MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Askere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi

Ana SayfaDenizli GündemAskere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi
Askere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde parkta husumetlisi tarafından 3 yerinden vurularak öldürülen genç, askere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi. Tartışmada silahla yaralanan katil zanlısı ve olayda bulunan 2 kişinin emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.Olay, akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde bulunan Kazım Arslan Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; parkta buluşan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada T.O., 23 yaşındaki Hüseyin Niyaz’ı 3 el ateş ederek silahla vurdu. T.O.’nun da silahla omuz tarafından yaralandığı öğrenilen kavga yerine çok sayıda ekip sevk edildi. O esnada olay yerinde bulunan H.C. ve U.C., arkadaşları Niyaz’a ilk müdahaleyi yaptı.

20 November, 2022, Sunday 20:00 967
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde parkta husumetlisi tarafından 3 yerinden vurularak öldürülen genç, askere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi. Tartışmada silahla yaralanan katil zanlısı ve olayda bulunan 2 kişinin emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Olay, akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde bulunan Kazım Arslan Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; parkta buluşan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada T.O., 23 yaşındaki Hüseyin Niyaz’ı 3 el ateş ederek silahla vurdu. T.O.’nun da silahla omuz tarafından yaralandığı öğrenilen kavga yerine çok sayıda ekip sevk edildi. O esnada olay yerinde bulunan H.C. ve U.C., arkadaşları Niyaz’a ilk müdahaleyi yaptı.
3 kurşun isabet eden ve ağır yaralanan Hüseyin Niyaz, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Niyaz’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı. Kavga sonrası T.O. ekiplere teslim olurken, Niyaz’ın arkadaşları da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Yakınları ayakta durmakta güçlük çekti
Sabah saatlerinde otopsi işlemleri tamamlanan Niyaz, Merkezefendi ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan baba ocağına getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Niyaz, Alpaslan Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Gazioğlu Mezarlığı’nda gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve çok sayıda sevenleri katıldı.
23 yaşında askere gitmek için gün sayan Hüseyin Niyaz’dan geriye çekildiği fotoğrafları kaldı. Olayın şüphelisi T.O.’nun ve kavga anında bulunan H.C. ve U.C.'nin sorgularının sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(EEP-MB-SO-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Çameli Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor
Buldan’da aynı yolda ikinci kaza, otomobil üzüm bağına uçtu
Sarayköy’de park halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Vali Köşger servis kazasında yaralananları ziyaret etti
Kazada hayatını kaybeden Muratcan'ın ailesinden tahliye kararına tepki
Denizli Valiliği memurları taşıyan servis kazasına ilişkin açıklama yaptı
Başkan Arslan muhtarlarla bir araya geldi
Sobadan zehirlenen yaşlı adam hayatını kaybetti
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Dünya Bankasından Denizli OSB’ye ziyaret
Vali Köşger; "Girişimcilik ve hayat becerileri güçlü nesillerin temelidir"
Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı
Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi
Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı
Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı
Emekli Evim emeklilerin ikinci yuvası oldu
Başkan Çavuşoğlu: “Denizli’nin kaynakları Denizli’ye…”
Buldan Emniyetin gururu oldular
Çameli 10. Kültür ve Turizm Festivali takvimi belirlendi
Honaz Belediyesinden şeffaf mali tablo: 2025 bütçesi fazla verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜRKYED Heyetini Kabul Etti
DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Çameli Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor

Buldan’da aynı yolda ikinci kaza, otomobil üzüm bağına uçtu

Sarayköy’de park halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Vali Köşger servis kazasında yaralananları ziyaret etti

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle