MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Haçlılara Kudüs'ü dar eden irade hala yaşamaktadır

Ana SayfaSiyasetMHP Genel Başkanı Bahçeli: Haçlılara Kudüs'ü dar eden irade hala yaşamaktadır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Haçlılara Kudüs'ü dar eden irade hala yaşamaktadır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Mukaddesatımız kutlu varlığımızın manevi harcıdır. Bu harcı Trump istedi, Netenyahu dayattı, siyonizm arzuladı diye kurutmak mümkün değildir. Haçlılara Kudüs'ü dar eden irade hala yaşamaktadır." dedi.

09 December, 2017, Saturday 17:30 1893
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

ANTALYA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mukaddesatın kutlu varlığın manevi harcı olduğunu belirterek, "Bu harcı Trump istedi, Netenyahu dayattı, siyonizm arzuladı diye kurutmak mümkün değildir, kimsenin haddi de olamayacaktır. Haçlılara Kudüs'ü dar eden irade hala yaşamaktadır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Lozan tartışmaları Yunanistan ziyaretine mühür vurdu

Bahçeli, Alanya Belediyesince düzenlenen temel atma töreninde, Alanya'ya geldiği zaman ecdadın emanetlerini gördüğünü ve bundan gurur duyduğunu söyledi.

Doğası, güneşi, kumu, tarihi mirasının güzelliğiyle Alanya'da her daim huzur bulduğuna işaret eden Bahçeli, Alanya'da MHP'li belediyenin göreve geldiği günden bu yana hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu bildirdi.

MHP olarak yerel yönetimlere büyük önem verdiklerine dikkati çeken Bahçeli, partinin politikalarının hayata geçirildiği ilk alanın yerel yönetimler olduğuna değindi.

Alanya'nın il olmaya dünden hazır olduğunu, bunu hak ettiğini aktaran Bahçeli, gündelik hayatta vatandaşın arzu ettiği hizmeti yaşayarak bulacağı sahaların belediyelerin sorumluluğu altında olduğunu dile getirdi.

Hakkaniyetin, hakikatin olmadığı yerde Allah rızasının ve milletin onayının olmayacağına dikkati çeken Bahçeli, "Bunlar olmadığı zaman da işin bereketi kalmaz. MHP'nin gayesi öncelikle Allah'ın rızasına sonrasında da sizlerin dua ve desteklerinize mazhar olmaktır. Bütün bunlar bizim açımızdan önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkemizin esaslarını teşkil etmektedir. Kaynakların doğru, yerinde ve verimli kullanımı sayesinde sorunlar çözüme kavuşturulacaktır." dedi.

"Türk düşmanları iç barış ve toplumsal huzurumuzu bozamayacaklar"

Türkiye'nin birliğine kavuşacağını, milli bekanın ayakta kalacağını belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"Türk düşmanları iç barış ve toplumsal huzurumuzu bozamayacaklar, Alanya'nın umutlarıyla oynayamayacaklar. Maske işbirlikçiler, rahmani görünüp şeytani emellere hizmet edenler, doğuda başka batı da başka görünenler Türk milletinin kutlu iradesi karşısında bozguna uğrayacaklardır. Birliğimiz güvence, Alanya umudumuz, dünyaya açılan penceremizdir. Bu pencereden karanlık niyetler, kötü kokular asla giremeyecektir. Teminat sizlersiniz, asil duruşunuzdur. Kudüs'ü kirletmek, mabetleri çiğnemek, bölgeyi kana ve şiddete havale etmek için kaos imal edenler, Müslüman Türk milletinin beddua, tepki ve direnciyle sarsılacak. Mukaddesatımız kutlu varlığımızın manevi harcıdır. Bu harcı Trump istedi, Netenyahu dayattı, siyonizm arzuladı diye kurutmak mümkün değildir, kimsenin haddi de olamayacaktır. Haçlılara Kudüs'ü dar eden irade hala yaşamaktadır. Hayasız akımlara, hain operasyonlara göğüs geren, meydan okuyan Türk İslam sancağı pırıl pırıl Alanya'da, Anadolu'nun her köşesinde parlamaktadır. Küresel hesaplar yerle yeksan edilecektir. Türk İslam alemi Kudüs'ü İsrail'in başkenti yapmaya cüret eden sefil anlayışa karşı haklı bir intifada ve infial içerisindedir. Kudüs İslamdır, iffettir, itibardır, emanettir."

Kudüs'ün ilk kıblenin kaynağı, üç büyük mescitten birinin tarihi mekanı olduğunu vurgulayan Bahçeli, hiç kimsenin, hiçbir karanlık emelin bu gerçekleri değiştiremeyeceğini kaydetti.

Bahçeli, kulun hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı olduğunu belirterek,"Hepsinden ve herkesten büyüktür. Allah bizimledir. Doğanın gücü üstümüzdedir. İnanıyorsak ki, hücrelerimiz kadar inanıyoruz, zafer mutlaka bizimdir, hezimet de zalimlerin olacaktır." dedi.

Belediyenin yeni hizmet binasının temelini atan Bahçeli, ardından Alanya Belediyesince yaptırılan güneş enerji santralinin açılışını yaptı. Bahçeli, santral hakkında Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den bilgi aldı.

Muhabir: Süleyman Elçin

MHPGenelBaşkanıBahçeli:HaçlılaraKudüs'üdaredeniradehalayaşamaktadır
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Çameli protokolü öğretmenleri yalnız bırakmadı
Denizli OSB yönetiminden öğretmenlere anlamlı ziyaret
Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı
Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 ölü
Başkan Kumral; "Hayatımızı dokunan, tüm öğretmenlerimize minnettarız"
Başkan Pütün; "Öğretmenler emekleriyle geleceğimizi inşa ediyor, yarınlara ışık oluyor"
Türkiye-Japonya ortak deprem çalıştayı gerçekleştirildi
Merkezefendi Basket sezonun ilk deplasman galibiyetine ulaştı
Yoldan çıkan otomobil tarlaya uçtu; 2 yaralı
Pamukkale'de öğretmenler günlerini coşkuyla kutladı
Vali Coşkun; "Öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır"
Başkan Saruhan; "Başımızın tacı öğretmenlerimizin günü kutlu olsun"
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SİYASET

Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek

Milletvekili Ün, "İklim kanunu çiftçiye, besiciye darbe vuracak"

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle