MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI GÜNGÖR GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Ana SayfaDenizli GündemAK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI GÜNGÖR GAZİLER GÜNÜ MESAJI
AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI GÜNGÖR GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan Güngör yayınladığı mesajında “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan bütün şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Bize emanet edip, bıraktığınız bu vatanımızda sizlerden aldığımız ilham ve gururla vatanımıza, milletimize, ülkemize hizmet etmek için gayret sarf etmekteyiz” İfadelerinde bulundu.“BU TOPRAKLARI BİZE VATAN YAPAN, GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZİN KANLARIDIR”

19 September, 2022, Monday 14:27 725
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik unvanı ile Mareşal Rütbesinin verilişin 101. Yıldönümü ve 19 Eylül Gaziler Gününü kutlamak amacıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güngör yayınladığı mesajında “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canını ortaya koyan bütün şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız.  Bize emanet edip, bıraktığınız bu vatanımızda sizlerden aldığımız ilham ve gururla vatanımıza, milletimize, ülkemize hizmet etmek için gayret sarf etmekteyiz” İfadelerinde bulundu.

“BU TOPRAKLARI BİZE VATAN YAPAN, GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZİN KANLARIDIR”

Gazilik, Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakârlığının yaşayan destanıdır. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla açıklama yapan Başkan Güngör, “Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır. Toprak eğer üstünde ölen varsa vatandır’ anlayışıyla bu toprakları bize vatan yapan, gazi ve şehitlerimizin kanlarıdır. Yüreklerindeki vatan, bayrak, millet aşkıyla tarihe destan yazan gazilerimiz; sadece yaşarken değil, bu Aziz Millet dünya üzerinde var olduğu müddetçe, bu topraklarda yaşayan herkes için birer onur ve şeref vesileleridir. Sizler, Şehitlerimiz ile birlikte cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen Aziz Milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiştir. Yüce Türk Milleti bağımsızlığını savaşlarda göğüs göğüse çarpışarak kazandığı için gaziliğin değeri, çok büyük ve çok anlamlıdır. Üzerinde bulunduğumuz toprak parçasında düşman korkusu olmadan yaşamlarımızı sürdürebiliyorsak, bu hem kahramanlarımızın canlarını vatan için feda etmiş olmaları ve hem de halen feda etmekte oldukları içindir” şeklinde konuştu.

“KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ RAHMETLE, MİNNETLE ANIYORUM”

1921 yılında, TBMM tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK' e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanı verilmesinin onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Güngör, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi, hayatta olanları şükranla ve teşekkürle, Hakkın rahmetine kavuşan kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Sizler bizim baş tacımızsınız, onurumuzsunuz. Sizlerin kahramanlığı ile yükselen bir vatanımız var. Gerek şehitlerimiz gerek gazilerimiz bu ülkeye en fazla değer katan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni şaha çıkaran çok değerli unsurlar. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK PARTİyücel güngörgazimesaj
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor
Başkan Tefenlili’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Denizli havacılık ve savunma sanayisinde tedarikçi olma yolunda ilerliyor
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Acil Durum Hastanesine taşınma planlamaları yerinde değerlendirildi
Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu

Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı

Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet

Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle