MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
PAMUKKALE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Pamukkale Belediyesi adını aldığı Pamukkale mahallesinde Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale mahallemizdeki sokak sağlıklaştırma çalışması buranın çehresini değiştirecek” dedi.

30 July, 2020, Thursday 18:18 5857
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Her mahalleye uygun çalışmalar yapan Pamukkale Belediyesi, adını aldığı mahalle olan Pamukkale’ye çok özel bir çalışma yapıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, seçimlerden önce vaatleri arasında bulunan Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarının ilk etabını Pamukkale’de gerçekleştiriyor. Pamukkale Mahallesi Atatürk Caddesi’nde başlayan ve Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla bu cadde örnek bir hale getirilecek. Baştan sona değiştirilen ve beton parke taşları desenli bir şekilde döşenen caddede tüm binalar mavi ve beyaz renkte boyanıyor. Çalışmalar yaklaşık 1 ay önce başlarken kısa süre sonra tamamlanacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çalışmaları yerinde incelerken, eline fırça alıp boya yaptı. Başkan Örki ayrıca sokakta devam eden peyzaj çalışmaları kapsamında çiçek de dikti.

 

HERKESİ BEKLİYORUZ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale mahallesinin çok fazla bilinmeyen bir çok özelliği barındırdığını ifade ederek, “Burası Pamukkale’nin can damarlarından biridir. Turistlerin çoğu buraya uğramadan gidiyor. Biz bunu değiştirmek için örnek bir cadde oluşturmak istedik. Seçimlerden önce sokak sağlıklaştırması konusunda projelerimiz vardı. Onu burada hayata geçirmeye karar verdik. Mahallemizin Atatürk Caddesi’nin tabanından duvarına kadar konsept bir çalışma ile güzelleştirmek istedik. Pandemi döneminde esnaf ve vatandaşlarımızı rahatsız etmeden binaları mavi beyaz renklere boyadık. Yolları da desenli küp taş ile yeniden döşedik. Çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlandığında burası herkesin gelmek isteyeceği güzellikte olacak. Bu bölgenin bilinmeyen bir yönü daha var. Burada Çin, Kore ve Japonya mutfağından lezzetler bulunabiliyor. Herkesi bu lezzetleri tatmaya bekliyoruz. İlk etap çalışması 250 metre uzunluğundaki caddede gerçekleşiyor ama burada toplamda yaklaşık 1.5 kilometrelik alanda sokak sağlıklaştırması gerçekleşecek. Burası hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak yeri olacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

ESNAFLAR DURUMDAN MEMNUN

 

Pamukkale Belediyesi’nin sokak sağlıklaştırma çalışmaları esnafları da memnun etti. 17 yıldır Pamukkale’de esnaflık yaptığını söyleyen Ali Çelik, “Yapılan çalışmalar çok önemli. Caddemiz çok güzelleşti. Bu konuda önemli bir çalışma oldu. Yerli ve yabancı turistlerden gelen tepkiler çok iyi. Bu konuda çalışmalar yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi. Mehmet Kıvılcım ise yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduğunun altını çizerek, “Mavi beyaz konsepti ile caddemiz çok güzel oldu. Biz esnaflar olarak bundan dolayı mutluyuz. Buraya gelen insanlar evlerin önünde fotoğraf çektiriyor. Pamukkale gibi turizm bölgesi için yapılan çalışmalar çok güzel. Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir diğer esnaf Mehmet Sena da, “Pamukkale’de böyle güzelliklerin olmasından dolayı mutluyum. Mahallemiz ne kadar güzel olursa o kadar iyi. Mahallemizin Pamukkale’ye yakışır şekilde olmasını istiyorduk. Pamukkale Belediyesi gerekeni yapıyor. Sokaklarımız mükemmel oldu. Başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi.

PAMUKKALE’NİNÇEHRESİDEĞİŞİYOR
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü
Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti
Buldan simidi coğrafi işaret yolunda
Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor
Çocuklar, eğlence ve hayal dolu bir ara tatil geçirdi
Başkarcı’ya FİFA standartlarında yeni tesis
Denizli OSB’de sanayinin geleceği yapay zekayla şekilleniyor
KOAH hastalarında 10 yıl içinde akciğer kanseri gelişme ihtimali yüksek
3 maç sonra kazanan Merkezefendi’de yüzler gülüyor
DTO, Denizli'nin başarılı sanayici kadınlarının hikayelerini anlatıyor
Merkezefendi'den Alman milli takımına bir yıldız daha
Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü

Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti

Buldan simidi coğrafi işaret yolunda

Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle