MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİYLE BAĞINI KOPARMIYOR

Ana SayfaDtoBAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİYLE BAĞINI KOPARMIYOR
BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİYLE BAĞINI KOPARMIYOR

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, odanın 3'üncü Meslek Komitesi’nin üyeleriyle, yapı ve inşaat sektöründeki üyelerini, iş yerlerinde ziyaret etti. Üyelerinin sektörleri, odalarının hizmetleri, projeleri ve faaliyetleri hakkındaki görüşlerini dinledi. Ayrıca, çalışmalarındaki son durum hakkında da bilgilendirdi. Başkan Erdoğan, üye ziyaretleriyle ilgili olarak “Bizim hizmet anlayışımızı şekillendiren Denizli Ticaret Odamızın üyelerinin beklenti ve istekleridir. Üyelerimizin görüşleri, o nedenle çok değerlidir. Ziyaretlerimizi kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.

25 August, 2022, Thursday 15:33 998Denizli
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Süreyya İnşaat'ın sahibi Süreyya Kaya ile Kaya Ailesi'ni iş yerlerinde ziyaret etti. Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetlerini, projelerini ve hizmetlerini anlattı; sektörleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. DTO 3'üncü Meslek Komitesi’nin üyeleriyle ziyaret ettiği Kaya Ailesi’ne, ilgileri ve nezaketlerinden dolayı da teşekkür etti. Öte yandan “Üyelerimizle, sektörlerini ve işlerini istişare etmeye devam ediyoruz; iş yerlerinde ziyaret edip dinliyoruz” diyerek ziyaretinin sebebini de dile getiren Başkan Erdoğan, daha sonra oda üyelerinden AK İnşaat'ın sahibi Ekrem Gündüz'ü de ofisinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Sektörleri, odaları ve faaliyetleriyle ilgili önerilerini dinledi. Başkan Erdoğan, DTO üyesi Gündüz’ün iş yerinden “Candan ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ederim” diyerek ayrıldı.

Erdoğan, Denizli Ticaret Odası üyelerinden Yapı Kaya İnşaat'ın sahipleri Mehmet Emin Kaya ve Bilal Kaya kardeşleri de iş yerlerinde ziyaret etti; işlerini, sektörleri ile odalarının hizmetlerini istişare etti. Çalışmaları hakkındaki düşüncelerini dinledi.

BAŞKAN ERDOĞAN: BİRBİRİNİ TAMAMLAYICI AİLE ŞİRKETLERİNİN YOLU AÇIK

Başkan Erdoğan, aynı sektörde yer alan Denizli Ticaret Odası üyelerinden Altınmakas Mimarlık & İnşaat'ın sahibi Nihat Altınmakas ile iş yerleri ortak olan Mimar oğlu Vedat Altınmakas'ı da ziyaret ederek sektörleri ile ilgili istişarede bulundu. Odalarındaki faaliyetleri, projeleri ile hizmet anlayışını anlattı. Başkan Erdoğan, diploma sahibi, iyi yetişmiş pırıl pırıl gençlerin büyüklerinin peşinden giderek yılların birikimini değerlendirip işlerini büyütmek için verdiği mücadeleyi takdirle karşıladığını ifade etti; “Birbirini tamamlayıcı aile şirketlerinin yolunun açık olduğuna inanıyorum. Bereketli günler, başarılar diliyorum” dedi. Altınmakas Mimarlık & İnşaat'ın sahibi Nihat Altınmakas ile Mimar Vedat Altınmakas da Başkan Erdoğan ile meslek komitelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: GENÇ GİRİŞİMCİLERİ TAKDİR EDİYORUM

Denizli Ticaret Odası üyesi Ateş İnşaat'ın sahibi Mahmut Ateş'i de ofisinde ziyaret den Başkan Erdoğan ile beraberindekiler, hayırlı işler diledi. Sektörleri ile işlerindeki güncel gelişmeleri istişare etti. DTO’daki faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili düşünceleri ile önerilerini dinledi. Genç girişimci Ateş, kendilerinden her zaman desteğini eksik etmediğini söylediği Başkan Erdoğan’a, ziyaretinden ve ilgisinden dolayı teşekkür etti.

ÜYELERİNİN, ODALARININ ÇALIŞMALARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ DİNLEDİ

Başkan Erdoğan’ın son durağı üyelerinden Çözüm Yapı'nın sahipleri Mehmet Çoban ile Ali Çoban kardeşlerin iş yerleri oldu. Çoban kardeşleri ziyaret ederek sektörleri ile ilgili istişarede bulundu.

Başkan Erdoğan, ziyaretleriyle ilgili olarak “Üyelerimizin odamız, projelerimiz ve hizmetlerimizle ilgili değerlendirmeleri ile önerilerini aldık. Samimiyetleri ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Bizim hizmet anlayışımızı şekillendiren Denizli Ticaret Odamızın üyelerinin beklenti ve istekleridir. Üyelerimizin görüşleri, o nedenle çok değerlidir. Ziyaretlerimizi kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Erdoğan’a ziyaretlerinde DTO Meclis Üyeleri Erol Kaya, Mutlu Başaran, Mehmet Oğuzhan Şahan, Mehmet Taştan ile DTO 3'üncü Meslek Komitesi Üyesi Tayyip Yolcu eşlik etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Başkan Arslan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"
BAŞKAN ERTEMUR, 2026 PROJELERİNİN STARTINI VERDİ
BAŞKAN ERTEMUR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı
Müstakil evde çıkan yangında 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Egekent Karaman Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezinin temel atma töreni düzenlendi
Çameli’de Miraç Kandili Programı düzenlendi
Başkan Doğan, "Miraç Kandili, kırgınlıkları geride bırakmaya ve dayanışmayı güçlendirmeye davet eden özel bir gecedir"
Vali Coşkun Denizli'ye veda etti
Budanan ağaçlar yuvaları ısıtıyor
MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI
DSO Başkanı Kasapoğlu; "Dünyanın en önemli tekstil üreticilerinden birisiyiz"
DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı
Kamyonet buzlanan yolda kayarak ilerledi
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı
DENİZLİ KAYAK MERKEZİ İLE İLGİLİ YARGI KARARI KAMUOYUNA DUYURULUR
DENİZLİ KAYAK MERKEZİ İLE İLGİLİ YARGI KARARI KAMUOYUNA DUYURULUR
BAŞKAN ERTEMUR: “BASIN BİZİM İÇİN BİR AİLEDİR”
Denizli Büyükşehir umut olmaya devam ediyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"

DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı

BASIN, TOPLUMUN HABER ALMA HAKKININ TEMİNATIDIR

DTO MECLİSİ, 2026 GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle