MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PFDK'den 7 Süper Lig kulübüne ceza

Ana SayfaSporPFDK'den 7 Süper Lig kulübüne ceza
PFDK'den 7 Süper Lig kulübüne ceza

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'den 7 kulübe çeşitli cezalar verdi.

26 January, 2018, Friday 07:15 2086
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'den 7 kulübe çeşitli cezalar verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, Fenerbahçe'ye Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Göztepe ile oynadığı karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150 bin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından ötürü 45 bin, sarı-lacivertli taraftarları neden olduğu saha olayları nedeniyle de 15 bin, toplam 210 bin lira para cezası verdiği belirtildi. Bu karşılaşmada çirkin ve kötü tezahüratta bulunan sarı-lacivertli taraftarların bir sonraki iç saha müsabakasına girişlerinin bloke edildiği kaydedildi.

Aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden ile merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı Göztepe'ye toplam 45 bin lira para cezası verildiği aktarıldı.

Kurulun, Galatasaray'a da Kayserispor ile deplasmanda oynadığı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından ötürü toplam 30 bin, aynı müsabakada Kayserispor'a da taraftarlarının neden olduğu saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve görevli olmayan kişilerin akredite alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedenleriyle toplam 105 bin lira para cezası verdiği açıklandı.

Beşiktaş'a da deplasmanda Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 15 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Trabzonspor'a da Atiker Konyaspor ile deplasmanda oynadığı mücadelede taraftarlarının sebep olduğu saha olayları ve taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ayrıca bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı toplam 170 bin lira para cezası verildiği duyuruldu. Aynı müsabakada Atiker Konyaspor'a da taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 60 bin lira para cezası verildiği aktarıldı. Aynı karşılaşmada çirkin ve kötü tezahüratta bulunan yeşil-beyazlı taraftarların bir sonraki iç saha müsabakasına girişlerinin bloke edildiği kaydedildi.

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar da sportmenliğe aykırı açıklamasından dolayı 10 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.

Ali Turan ve Fofana'ya 2'şer maç ceza

Kurul ayrıca, Aytemiz Alanyaspor'un Malili oyuncusu Mamadou Fofana'ya Kasımpaşa maçındaki, Atiker Konyasporlu Ali Turan'a da Trabzonspor karşılaşmasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle 2'şer maç ceza verildiğini bildirdi.

Muhabir: Hilmi Sever


PFDK'den7SüperLigkulübüneceza
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor
Başkan Tefenlili’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Denizli havacılık ve savunma sanayisinde tedarikçi olma yolunda ilerliyor
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Acil Durum Hastanesine taşınma planlamaları yerinde değerlendirildi
Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı

Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu

Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu

Yılmaz Vural amatör spor kulüplerine destek için Merkezefendi’de

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle