MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başkan Çavuşoğlu: “Gelecek nesillerin güven içinde yaşaması için çalışacağız”

Ana SayfaDenizli GündemBaşkan Çavuşoğlu: “Gelecek nesillerin güven içinde yaşaması için çalışacağız”
Başkan Çavuşoğlu: “Gelecek nesillerin güven içinde yaşaması için çalışacağız”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Çavuşoğlu, “Cumhuriyet'in evlatları olarak, bir çift mavi gözle birlikte, kendilerini düşünmeden yola çıkanların büyük mücadelelerle kurduğu bu güzel ülkeye, bizlere atalarımızın mirası değil, gençlerimizin emaneti olduğu bilinciyle her şeyden daha çok sahip çıkacağız” dedi.

17 May, 2024, Friday 15:30 570
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı tarihi bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Çavuşoğlu, “Büyük Atatürk, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği bu özel günü gençlerimize armağan ederek, Cumhuriyet’in geleceğinin yeni nesillerin ellerinde şekilleneceğine olan inancını göstermiştir” dedi.
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının 16 Mayıs 1919’da Samsun’a doğru çıkarken kendilerini düşünmediğini, sadece ve sadece bu ülkenin geleceğini düşünerek mücadeleye başladığını belirten Başkan Çavuşoğlu, “Onlar gibi bizler de asla kendimiz için değil, gelecek nesillerin sağlıklı, huzurlu ve güven içinde yaşaması için çalışacağız. Cumhuriyet'in evlatları olarak, bir çift mavi gözle birlikte, kendilerini düşünmeden yola çıkanların büyük mücadelelerle kurduğu bu güzel ülkeye, bizlere atalarımızın mirası değil, gençlerimizin emaneti olduğu bilinciyle her şeyden daha çok sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ilk günkü coşkuyla kutlayacaklarını belirterek tüm hemşehrilerini 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Stadyumu önünden başlayacak fener alayına davet eden Başkan Çavuşoğlu, gençlere seslendi: "Sevgili gençler, şehrimizin ve ülkemizin gelecek güzel günlerini sizlere olan güven ve inancımızla hep birlikte inşa edeceğiz. Yaşadığımız bu güzel coğrafyada bir arada yaşamanın mutluluğunu sonsuza kadar sürdürmek için elimizden geleni yapacağız. Bu duygularla, bağımsızlığımızın nişanesi olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum."

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ’NİN 2 TAKSİT ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR
Tek katlı evdeki yangın korkuttu
MAKSİAD, Makine Zirvesi 2025’e Katılım Sağladı
Doktor baba kız birlikte şifa dağıtıyor
Yapay zeka ve pazarlamadaki dönüşüm Denizli’de konuşuldu
AK Parti Çameli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi
Büyükşehir DESKİ’den vizyoner hamle: Bozkurt'a 70 milyon TL'lik su kalkanı
Büyükşehir’den Değirmenönü’ne sıcak asfalt çalışması
Denizli’de Meralara Bereket Yağacak: Hayvancılığa "Can Suyu" Projesi Baklan’dan Başladı
Çameli Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
Pilot bölge seçilen Denizli’de kadın dostu çalışmalar sürüyor
Öğretmenler dostluk maçı yaptı
Su çektiği kuyudan semenderler çıktı
Başkan Tatık evi yanan aileye yardım elini uzattı
Başkan Kumral devam eden sosyal tesis ve spor sahası projelerini yerinde inceledi
Çameli'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor
Ecogreen Enerji Holding, YEKA GES-2025 Yarışmaları'nda 50 MWe'lik Bolu GES Projesini kazandı
Denizli’de 125 yıl ile aranan 8 aranan şahıs operasyonlar kapsamında yakalandı
Denizli OSB Arıtma Tesisinde kimyasal eğitimi ve tatbikat gerçekleştirildi
HAK-İŞ KONFEDERASYONU 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ’NİN 2 TAKSİT ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR

Tek katlı evdeki yangın korkuttu

MAKSİAD, Makine Zirvesi 2025’e Katılım Sağladı

Doktor baba kız birlikte şifa dağıtıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle