MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜTÜPHANEYİ VATANDAŞLARIN EVLERİNE TAŞIDI

Ana SayfaKültür SanatPAMUKKALE BELEDİYESİ KÜTÜPHANEYİ VATANDAŞLARIN EVLERİNE TAŞIDI
PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜTÜPHANEYİ VATANDAŞLARIN EVLERİNE TAŞIDI

Pamukkale Belediyesi, Koronavirüs pandemisinin ortaya çıkmasıyla birlikte sokak kısıtlamalarının olduğu günlerde, evlerinden çıkamayan ilçe halkının evine kadar kitap servisi yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pandemi süresince evde kalan ama kitapsız kalmak istemeyen vatandaşlarımızın ayağına kadar kitap servisi yaptık. Kitap Kafe’mizdeki tüm kitapları halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

31 March, 2021, Wednesday 08:42 7992
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediyesi, eğitimden kültüre, spordan sanata her türlü alanda proje geliştirirken, her bir projenin vatandaşların memnuniyetlerini artıracak olmasına özen gösteriyor. İlçe halkının, sosyal yaşantılarına kolaylık sağlayacak ve ışık tutacak projelere de imza atan Pamukkale Belediyesinin pandemi sürecindeki kitap servisi hizmeti ile büyük beğeni topladı. Geçen yılın Mart ayından bu yana geçen yaklaşık 1 yıllık süre zarfında kitap talebinde bulunan yaklaşık 800 vatandaşın istedikleri yaklaşık 7 bin 500 kitap evlerine kadar götürüldü. 2020 yılının başlarında 2 bin 700 üyesi ile 3 bin 700 kitap bulunan kitap kafe de, 2021 yılının ilk aylarında üye sayısı 3 bini, kitap sayısı da 5 bini geçti.

 

“MİNİ KÜTÜPHANEMİZ TÜM İLÇEMİZE ULAŞTI”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kitap Kafe’deki kitap sayımızı da her geçen gün artırıyoruz. Bundaki amacımız herkes her istediği kitabı burada bulabilsin. Bir yıldır koronavirüs salgınıyla mücadelemiz sürerken, evlerinde kalarak mücadeleye destek veren vatandaşlarımızın ayağına kadar kütüphanemizdeki kitapları taşıdık. Sokak kısıtlamasının yaşandığı günlerde, yaklaşık 800 vatandaşımızın sadece bir telefonla istediği kitabı, kitap servisi hizmetimizle evlerine kadar ulaştırdık. Kitap Kafe’mizle tüm ilçe halkımızın tanışması ve koronavirüs salgınıyla mücadelede evlerinde kalarak destek veren vatandaşlarımızın vakitlerini verimli geçirebilmelerine destek olmak istedik. Bir yıl boyunca, vatandaşlarımızın evlerinden çıkma gereksinimi duymadan kitaplarla buluşmalarını sağladık. Kitap Kafe’ye üye olan ve kitaplarımızı okuyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bu haftanın bir güzelliğinin de Kütüphane haftası olduğuna dikkat çeken Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bizler her zaman, ilk emri ‘Oku’ olan bir dinin mensupları olarak okumamız gerektiğinin ve gençlerimize, çocuklarımıza okuma farkındalığı oluşturmamız gerekliliğinin bilinciyle hareket ediyoruz. Bu bilinçle Pamukkale Belediyesi olarak, gençlerimizin her zaman her yerde kitap okumalarını savunuyor ve bu yönde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizdeki okullarımızın okul kütüphanelerine destek oluyor, çocuklarımızın hayal dünyalarını kitap hediye ederek zenginleştirmeye çalışıyoruz. Kitap Kafe’mizle de vatandaşlarımıza mini bir kütüphane hizmeti sunarken, Kınıklı Mahallesi 6085 Sok. No.11’de bulunan Kitap Kafe’mizden ücretsiz olarak yararlanmak için tüm vatandaşlarımızı bekliyor, tüm halkımızın 57.Kütüphane Haftası’nı kutluyorum” dedi. 

PAMUKKALEBELEDİYESİKÜTÜPHANEYİVATANDAŞLARINEVLERİNETAŞIDI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Sanayi Odasi Meslek Komiteleri Ortak Toplantisi gerçekleştirildi
Çal’da 2 mahallede şap tespit edilmesi üzerine 19 mahalle karantinaya alındı
Denizli’de silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Babadağ’da off-road gösterileri nefes kesti
Babadağ Belediyesinin 7’nci kez düzenlediği Babafest coşkuyla devam ediyor
Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı
Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı
Zafer Partisi lideri Özdağ’dan Başkan Kepenek’e övgü; "Gerçekten kıskandım"
Başkan Arslan genç çiftin nikahını kıydı
Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı
Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı
Denizli'de avcılar denetlendi, kaçaklar yakalandı
Eve giren yılan paniğe neden oldu
Güney Ege’den 5,75 milyar TL’lik yatırım hamlesi
Yoldan çıkıp ağaca çarpan araçtaki iki genç hayatını kaybetti
Yakaladığı 800 kiloluk dev orkinosu sevdiklerine ihram etti
Çameli Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığı için denetimlerini sürdürüyor
Okul müdürünü vuran kantincinin 17 yaşındaki oğlu aranıyor
Deneyimlerini üniversiteli gençlerle paylaştı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
KÜLTÜR SANAT

Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan caminin yüzde 80'ni tamamlandı

MERKEZEFENDİ KENT TİYATROSU SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU

Dünyanın en küçük dokuma tezgahları Denizli’de sergilenecek

MERKEZEFENDİ KENT TİYATROMUZ 5 EKİM’DE PERDELERİNİ AÇIYOR

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle