MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

6 ayrı bölge 60 yeni hat

Ana SayfaDenizli Gündem6 ayrı bölge 60 yeni hat
6 ayrı bölge 60 yeni hat

Denizlililerin daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahati için toplu taşımada dönüşüm başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, birçok hatta yeni düzenleme ve uygulama getiriyor. 6 ayrı bölgede 60 dolayında otobüs hattını devreye sokacak Büyükşehir, vatandaşların hızlı, ekonomik ve konforlu seyahatini ön planda tutuyor.

18 August, 2019, Sunday 15:00 4271
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli'de ulaşım alanında yaptığı yatırımlarla büyük takdir toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, artan yerleşim bölgesi ve nüfus yoğunluklarını da göz önüne alarak şehir içi toplu taşımada yeni bir dönüşüm başlatıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda kent merkezinde hizmet veren belediye otobüs hat ve saatlerinde yeni düzenlemeler yapmaya başladı. Yeni yapılan düzenlemeler ile birlikte kent merkezinde 6 ayrı bölgede 36 ana hat oluşturuluyor. Denizlililerin daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahati için oluşturulan yeni güzergahlarla birlikte 60 dolayında hatta 230 otobüs hizmet verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi birçok hatta yeni düzenleme getirirken herhangi bir ücret artışı yapmadan vatandaşların hızlı ve ekonomik seyahatini ön planda tutuyor.

 

Bazı hatlar birleştiriliyor

 

Yeni hat ve düzenlemelerle vatandaşlara otobüs kullanımını daha cazip hale getirmeyi hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, verimsiz hatları aldığı tedbirlerle daha kullanışlı hale getiriyor. Yeni hatlarla vatandaşların istedikleri yere, aktarma yapmadan ulaşması için de düzenleme yapan Büyükşehir, "uzun zaman", "çok manevra" gibi olumsuzlukların da önüne geçiyor. Bazı hatları birleştirerek zamandan da tasarruf sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca otobüs geçmeyen bazı bölgelere de yeni hat açıyor.

 

Yeni hatlar kısa sürede duyurulmaya başlayacak

 

Otobüs ücretlerinde herhangi bir artışa gitmeyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım ile hem trafik yoğunluğunu azaltmayı hem de vatandaşların daha ekonomik seyahat etmesini amaçlıyor. Otobüs kullanması halinde 4 kişilik bir ailenin ulaşıma harcadığı paradan 100 TL tasarruf edebileceği ifade edilirken, ayrıca 1 saat içinde yapılacak aktarmaların da ücretsiz olmaya devam edeceği belirtiliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kısa süre içerisinde yeni hatları duyurmaya başlayacak.

 

Öncelik daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahat

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin sürdürülebilir bir trafik ağına kavuşması için çok büyük yatırımlara imza attıklarını söyledi. Bu kapsamda köprülü kavşaklar, yeni çevre yolları, üst geçitler, otoparklar, Trafik Yönetim Sistemi gibi sayısız yatırımı Denizli'ye kazandırdıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, artan yerleşim bölgesi ve nüfus yoğunluklarını da dikkate alarak otobüs hatlarında da yeni düzenlemeye gittiklerini söyledi. Öncelikli hedeflerinin hemşehrilerinin daha hızlı, ekonomik ve konforlu seyahati olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "İnşallah yeni düzenleme ve hatlarımızla Denizlimize güzellikler katmaya devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

6ayrıbölge60yenihat
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli’de yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü
Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada tır yan yattı; 2 yaralı
DUYURU -KONSERLER İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ
Türkiye’nin Ceviz Başkenti Denizli’de Ceviz Fidanı Dağıtımı Başladı
MERKEZEFENDİ’DE YENİ YIL COŞKUSU AYNA KONSERİYLE YAŞANACAK
MERKEZEFENDİ’DE HAYVAN BAKIM EVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ HAYATA GEÇİYOR
Denizli'de 5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı
Denizli’nin yüksek kesimleri beyaza büründü
İnfaz sisteminde yeni dönem başladı
Denizli’de 5 aracın karıştığı zincirleme kaza çok sayıda kişi yaralandı
Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı
Denizli Büyükşehir genç yeteneklerin yanında
Kent Konseyi El Emeği Pazarı açıldı
Denizli 2026’yı ışıl ışıl karşılıyor
“Bu şehrin kaynakları bu şehir için harcanıyor”
Denizli Büyükşehir sanatta çıtayı yükseltmeye devam ediyor
Ülke genelinde 150 milyonluk hırsızlık yapan kasa fareleri operasyonlarla yakalandı
Denizli'de zincir marketin indirimli açılışı geceden sabaha kuyruk oluşturdu
Denizli’de şüpheli valiz kontrollü bir şekilde patlatıldı; içinden kıyafetler çıktı
Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli’de yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada tır yan yattı; 2 yaralı

DUYURU -KONSERLER İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Türkiye’nin Ceviz Başkenti Denizli’de Ceviz Fidanı Dağıtımı Başladı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle