MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Denizli OSB’de coşkuyla kutlandı

Ana SayfaDenizli Gündem23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Denizli OSB’de coşkuyla kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Denizli OSB’de coşkuyla kutlandı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Özel Minik Hayaller Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okul bahçesinde hazırladıkları bir dizi etkinlikle coşku içinde kutladı.

25 April, 2023, Tuesday 01:54 585
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Özel Minik Hayaller Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okul bahçesinde hazırladıkları bir dizi etkinlikle coşku içinde kutladı.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdulkadir Uslu’nun katılımıyla gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinlikte 5 yaş öğrencilerinin önderliğinde 23 Nisan şarkılarının tüm öğrenciler tarafından söylenmesinin ardından 10. Yıl Marşı eşliğinde tüm çocukların coşkulu bayram kutlaması ile devam etti. 5 yaş öğrencilerinin oyun alanına geçerek pinpon topu taşıma, çuval yarışı ve bayrak yarışı yapmaları ile heyecanın arttığı etkinliklerde öğrenciler okullarının bahçelerinde kurulan oyun istasyonlarındaki oyunları oynayarak onlara hediye edilen bayramın tadını çıkarıp keyifli bir gün yaşadılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, sevgi ve kardeşlik duygularının yeşermesine imkan tanıyan dünyadaki tek çocuk bayramı olduğunu vurgulayan Denizli Özel Minik Hayaller Anaokulu Müdiresi Gamze Terzi, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920’de Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Minik Hayaller Anaokulu ailesi olarak bizler her gün sevgi ve ilgiyle çocuklarımızı hayata hazırlıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen tüm idareci, öğretmen, destek personeli ve öğrencilerimize şükranlarımı sunar, siz saygıdeğer misafirlerimize katılımızdan dolayı gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Okulun kuruluşundan itibaren Türk milleti için önemli olan özel gün ve haftalara büyük önem verdiklerini ifade eden Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdulkadir Uslu da “Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımızla beraber coşkuyla kutlanmaktadır. Çeşitli oyunlar oynanıp, şiirler ve şarkılar söylenerek 23 Nisan mutluluğunu yaşamaktadırlar. Bu sene okulumuza yapılan yeni binamızla ve yine kutlamalarımıza farklı bir renk katan kutlama alanımızla milli bayramımızı heyecanla kutladılar. Okul tıpkı bir orman gibidir. Öğretmenlerimiz bahçıvan, çocuklarımız fidan, okulumuz ise toprağımız. Bu güzel programı hazırlayıp bizlere sunan miniklerimize ve onları yetiştiren eğitimcilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
(MB-Y)

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Güney Ege’den 5,75 milyar TL’lik yatırım hamlesi
Yoldan çıkıp ağaca çarpan araçtaki iki genç hayatını kaybetti
Yakaladığı 800 kiloluk dev orkinosu sevdiklerine ihram etti
Çameli Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığı için denetimlerini sürdürüyor
Okul müdürünü vuran kantincinin 17 yaşındaki oğlu aranıyor
Deneyimlerini üniversiteli gençlerle paylaştı
Trafiğe girmek istemeyen uyanık sürücüler polisin radarına takıldı
Denizli’de eski işyeri sahibi dehşet saçtı; 1 yaralı
Bir yılda 634 bin metreküplük su tasarrufu sağlandı
Kaymakam 2 padişah, 12 cumhurbaşkanı ve 27 başbakan gören çınara pasta kesti
Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan caminin yüzde 80'ni tamamlandı
PAMUKKALE BELEDİYESİ PARKLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLATTI
Denizli Büyükşehir’den kadın girişimciler için “E-Ticaret Yolculuğu” eğitimi
Denizlili Arda kick boksta Dünya 3.’sü oldu
AYDEM Fen Lisesi’nden Küresel İklim Projesine Katılım
Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4'üncü şubesini Denizlilerin hizmetine sundu
Denizli'de trafik magandaları tek tek yakalanıyor
Denizli’de turistleri hedef alan hırsız yakalandı
Düğün hazırlığı sırasında tavanı çöken evde yaralanan 6 kişiden 5’i taburcu edildi
Denizli Büyükşehir, Fenerbahçe’yi sildi süpürdü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Yoldan çıkıp ağaca çarpan araçtaki iki genç hayatını kaybetti

Yakaladığı 800 kiloluk dev orkinosu sevdiklerine ihram etti

Çameli Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığı için denetimlerini sürdürüyor

Okul müdürünü vuran kantincinin 17 yaşındaki oğlu aranıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle