MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

50'si bitti

Ana SayfaDenizli Gündem 50'si bitti
 50'si bitti

Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş Mahallesi’nin alt yapı sorununu tarihe gömecek çalışmaları inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projenin yüzde 50'sinin bittiğini söyledi.

11 June, 2020, Thursday 12:44 5106
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünde sürdürdüğü çalışmaları inceledi. Başkan Zolan’a Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez, Büyükşehir DESKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Ufuk Yarar, yüklenici firma temsilcileri ve beraberindekiler eşlik etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, bir süre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını inceledi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve çalışmalara olan desteğiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.

 

Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor

 

Hemşehrilerinin teveccühü ve desteğinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Osman Zolan,  "Şükürler olsun, vatandaşlarımız bize inanıyor ve güveniyor. Söz verdik, yapıyoruz. 5 mahallemizde hayata geçirdiğimiz çalışmamızın yüzde 50'sini tamamladık. İnşallah kalanını da en kısa sürede bitirip, vatandaşlarımızı bu güzellikle buluşturacağız. Altyapı meşakkatli, sıkıntılı bir iştir, ancak tamamlandığında ortaya çok büyük güzellikler çıkar. Bugün şehrimizde Türkiye'nin en temiz suyu var. Bebeklerimize dahi musluktan su içirebiliyoruz" dedi. Alt yapı çalışmalarını etap etap gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, çalışmaların beklenenden daha hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

 

"Altyapı yoksa üste ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yok"

 

Şehrin büyük bir bölümünün alt yapısını baştan aşağı yenilediklerini, bu çalışmayla birlikte bölgenin de çehresinin değişeceğini belirten Başkan Osman Zolan, "Alt yapı bir kent için olmazsa olmaz bir yatırımdır. Bir şehirde altyapı yoksa üste ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yoktur. Ama altyapı yaptıktan sonra üste ne yaparsanız yapın uzun yıllar vatandaşlara hizmet eder. İnşallah yaptığımız bu altyapı torunlarımızın torunlarına hizmet verecek. Emek, veren katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışmaya, sevdalısı olduğumuz şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Yeter ki bir olalım, beraber olalım" diye konuştu.    

 

309 km altyapı hattı döşenecek

 

Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin kalan bölümünde alt yapı sorununu tarihe gömecek çalışma ile 166 kilometre içme suyu hattı ile 115 kilometre kanalizasyon hattı baştan aşağı yenilenecek, bölgeye ilk kez 28 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenecek. Bölgeye toplamda 309 km altyapı hattı yapılacak.

50'sibitti
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ
Denizli Ata’sını karşılamaya hazırlanıyor
Başkan Çavuşoğlu’ndan Atatürk’ün Denizli ziyaretinin yıldönümüne anlamlı mesaj
Güvenlik önlemleri alınmadan traverten taşıyan kamyona 25 bin lira ceza kesildi
Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı
İş için şehir dışına çıkan koca, döndüğünde evini boş buldu
Denizli'de ulaşım desteğinde başvurular 8 Şubat'ta sona eriyor
Denizli’nin ocak ayı ihracatı 370 milyon dolar oldu
Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi
BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı
Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Tatık: "Berat Kandili gönüllerimizi birleştirsin"
Çameli Belediyespor Süper Amatör için Play-Off’a kaldı
Başkan Arslan, "Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz"
Trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsüne ceza
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Honaz'da sömestr eğlencesi müzikle renklendi
Balkonda montaj sırasında düşen işçi hayatını kaybetti
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Başkan Çavuşoğlu’ndan Atatürk’ün Denizli ziyaretinin yıldönümüne anlamlı mesaj

Güvenlik önlemleri alınmadan traverten taşıyan kamyona 25 bin lira ceza kesildi

İş için şehir dışına çıkan koca, döndüğünde evini boş buldu

Denizli'de ulaşım desteğinde başvurular 8 Şubat'ta sona eriyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle