyet, Hierapolis Antik kenti ve Pamukkale tanıtım turunun ardından Antik Havuzun şifalı sularında havuza girdiler.

Basın heyeti aynı günün akşamı Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği yemek organizasyonunda Denizli’nin iş, siyaset ve bürokrasi alanlarında söz sahibi yöneticileriyle bir araya geldi. Burada basın heyetine Denizli’nin turizmden tarıma, sanayisinde ihracat potansiyeline kadar ekonomisine yön veren tüm sektörler hakkında başta ev sahibi Uğur Erdoğan olmak üzere yetkililer tarafından detaylı bilgi verildi.

GEKA Genel Sekteri Özgür Akdoğan’ın da bir konuşma yaptığı gece de Akdoğan, “Rus Basın Mensuplarını ilimizin turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla Ajansımız ve THY işbirliğiyle 4 gün süreyle Denizli’de misafir edeceğiz. Söz konusu tanıtım etkinliğinin öncelikle termal sağlık turizmi alanına odaklanarak gerçekleştirilmesi Rusya’daki ilgili hedef kitleye ulaşmamız açısından önem arz etmektedir”dedi. Özgür Akdoğan son olarak Rus basın heyetine hitaben “Türkiye’nin nadide güzelliklere sahip çok özel bir şehrini gezme imkanı bularak birbirinden renkli fotoğraflara ve zengin içeriğe sahip haberlere imza atacaklarının garantisini vermek isterim. Bu vesileyle gördüklerinizi beğenerek ülkenizde şehrimizle ilgili güzel yayınlar hazırlayacağınızı umuyorum. Denizli’nin tanıtımına sağlayacağınız katkı için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Heyet GEKA koordinasyonunda Pamukkale, Karahayıt ve Sarayköy’de bulunan termal sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren örnek işletmelere yapacakları ziyaretlere devam edecekler. 4 Ekim Cuma günü sona erecek etkinlik kapsamında zengin bir turizm çeşitliliğine ve potansiyeline sahip Denizli’de tarih turizminin yegane örneklerinden biri olan Laodikya Antik Kenti, geçmişi Osmanlı’ya kadar uzanan dokuma kültürüyle dokumanın başkenti Buldan ve yayla turizminin başarılı örneği Bağbaşı yaylası tanıtım turu etkinliği kapsamında ziyaret edilecek yerler arasında olacak.

GEKA-RUSBASINHEYETİDENİZLİZİYARETİ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Başkan Tatık evi yanan aileye yardım elini uzattı
Başkan Kumral devam eden sosyal tesis ve spor sahası projelerini yerinde inceledi
Çameli'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor
Ecogreen Enerji Holding, YEKA GES-2025 Yarışmaları'nda 50 MWe'lik Bolu GES Projesini kazandı
Denizli’de 125 yıl ile aranan 8 aranan şahıs operasyonlar kapsamında yakalandı
Denizli OSB Arıtma Tesisinde kimyasal eğitimi ve tatbikat gerçekleştirildi
HAK-İŞ KONFEDERASYONU 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü
İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında soruşturma izni verilen eski başkandan açıklama
Merkezefendi'nin 33’ncü mama makinesi Çerkezköy’e teslim edildi
Başkan Pütün ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi
Kuşaklar arasındaki bağlar dijital köprülerle kuruldu
Başkan Tatık, Öğretmenler Gününde öğretmenleri yalnız bırakmadı
Çivril’de öğretmenler anısına fidan dikimi yapıldı
Tavas'ta zeytin seferberliği kapsamında açılan Tarla Okulu ilk mezunlarını verdi
Samanlık yangını korkuya neden oldu
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Çameli protokolü öğretmenleri yalnız bırakmadı
Denizli OSB yönetiminden öğretmenlere anlamlı ziyaret
Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı
Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Başkan Tatık evi yanan aileye yardım elini uzattı

Başkan Kumral devam eden sosyal tesis ve spor sahası projelerini yerinde inceledi

Çameli'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor

Ecogreen Enerji Holding, YEKA GES-2025 Yarışmaları'nda 50 MWe'lik Bolu GES Projesini kazandı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle