MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

"Hayalimde her sene Avrupa'da oynayacak Göztepe var"

Ana SayfaSpor"Hayalimde her sene Avrupa'da oynayacak Göztepe var"
"Hayalimde her sene Avrupa'da oynayacak Göztepe var"
18 January, 2018, Thursday 00:15 2132
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt


İZMİR (AA) - Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, "Futbolda umduğumuzun ötesinde güzel bir başarı yakaladık." dedi.

İzmir'deki bir restoranda gazetecilerle bir araya gelen Sepil, Süper Lig'deki ilk sezonlarında tüm gelişmelerin pozitif yönde olduğunu belirtti.

Sezon başında 2 senelik sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşündüklerini anlatan Sepil, "Öncelikle ligde tutunabilmemiz, ikinci olarak da Göztepe'nin iskeletini oluşturmamız gerektiğini düşündük. Çok zor bir lig, 30 puan çok büyük başarı. İlk haftaları zor olan bir ligde başarılı bir ilk yarı geçirdik. İyi başladık, duraksama oldu ama sonunu tekrar iyi getirdik. Futbolda umduğumuzun ötesinde güzel bir başarı yakaladık." diye konuştu.

İzmir'deki stat probleminin ise bir dezavantaj olarak gözüktüğünü ifade eden Sepil, Bornova Stadı'nı yuvaları olarak kabul ettiklerini, ancak ne gelir getirme ne de ambiyans anlamında bu stadın yeterli olduğunu vurguladı.

Takımın geleceği için çok önemli olan stat ve akademi konusunda önemli adımlar attıklarının altını çizen Sepil, inşaatı sorunsuz devam etmesine rağmen yeni stadın gelecek sezonun ortasına yetişmesinin zor olduğunu söyledi.

Sepil, statta alışveriş merkezinin bulunmayacağını, stat çevresi için değişik projelerin gündemlerinde olduğunu belirterek, İzmir'in en önemli ilgi noktalarından birini oluşturacaklarını kaydetti.

Torbalı ilçesinde yapılacak akademinin de inşaatına mart ayında başlanacağına işaret eden Sepil, teknik direktör Tamer Tuna ile birlikteliklerinin çok uzun süre devam etmesini planladıklarını anlattı.

Sepil, "İlk devrede yakaladığımız başarı beklenmeyen bir başarıydı, hızlı yakaladık, inşallah ayağımıza dolanmaz. Biz Tamer hoca ile yıllar boyu çalışmak istiyoruz. Bunu kontrat haline de getiririz, onda bir sorun görmüyorum." şeklinde konuştu.

"Hayalimde her sene Avrupa Kupası'nda oynayacak Göztepe var." diyen Sepil, yeni statlarında her maçı dolu tribün önünde oynamak istediklerini belirtti.


- Tuna: "Göztepe'yi iyi günler bekliyor"


Toplantıda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna da takımda ilk transfer döneminden itibaren çok sağlıklı çalışmalar yaptıklarını, ilk yarıyı 30 puanla tamamladıklarını söyledi.

Her teknik direktörün puan hedefi olduğunu belirten Tuna, "Sezon başı 20-30 puan arasındaki hedef gerçekçi bir hedefti. İkinci yarıda 9-10 galibiyet tahmin ediyoruz ama olmayabilir de. Son haftalarda düşme hattındaki takımların, Avrupa'yı zorlayan takımların performansları farklı olabiliyor. İlk yarıyı 14 puanda bitiren takımlar bile ligde iyi pozisyon almak için çalışıyorlar. Biz bu yılın ve gelecek sezonun yapılanmasıyla ilgili bir plan içine girdik." diye konuştu.

"Göztepe'yi iyi günler bekliyor." diyen Tuna, ilk devrede ligi ilk 15 içinde bitirme hedefini yakaladıklarını, ikinci yarıda da benzer hedeflerinin bulunduğunu kaydetti.

Tuna, kadrolarına dahil ettikleri Andre Poko'nun ardından bir oyuncu ile daha görüşmelerin devam ettiğini, bunun dışında 1 ismin daha gündemlerinde olduğunu sözlerine ekledi.

"HayalimdeherseneAvrupa'daoynayacakGöztepevar"
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Ters yöne giren otomobil kazaya sebep oldu; 1 yaralı
Honaz Belediyesi Yerel Tohum Merkezi’nde safran soğanları filizlenmeye başladı
Merkezefendi Belediyesi Japon deprem uzmanlarını ağırladı
PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MÜKELLEFLERE VERGİ ÖDEME DUYURUSU
Dağ Arama Kurtarma 9 yıldır arama kurtarma operasyonlarında gönüllü olarak yardımcı oluyor
Denizli 3. Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarında yerini aldı
Denizli’nin antik kentlerinde çalışmalar sürüyor
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Milli maç heyecanı Tavas’ta dev ekranlarda yaşanacak
Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı

Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu

Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu

Yılmaz Vural amatör spor kulüplerine destek için Merkezefendi’de

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle