MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

SORUNLARINI ELE ALDI; PROJELERİNİ ANLATTI

Ana SayfaDtoSORUNLARINI ELE ALDI; PROJELERİNİ ANLATTI
SORUNLARINI ELE ALDI; PROJELERİNİ ANLATTI

Denizli Ticaret Odası (DTO)’nın birbiriyle ilgili 3'üncü, 13'üncü, 14'üncü, 29'uncu ve 30'uncu Meslek Komiteleriyle ortak bir toplantıda bir araya gelen DTO Başkanı Uğur Erdoğan, inşaat, müteahhitlik, mimarlık, mühendislik, emlak ve bağlı sektörlerin sorunlarını, üyelerinin beklenti ve isteklerini ele aldı. Sorunların çözümü için gerekli çalışmayı başlattıklarını açıkladı.

20 September, 2021, Monday 14:20 2942
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, odalarının 3'üncü, 13'üncü, 14'üncü, 29'uncu ve 30'uncu Meslek Komitelerinin üyelerinin katılımlarıyla, ortak komiteler toplantısının ilkini gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda Başkan Erdoğan, üyelerinden gelen istek, beklenti ve sıkıntıları dinledi; notlar aldı.

Başkan Erdoğan, sorunlarının yakından takipçisi olduğunu ve çözümü için çalışma yürüttüklerini, kendilerine iletilen sorunlar üzerine ilgili merciler ve yetkililer ile görüştüklerini, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başta olmak üzere ilgili kurumlar ve bakanlıklarla da yazıştıklarını anlattı. Erdoğan, “Sorunları bekletmeden ve büyümeden çözme tarzımız, bizim avantajımız. Sorunları biriktirmiyor ve bize yansır yansımaz ele alıyor, çözüm arıyoruz. İlgili yerlere iletiyor, gerekirse yazıyor ve çözümünü istiyoruz. Komitelerimizin başkanlarıyla her an iletişim halindeyiz… Üye ziyaretlerinden edindiğiniz izlenimler ile bilgiler, anında bize de yansıtılıyor. Bizler de sıkça ziyaretlerde bulunuyor ve notlar alıyoruz. Daha sonra, bu ziyaretlerde bizlere iletilenler ile düşüncelerimizi istişare edip üyelerimizin beklentilerini karşılama yönünde adımlar atıyoruz” dedi.

 

İSPANYA VE ALMANYA’DAKİ FUARLAR İÇİN HAZIRLIK YAPIYORUZ

 

Başkan Erdoğan, konuşmasında, önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri bazı projelerden de bahsetti… Erdoğan, “Sizlerle rutin görüşme ve değerlendirmelerimizin yanında, bugün daha farklı bir ortamda müşterek bir toplantıda biraraya gelelim istedim. Konut inşaatları, emlak müşavirleri ile yapı kooperatifleri, apartman ve site yöneticiliği hizmetleri, inşaat ekipmanları ile malzemeleri, mimar ve mühendisler ile iklimlendirme sistemleri, inşaat taahhüt işleri, müteahhitlik hazır beton ve yapı denetim gibi çok sayıda meslek grubu, iş kolu ve sektör ile üyelerimizin binlercesini temsil ediyorsunuz. Şehrimizin ekonomisinde önemli bir yer teşkil etmektesiniz. Sizlerle ilgili temaslarımız, görüşmelerimiz, yazışmalarımız oldu; sorunlarınıza çare arıyoruz. Bu temaslarımızda komite başkanlarımız da yer aldılar ve olan bitene yakından şahit oldular. Bu arada, üyelerimizden Kasım ayında gerçekleştirilecek Barselona Building Construmat 2021 Uluslararası Yapı ve İç Mimari İhtisas Fuarı için İspanya’ya iş gezisi düzenlenmesi teklifi geldi. İlgili personele gerekli talimatı verdim; hazırlıkları yapılıyor. Sizleri, bu kez prosedürle de uğraştırmamak için Barselona’ya KOSGEB desteği ile değil odamızın desteği ve imkanlarıyla göndereceğiz. Ayrıca, Nisan 2022’de Almanya’da Denizli İnşaat ve Dekorasyon Günleri düzenleyecek, böylelikle KOBİ’lerimizi ihracata teşvik edeceğiz. Müteahhitlerimiz tamamlanmış projelerini sergileyip ikili görüşmelerde bulunacaklar. Aynı organizasyona dekorasyoncularımız da yeni ürünleriyle katılacaklar ve Avrupa pazarına açılacaklar” diye konuştu.

 

BAŞKAN ERDOĞAN’A, DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Bu arada, DTO 13’üncü Komite Başkanı Volkan Gürsoy, bastırıp dağıttıkları ve odanın internet sitesine koydukları tek tip evrak ve sözleşmelerle emlak ve gayri menkul müşavirlerinin iş yapmasını kolaylaştırdıkları, sektörlerindeki hizmetlerini odalarının güvencesi altına aldıkları ve böylelikle çok uzun süredir yaşadıkları bir sıkıntıyı ortadan kaldırdıkları için, komitelerindeki üyeleri adına Başkan Erdoğan’a teşekkür etti; “Sizi hep yanımızda bulduk. Sorunlarımıza çare oldunuz; oluyorsunuz. Çok sağ olun” dedi.

 

BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYE ZİYARETLERİNİ KESİNTİSİZ SÜRDÜRÜYOR

 

Başkan Erdoğan, üye ziyaretlerine de devam etti… DTO’nun 3'üncü Meslek Komitesi Başkanı Demirayak İnşaat Ltd. Şti.’nin sahibi Mustafa Demirayak'ı, yeni iş yerinde ziyaret etti. Başkan Erdoğan’a, DTO’nun 3'üncü Meslek Komitesi’nin üyeleri de eşlik etti. Demirayak, konuklarına, büyük bir yatırım yaparak inşa ettiği yeni iş merkezini gezdirip bilgilendirdi.

 

YENİ YATIRIMLARDAN D&D OFFİCE İŞ MERKEZİ’Nİ YERİNDE İNCELEDİ

 

Başkan Erdoğan, Pasvak Aşevi’nin hemen yanında yer alan D&D Office İş Merkezi ile ilgili olarak, “Sayın Demirayak’ın sektöründe çığır açacak türden Mehmet Akif Mahallesi'ndeki yeni yatırımını yerinde görelim istedik ve kendisini ofisinde ziyaret ettik. 87 ofis, 1'i VIP 2 spor salonu, 2 toplantı salonu ve kafeteryası ile hem bölgesine hem de şehrimize yeni ve farklı bir hareketlilik getirecek bu önemli yatırım, kentimizdeki ilklerden biri olarak göz kamaştırıyor. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Erdoğan, iş adamı Demirayak’a hem sektörüne olan katkısından dolayı hem de ziyaretinin anısına bir de teşekkür belgesi takdim etti.

 

ÇELİK VE PREFABRİK YAPILAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Başkan Erdoğan, Akhan Mahallesi'ndeki Tuğba Prefabrik Konteyner Çelik Yapı'nın sahibi Süleyman Demirci'yi de ziyaret etti. Ürünleri, işletmesi, faaliyetleri ve sektörleriyle ilgili bilgi aldı; istişarede bulundu. Denizli Ticaret Odası ile odalarındaki faaliyetlerini anlattı. Hayırlı işler diledi.

Prefabrik, konteyner, çelik yapı ve şantiye binaları inşa etmenin yanında özel tasarım ürünler de üreten Tuğba Yapı’nın sahibi Demirci, konuğuna, Denizli gibi birinci derece deprem bölgesi yerleşim alanlarında hem ekonomik hem de güven veren bir tercih olan prefabrik yapılara ilginin, her geçen gün daha da arttığının bilgisini verdi.

 

İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE HEP ÜYELERİNİN YANINDA

 

Erdoğan ayrıca, bir süre önce babası Osman Sülük'ü yitiren Denizli Ticaret Odası’nın üyesi Taşpınar Gümrükleme'nin sahibi Esat Sülük'ü de işletmesinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

 

LİTTLE CAESARS PİZZA’NIN KINIKLI’DAKİ AÇILIŞINA KATILDI

 

Başkan Erdoğan bu arada DTO Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarından Sadri Acar'ın oğlu Oğuz Acar’ın yeni işletmesinin açılışına katıldı. Little Caesars Pizza’nın Denizli'deki ilk şubesinin Kınıklı'daki açılışına çok sayıda davetli katıldı. Genç girişimci Oğuz Acar’ı kutlayan Başkan Erdoğan, “Şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet edecek yeni ve modern bir mekân kazandırdınız. İnsanımıza iş ve aş sağlayan herkes, başımızın tacıdır. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

TEB’İN EGE BÖLGESİ YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ

 

Açılışın yapıldığı sokaktaki işletmeleri de ziyaret edip hayırlı işler dileyen Başkan Erdoğan, daha sonra odaya geçerek misafirlerini kabul etti. Türk Ekonomi Bankası (TEB) Denizli Çınar Şubesi Müdürü İlyas Işın, Saraylar Şubesi Müdürü Mansur Demir, KOBİ Bankacılığı Satış Direktörü Tarkan Giresunlu, Ege Bölge KOBİ Bankacılığı Satış Müdürü Mehmet Kenan Ak, Satış Müdürü Altan Ensari ve Satış Yöneticisi İlker Aytaç’ı ağırladı. Denizli Ticaret Odası’nın üyelerine yönelik projelerini, finans sektöründeki yenilikler ile son gelişmeleri değerlendirdi.

SORUNLARINIELEALDI;PROJELERİNİANLATTI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Aren’i ölümüne darp eden sanığa 8 yıl 5 ay, anneye 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi
Aren’i ölümüne darp eden sanığa 8 yıl 5 ay, anneye 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi
iran’a saldırı türkiye’ye saldırıdır
iran’a saldırı türkiye’ye saldırıdır
Buldan Santral Garajı ve Kapalı Pazaryerinde sona yaklaşıldı
Buldan Santral Garajı ve Kapalı Pazaryerinde sona yaklaşıldı
Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı
Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı
Büyükşehir’den Güney’de 798 üreticiye kompoze gübre desteği
Büyükşehir’den Güney’de 798 üreticiye kompoze gübre desteği
Tavas Belediyesi, Baharlar Mahallesi sosyal tesislerini yeniledi
Tavas Belediyesi, Baharlar Mahallesi sosyal tesislerini yeniledi
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nden ‘Sağlıklı Menopoz Okulu’ projesi
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nden ‘Sağlıklı Menopoz Okulu’ projesi
Sporcuların faydalandığı salon yeni ekipmanlarla donatıldı
Sporcuların faydalandığı salon yeni ekipmanlarla donatıldı
Bakan Kacır: "Türk milleti mührünü gökyüzüne vurdu"
Bakan Kacır: "Türk milleti mührünü gökyüzüne vurdu"
Bozkurt'da yarının köyleri projesi açılışı
Bozkurt'da yarının köyleri projesi açılışı
Denizli moderan fabrika açılışını Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır gercekleştirdi
Denizli moderan fabrika açılışını Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır gercekleştirdi
Pamukkale belediyesi kültürel hafızayı canlandıran buluşma
Pamukkale belediyesi kültürel hafızayı canlandıran buluşma
Engelliler Meclisi iftarda bir araya geldi
Engelliler Meclisi iftarda bir araya geldi
Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu Biz aşk değiliz ile sahnede
Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu Biz aşk değiliz ile sahnede
Manevi atmosfer şehrin tamamına yayılıyor
Manevi atmosfer şehrin tamamına yayılıyor
DTO’DAN ENERJİ ÖLÇÜMLERİYLE VERİMLİLİK PROJESİ İMZALAR ATILDI
DTO’DAN ENERJİ ÖLÇÜMLERİYLE VERİMLİLİK PROJESİ İMZALAR ATILDI
Başkan Doğan Muhtarlarla İftarda bir araya geldi
Başkan Doğan Muhtarlarla İftarda bir araya geldi
Pamukkale Belediyesi'nden ramazan seferberliği başladı
Pamukkale Belediyesi'nden ramazan seferberliği başladı
Hocalı soykırımının 34. yıldönümü Denizli’de törenle anıldı
Hocalı soykırımının 34. yıldönümü Denizli’de törenle anıldı
Deniz Model Fabrika Bakan Kacır tarafından açılacak
Deniz Model Fabrika Bakan Kacır tarafından açılacak

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

DTO, Teknoloji ve Eğitim Merkezi kuracak

DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"

Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle