MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: SSK'yı batıran adam, önce sen kapının önünü temizle

Ana SayfaSiyasetBaşbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: SSK'yı batıran adam, önce sen kapının önünü temizle
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: SSK'yı batıran adam, önce sen kapının önünü temizle

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, "SSK'yı batıran adam, kalkmış bugün sağlık sistemiyle ilgili laf ediyor. Önce sen kapının önünü temizle bakalım." dedi.

13 April, 2018, Friday 18:15 2552
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

BURSA (AA) - Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "SSK'yı batıran adam, kalkmış bugün sağlık sistemiyle ilgili laf ediyor. Önce sen kapının önünü temizle bakalım." dedi.

Çavuşoğlu, Bursa'nın Karacabey ilçesinin Hamidiye Mahallesi'nde yapılan sağlık ocağının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yaptığı yatırımları, aldığı mesafeleri dünyanın gıptayla izlediğini söyledi.

Çeşitli saldırılarla istikrar ve siyasi gücü yerle yeksan etmek, istikrarsızlaştırmak adına yapılan her türlü kirli operasyonlara rağmen Türkiye'nin adımlarını güçlü bir şekilde atmaya devam ettiğini belirten Çavuşoğlu, "Rusya Devlet Başkanı'nın katılımıyla temelini attığımız Akkuyu Nükleer Santrali var. Bu, Türkiye'de şu ana kadar gerçekleştirilen ilk nükleer santral. Cumhuriyet tarihinde bırakın bunun temelini atmayı, ifade etmek, bir rüya olmuş. Bunun temelinin atılmamasını gerekçeler arkasına gizlemek için çeşitli nedenler ileriye sürülmüş." diye konuştu.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yüzde 10'unu karşılayacağını aktaran Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Halbuki biz, enerji ihtiyacı ve tedariki bakımından kendi imkanlarımızla bunu karşılayamıyoruz. Yıllık 50-60 milyar dolar enerji ithalatı yapıyoruz. Keşke bunları çok çok öncelerden tasarlayıp yapabilseydik de ülke bugün daha farklı noktaya gelseydi. Şükürler olsun şimdi bunları gerçekleştirecek bir irade ve güç var. Bunları engellemeye çalışan kim olursa olsun onları bir tarafa koyarak, yapacakları hizmetin üzerine üzerine giden bir liderimiz, hükümetimiz var."

"Türkiye hepimizin"

Çavuşoğlu, merkezi irade, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerinin kavgasız, sıkıntısız bir şekilde uyum içinde hizmet etmeye devam ettiğini dile getirerek, "Mudanya'da yıllardır beklenen sahil bandını yaptık. Bunun temelini attık, açılışını gerçekleştiriyoruz. Bakıyoruz ki bir başka partili olan belediye başkanı yanımızda yer alamıyor. Yazık, günah değil mi? Türkiye hepimizin. İnsanların tercihlerine saygı duyacağız." ifadesini kullandı.

Hizmetin odağına insanı koyduklarını belirten Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Biz, farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görüyoruz ve zenginliğimizi de ülkemizin en güçlü çimentosu, betonu olarak görüyoruz. Bundan sonra da istikametimiz böyle olmaya devam edecek. Yeter ki siz desteği verin, bizimle beraber devam edin. Marifet, iltifata tabidir. Siyasetçinin iltifatını biliyorsunuz zaten. Sağlık yatırımları konusunda kimileri dilinin ucundan eleştirmeye çalışıyor olabilir. İnsanın olduğu yerlerde aksaklıklar söz konusu olabilir. Bazı yerlerdeki bazı aksaklıkları göz önüne getirerek, dilinin ucuyla da olsa eleştirmeye yeltenenler oluyor, sağlık hizmetlerimizi. Yapıcı eleştiriye sonuna kadar açığız ama yıkıcı, sadece muhalefet etmek anlayışıyla yapılan eleştiri, siyaset yapmaktan farklıdır ve güzellikleri görmezden gelmektir. Bu, siyaset anlayışıyla bağdaşmaz."

Çavuşoğlu, bundan 15 yıl önce sağlık hizmetlerinin durumunu unutmadıklarını vurgulayarak, "Bunu bize unutturmaya çalışanlar var. SSK'yı batıran adam, kalkmış bugün sağlık sistemiyle ilgili laf ediyor. Önce sen kapının önünü temizle bakalım." dedi.

Konuşmanın ardından sağlık ocağının açılışı yapıldı.

Muhabirler: Büşra Nur Özcan, Mustafa Bikeç

BaşbakanYardımcısıÇavuşoğlu:SSK'yıbatıranadamöncesenkapınınönünütemizle
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi
BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı
Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Tatık: "Berat Kandili gönüllerimizi birleştirsin"
Çameli Belediyespor Süper Amatör için Play-Off’a kaldı
Başkan Arslan, "Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz"
Trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsüne ceza
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Honaz'da sömestr eğlencesi müzikle renklendi
Balkonda montaj sırasında düşen işçi hayatını kaybetti
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
“PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ” MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPACAK
Denizli Büyükşehir Ulusal Briç Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak
Çameli’ye 300 bin avroluk hibe
Kiracısını her 50 günde kontrol etmek isteyen ev sahibinden 3 sayfalık sıra dışı kriter listesi
Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor
Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ
Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SİYASET

Denizli AK Parti'nin üye sayısı 131 bin 917'ye ulaştı

Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek

Milletvekili Ün, "İklim kanunu çiftçiye, besiciye darbe vuracak"

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle