MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Osman Aydınlı ve Ailesine Vefa Gecesi Düzenlendi

Ana SayfaEğitimOsman Aydınlı ve Ailesine Vefa Gecesi Düzenlendi
Osman Aydınlı ve Ailesine Vefa Gecesi Düzenlendi

Denizli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ilimiz eğitimine yaptırdıkları okul ile büyük katkıları olan Osman Aydınlı ve ailesine vefa gecesi düzenlendi.

30 April, 2019, Tuesday 10:28 3613
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Polisevi’nde düzenlenen geceye Denizli Valisi Hasan Karahan, hayırsever Osman Aydınlı ve ailesi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Dr.Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu,  İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

 

Pamukkale Osman Aydınlı İlkokulu ve Pamukkale Osman Aydınlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ilimiz eğitimine kazandıran Osman Aydınlı ve ailesi adına hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başlayan gecede, Osman Aydınlı İlkokulu öğrencisi Ayşenur Yıldırım, hayırsever  Osman Aydınlı’ya hitaben yazdığı şiiri okudu.

 

Programın açılış konuşmasında İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Bugün Denizli’deki güzelliklerden bir tanesini yaşıyoruz. Denizli’de eğitim öğretimde bir başarı varsa bunun mimarı başta Sayın Valimiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız, Denizli’mizin çok saygı değer hayırseverleri, öğretmen arkadaşlarım, okul aile birliğinde görev yapan anne-babalar ve tüm Denizli halkıdır. Ancak bizim başarımıza en çok hız veren, katma değer katan ise hayırseverlerimizdir. Bugün burada Osman Aydınlı’ya ne kadar teşekkür etsek azdır.

Denizli sadece sınavlarda başarılı değil. Okullarımız hem nicelik anlamında hem de nitelik anlamında son derece güzel ve eğitim öğretimde başarılıdırlar. Burada tabi öğretmen arkadaşlarımızla birlikte okul müdürü arkadaşlarımızın da çok büyük emekleri var. Milli Eğitim Müdürü olarak 15 bin öğretmenin emrinde olan bir kişiyim.  Denizli’miz Türkiye’yi en iyi temsil eden illerden bir tanesi. Ne kadar LGS ve YKS’de 2. olsak da, bu bize yetmiyor. Bizim hedefimiz çocuklarımızın bilgili, donanımlı olmaları ve gelişen teknoloji ve bilgi çağında çocuklarımızı en üst noktalara getirip onları uluslararası alanlarda yarışan nesiller haline getirmektir. Bu yüzden de hayırseverlerimize ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu Osman Abimizin şahsında tüm hayırseverlerimize bir kez daha duyurup onlara teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar Milli Eğitim Camiasına iki güzel okulumuzu kazandıran Aydınlı Ailesine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

 

Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı konuşmasında “Herkesin olduğu gibi benim de bir hayat hikâyem var. Lise yıllarımdan itibaren ihracatçı olmak istedim. O zamanlardan kalan mücadeleci ruhum ve hırsım beni bugünlere getirdi. Ülkemiz için en başta eğitim olmak üzere ihracatın ve istihdamın ne kadar önemli olduğunu ülke tarihimizde yaşadığımız zorluklardan sebep bilecek tecrübeye sahibim. Buradan yola çıkarak eğitime bir ruh katmanın, istihdam sağlamanın ve ihracat yapmanın tadının bambaşka olduğunu biliyorum. Hiçbir şey ülkemden daha önce değildir. Önce vatan olması lazım ve bunun için de önce içi donanımlı eğitim kurumlarının olması lazım. Öğrenciler ve öğretmenler üzerlerine düşeni yapıyorlar ve bizim de onlara yardımcı olup daha iyi eğitim veren ve üreten insanlar yetiştirmemiz lazım” dedi.

 

Denizli Valisi Hasan Karahan konuşmasında “Bu memleketin yaşaması, dik durması dünya için bir umuttur. Onun için de bu topraklarda yaşayan bizler de dik ve sağlam durarak dünyanın umudu olmaya devam etmeliyiz. 82 milyon vatan evladımız bu vazifenin şuurunda. Hemen hemen her alanda bu aşkla ve şevkle memleketin daha iyiye gitmesi adına gayret ediyorlar. Sayın Osman Aydınlı’da bunun güzel örneklerinden birisidir. Denizli bu açıdan şanslı bir şehirdir. 300’e yakın hayırseverimiz birçok konuda katkılarını sunuyorlar. Eğitime destek veren büyük bir aileye sahibiz. Tüm hayırseverlerimize ve emeği geçenlere bu güzel geceyi bizlerle paylaşanlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Program sonunda Denizli Valisi Hasan Karahan, Hayırsever Osman Aydınlı’ya eğitime yaptıkları katkılardan dolayı plaket verdi.

OsmanAydınlıveAilesineVefaGecesiDüzenlendi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor
Başkan Tefenlili’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Denizli havacılık ve savunma sanayisinde tedarikçi olma yolunda ilerliyor
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Acil Durum Hastanesine taşınma planlamaları yerinde değerlendirildi
Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti
Denizli’de gazeteci Öztürk ailesinin acı günü
Denizli’de konut satışları azaldı
Denizli’de dilencilere sıkı denetim
Denizli’de araç sayısı 576 bini aştı
Başkan Tatık, halı sahada buluşan gençleri yalnız bırakmadı
Tavas’ta alt ve üstyapı çalışmaları aralıksız sürüyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EĞİTİM

Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri

Denizli’de çocuklar geleceği bugünden inşa ediyor

Denizli Büyükşehir’den kadın girişimciler için “E-Ticaret Yolculuğu” eğitimi

PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLIYOR

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle