MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜTÜPHANEYİ VATANDAŞLARIN EVLERİNE TAŞIDI

Ana SayfaKültür SanatPAMUKKALE BELEDİYESİ KÜTÜPHANEYİ VATANDAŞLARIN EVLERİNE TAŞIDI
PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜTÜPHANEYİ VATANDAŞLARIN EVLERİNE TAŞIDI

Pamukkale Belediyesi, Koronavirüs pandemisinin ortaya çıkmasıyla birlikte sokak kısıtlamalarının olduğu günlerde, evlerinden çıkamayan ilçe halkının evine kadar kitap servisi yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pandemi süresince evde kalan ama kitapsız kalmak istemeyen vatandaşlarımızın ayağına kadar kitap servisi yaptık. Kitap Kafe’mizdeki tüm kitapları halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

31 March, 2021, Wednesday 08:42 8128
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Pamukkale Belediyesi, eğitimden kültüre, spordan sanata her türlü alanda proje geliştirirken, her bir projenin vatandaşların memnuniyetlerini artıracak olmasına özen gösteriyor. İlçe halkının, sosyal yaşantılarına kolaylık sağlayacak ve ışık tutacak projelere de imza atan Pamukkale Belediyesinin pandemi sürecindeki kitap servisi hizmeti ile büyük beğeni topladı. Geçen yılın Mart ayından bu yana geçen yaklaşık 1 yıllık süre zarfında kitap talebinde bulunan yaklaşık 800 vatandaşın istedikleri yaklaşık 7 bin 500 kitap evlerine kadar götürüldü. 2020 yılının başlarında 2 bin 700 üyesi ile 3 bin 700 kitap bulunan kitap kafe de, 2021 yılının ilk aylarında üye sayısı 3 bini, kitap sayısı da 5 bini geçti.

 

“MİNİ KÜTÜPHANEMİZ TÜM İLÇEMİZE ULAŞTI”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kitap Kafe’deki kitap sayımızı da her geçen gün artırıyoruz. Bundaki amacımız herkes her istediği kitabı burada bulabilsin. Bir yıldır koronavirüs salgınıyla mücadelemiz sürerken, evlerinde kalarak mücadeleye destek veren vatandaşlarımızın ayağına kadar kütüphanemizdeki kitapları taşıdık. Sokak kısıtlamasının yaşandığı günlerde, yaklaşık 800 vatandaşımızın sadece bir telefonla istediği kitabı, kitap servisi hizmetimizle evlerine kadar ulaştırdık. Kitap Kafe’mizle tüm ilçe halkımızın tanışması ve koronavirüs salgınıyla mücadelede evlerinde kalarak destek veren vatandaşlarımızın vakitlerini verimli geçirebilmelerine destek olmak istedik. Bir yıl boyunca, vatandaşlarımızın evlerinden çıkma gereksinimi duymadan kitaplarla buluşmalarını sağladık. Kitap Kafe’ye üye olan ve kitaplarımızı okuyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bu haftanın bir güzelliğinin de Kütüphane haftası olduğuna dikkat çeken Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bizler her zaman, ilk emri ‘Oku’ olan bir dinin mensupları olarak okumamız gerektiğinin ve gençlerimize, çocuklarımıza okuma farkındalığı oluşturmamız gerekliliğinin bilinciyle hareket ediyoruz. Bu bilinçle Pamukkale Belediyesi olarak, gençlerimizin her zaman her yerde kitap okumalarını savunuyor ve bu yönde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizdeki okullarımızın okul kütüphanelerine destek oluyor, çocuklarımızın hayal dünyalarını kitap hediye ederek zenginleştirmeye çalışıyoruz. Kitap Kafe’mizle de vatandaşlarımıza mini bir kütüphane hizmeti sunarken, Kınıklı Mahallesi 6085 Sok. No.11’de bulunan Kitap Kafe’mizden ücretsiz olarak yararlanmak için tüm vatandaşlarımızı bekliyor, tüm halkımızın 57.Kütüphane Haftası’nı kutluyorum” dedi. 

PAMUKKALEBELEDİYESİKÜTÜPHANEYİVATANDAŞLARINEVLERİNETAŞIDI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir’den çevreye ve bütçeye nefes aldıran projeler
Çavuşoğlu’ndan rekor: 5 yıllık plan 1 yılda gerçekleşti
Beyağaç Belediye Başkanı Pütün, Umre ibadeti için kutsal topraklara gitti
Denizlili genç sporcudan uluslararası arenada gurur veren başarılar
Keklik ve tavşan avı yasaklandı
Denizli Vali Yavuz Selim Köşger göreve başladı
Denizli Kayak Merkezi yeni sezonda ziyaretçi akınına uğradı
PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR İÇİN DOPDOLU SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLIYOR
Merkezefendi Kış Festivalinde eğlence devam ediyor
Denizli Büyükşehir’den gençlere temel fotoğrafçılık eğitimi
Başkan Arslan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"
BAŞKAN ERTEMUR, 2026 PROJELERİNİN STARTINI VERDİ
BAŞKAN ERTEMUR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı
Müstakil evde çıkan yangında 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Egekent Karaman Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezinin temel atma töreni düzenlendi
Çameli’de Miraç Kandili Programı düzenlendi
Başkan Doğan, "Miraç Kandili, kırgınlıkları geride bırakmaya ve dayanışmayı güçlendirmeye davet eden özel bir gecedir"

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
KÜLTÜR SANAT

MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Kazıkbeli Zaferi’nin 878. Yılı Denizli’de coşkuyla anıldı

Büyükşehir’den Mekke’nin Fethi için özel program

ULUSLARARASI ÇOCUK TİYATRO FESTİVALİ, MERKEZEFENDİ’YE PRESTİJLİ ÖDÜL GETİRDİ

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle