MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN ERDOĞAN, TÜGİAD YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

Ana SayfaDtoBAŞKAN ERDOĞAN, TÜGİAD YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ
BAŞKAN ERDOĞAN, TÜGİAD YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu’nu kabul etti.

30 October, 2018, Tuesday 11:21 4714
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Başkan Erdoğan, konuklarına “Ticaret sadece kazanç değildir; aynı zamanda dostluktur... Biz de bu düşünceyle, her hafta üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla birebir irtibat kurarak, odamızla ilişkilerini ve üyelerimiz arasındaki dostlukları artırmaya çalışıyoruz.” dedi.

Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret eden TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen ile yönetim kurulu üyeleri; DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen ve Hasan Aracı’nın yanı sıra DTO yönetim kurulu üyeleri Ferruh Dalkılınç, Hikmet Alpaslan, Kemal Tuncer, Ramazan Çelikkol ve DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ile bir araya geldi.

TÜGİAD yönetimi ile toplanmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Erdoğan, konuklarını Denizli Ticaret Odası ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Erdoğan, “Bizim varoluş nedenimiz, üyelerimizdir… Onların belirlemiş olduğu çizgide hareket ederiz. Üyelerimizin bize yöneltecekleri her türlü söylemi talimat kabul eder ve ona göre yol haritamızı çizeriz. Bu kapsamda, seçildiğimiz günden bu yana hep sahadayız. En büyük özelliğimiz, her hafta esnaf ziyareti yapmamız. Sanayicimizden en küçük esnafımıza kadar üyelerimizi işyerlerinde ziyaret ediyoruz. Odamızda eskiden görev alan duayenlerimizi de evinde veya iş yerinde buluyor, ihmal etmiyoruz. İnsanlara, dokunmak lazım. Ticaret sadece para kazanma değildir; ilişki ve dostluk ortamının da kurulması ve artırılmasıdır.” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ÜYELERİMİZİ FUARLARA GÖNDERİYORUZ”

Üyelerini, imkanlar dahilinde her önemli organizasyonda yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara gönderdiklerini de ifade eden Erdoğan, “Sektörlerimizden gelen talepler doğrultusunda, fuar organizasyonları düzenliyoruz. Bu sadece yurt içi ile sınırlı değil; yurt dışındaki fuarları da önemsiyoruz. Fuarlarda yapılacak bir anlaşmaları, ülkemiz ekonomisine katkı olarak görüyor ve gerekli desteği sağlıyoruz. Üyelerimizin, yurt içi ve yurt dışı ile ilgili girişimlerini üretime ve kazanca dönüştürmelerinde her türlü katkıyı sağlamaya her daim hazırız.” diye konuştu.   

YÜCELEN: “ÜYELERİMİZİN 100 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HACMİ VAR”

Derneklerinin 1986’da Turgut Özal’ın girişimleriyle kurulduğunu anlatan TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen ise, “Biz de hep işimizle ilgili konuşur ve ilgili aktiviteler yapmaya çalışırız. TÜGİAD’ın, Türkiye ticaretinde büyük bir yeri vardır. Üyelerimizin, 16 milyar Dolar’lık ihracat hacmi, 100 milyar Dolar da ticaret hacmi bulunuyor. 450 bin kişiye istihdam sağlıyorlar. Yeni üyelerimizi, girişimcilerden seçmeye çalışıyoruz. Merkezi İstanbul olan derneğimizin, Ankara, Bursa, Çukurova ve Ege şubeleri de faal. Nicelikten çok niteliğe önem veriyoruz. Başka yerlerde de potansiyel oluşursa, büyümememizin hiçbir sebebi yok! Yurt dışında da birçok noktada, fonların ve girişimlerin olduğu yerlerde gönüllü temsilcilerimiz görev yapıyor. Türkiye’nin iş potansiyeli olan Newyork, Londra, Brüksel, Romanya, Selanik, Milano ve Kanada’da temsilciliklerimizi kurup, o arkadaşlarımızı faal hale getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

SÖZKESEN: “BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATABİLİRİZ”

Kısa bir konuşmayla konuklarına “Hoş geldiniz” diyen ve Denizli’de görmekten kaynaklanan mutluluklarını aktaran DTO Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, TÜGİAD üyeleriyle bölgede iş birliğini önemsediklerini, birlikte ülke için daha fazla katma değer oluşturulacağına inandıklarını vurguladı.

TÜGİAD ve DTO yönetim kurulu üyelerinin kendi sektörleri ile çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında ve fikir alışverişinde bulunduğu görüşmede, TÜGİAD Gelecek Dönem Başkanı ve Başkanvekili Ali Rıza Şohoğlu, Sicil Disiplin Kurulu Başkanı Ali Güven, Genel Sekreteri Başak İlisulu ile yönetim kurulu üyeleri Enis Tahsildaroğlu, Barış Tekin, Burçin Önal, Berkay Altunbay, Engin Korkmaz, Murat İsen ve Nilüfer Çevikel ile TÜGİAD Sicil Disiplin Kurulu Üyesi Denizlili iş adamı Mustafa Kemal Sözkesen de yer aldı.

DENİZLİ HOROZU İLE UĞURLADI

Denizli, ekonomisi, ticari hayatı ve Ticaret Odası ve çalışmalarıyla ilgili bilgilendirdiği, her iki yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıttığı buluşmanın sonunda, Başkan Erdoğan, TÜGİAD Başkanı Yücelen ile yönetim kurulu üyelerini, günün anısına hediye ettiği şehrin ortak markası olarak bilinen Denizli Horozu biblosuyla uğurladı.

 

BAŞKANERDOĞANTÜGİADYÖNETİMİNİKABULETTİ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR İÇİN DOPDOLU SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLIYOR
Merkezefendi Kış Festivalinde eğlence devam ediyor
Denizli Büyükşehir’den gençlere temel fotoğrafçılık eğitimi
Başkan Arslan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"
BAŞKAN ERTEMUR, 2026 PROJELERİNİN STARTINI VERDİ
BAŞKAN ERTEMUR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı
Müstakil evde çıkan yangında 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Egekent Karaman Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezinin temel atma töreni düzenlendi
Çameli’de Miraç Kandili Programı düzenlendi
Başkan Doğan, "Miraç Kandili, kırgınlıkları geride bırakmaya ve dayanışmayı güçlendirmeye davet eden özel bir gecedir"
Vali Coşkun Denizli'ye veda etti
Budanan ağaçlar yuvaları ısıtıyor
MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI
DSO Başkanı Kasapoğlu; "Dünyanın en önemli tekstil üreticilerinden birisiyiz"
DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı
Kamyonet buzlanan yolda kayarak ilerledi
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"

DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı

BASIN, TOPLUMUN HABER ALMA HAKKININ TEMİNATIDIR

DTO MECLİSİ, 2026 GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle