MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

15 TEMMUZ RUHU TEK SES TEK YÜREK OLDU

Ana SayfaIlçe Haberleri15 TEMMUZ RUHU TEK SES TEK YÜREK OLDU
15 TEMMUZ RUHU TEK SES TEK YÜREK OLDU

Tavas'ta, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri şehit ve gazilerin anısına yakışır bir şekilde gerçekleştirildi.

16 July, 2018, Monday 13:55 2825
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hain darbe kalkışmasının yıl dönümünde Tavas olarak dik duruşumuzu sürdürmeye devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan çağrı üzerine demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkma adına meydanlara çıktık. Bu millet, vatan denince nasıl topyekün birlik içinde, bütün olmayı tüm dünyaya gösterdi. Hiçbir ulusun yapamayacağı kitlesel direnişi gerçekleştirerek milli iradesine, hukukuna ve namusuna sahip çıktı. 15 Temmuz ihanetini haber aldığımız ilk saatten itibaren görev yerlerimizde vatanımızı koruma sevdasıyla hazır bulunduk. 15 Temmuz şanlı direnişimizin yıl dönümünde; darbe ve iç işgal girişimini savuşturan ve bastıran ve kurucu liderimiz, Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN' a saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyor, 15 Temmuz gecesi şehit olan 249 şehidimize ve 2196 gazimize, minnetimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Asırlar boyunca birlik ve beraberlik içinde olan bir milletin evladı olarak söylüyorum ki hiçbir güç, hiçbir dış mihrak Yüce Türk Milletini diz çöktüremeyecektir.

Hain darbe saldırısında vatanı uğruna canını veren kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımızı ve minnetlerimizi sunuyorum" dedi.

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, “15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasiye darbe teşebbüsü esnasında ve sonrasında ülkemizde yaşanan süreci değerlendirdiğimizde, tarihimizde hiçbir zaman karşılaşmadığımız şekilde Cumhuriyetimize, İstiklalimize, İstikbalimize ve Milletimizin iradesine yönelik hain Fetö terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen darbe ve ihanet teşebbüsüne karşı, milletimiz bütün dünyaya örnek olacak şekilde dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeden tek vücut ve tek yürek olmuştur. Vatan ve millet uğrunda gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, şehit ailelerimize sabır ve metanet diliyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri geç saatlere kadar devam ederken, vatandaşlara ikramlar dağıtıldı. 15 Temmuz Şehit ve Gazileri anısına düzenlenen resim sergisi gezildi. Tavas Belediyesi ve Kızılcabölük Hanife Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Milli Hakimiyet projesi minyatürü sergilendi. Vatandaşlar ve protokol anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Kuran-ı Kerim okundu. Hatim Duaları yapıldı. Sinevizyon gösterileriyle 15 Temmuz ruhu alandaki kalabalığa htirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının canlı verilmesiyle alandaki vatandaşlar duygu dolu anlar yaşarken, Salaların okunmasıyla duygular doruğa ulaştı.

15TEMMUZRUHUTEKSESTEKYÜREKOLDU
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
10 KASIM DTO
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
İLÇE HABERLERİ

Çameli’nin üreticisine Büyükşehir’den mazot desteği

Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu

CHP’li başkanlardan AK Partili Başkan Arslan’a tebrik ziyareti

Başkan Murat Kumral; "Büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle