MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN GÜNGÖR “3 KASIM 2002'DE AZİZ MİLLETİMİZ SİYASİ BİR DEVRİM GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR”

Ana SayfaSiyasetBAŞKAN GÜNGÖR “3 KASIM 2002'DE AZİZ MİLLETİMİZ SİYASİ BİR DEVRİM GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR”
BAŞKAN GÜNGÖR “3 KASIM 2002'DE AZİZ MİLLETİMİZ SİYASİ BİR DEVRİM GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 3 Kasım 2002’de AK Parti’nin iktidara geldiğini belirterek “3 Kasım, milletin partisi AK Parti’nin millete hizmet etmesinin başlangıç günüdür. Cumhuriyet tarihinin en uzun soluklu iktidarı olan AK Parti, 20 yılda imza attığı büyük projelerle Türkiye’nin çehresini değişirdi. AK Parti teşkilatları olarak 20 yıldır milletimize hizmet etmenin haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi.

03 November, 2022, Thursday 20:57 1726
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 3 Kasım 2002’de AK Parti’nin iktidara geldiğini belirterek “3 Kasım, milletin partisi AK Parti’nin millete hizmet etmesinin başlangıç günüdür. Cumhuriyet tarihinin en uzun soluklu iktidarı olan AK Parti, 20 yılda imza attığı büyük projelerle Türkiye’nin çehresini değişirdi. AK Parti teşkilatları olarak 20 yıldır milletimize hizmet etmenin haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi.

AK Parti, iktidara geldiği 3 Kasım 2002'den bu yana girdiği 15 seçimi milletin desteğiyle kazandı. Başkan Güngör partisinin iktidara gelişinin 20. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “3 Kasım 2002'de aziz milletimiz siyasi bir devrim gerçekleştirmiştir” ifadelerini kullandı.

“ÇOK KISA BİR SÜREDE MİLLETİMİZİN DESTEĞİNİ KAZANDIK”

Başkan Güngör yaptığı açıklamada AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de kurulduğunu ve 15 ay sonra, 3 Kasım 2002’de iktidara geldiğini belirtti. Çok kısa bir sürede milletin güvenini ve desteğini kazandıklarını hatırlatan Başkan Güngör, “Partimizin kuruluşundan bu zamana her geçen gün hizmet aşkımız artarak büyümeye devam ediyor.  Bu kadar kısa bir süre içerisinde iktidarda olmak büyük bir başarı olduğu kadar 20 yıldır iktidarda kalmak da kolay değil.  Bu zamana kadar girdiğimiz 15 seçimin tamamında bizlerden desteğini esirgemeyen milletimizin 2023 seçimlerinde de yanımızda olacağına inancımız tam.  AK Parti Denizli Teşkilatları olarak bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 seçimlerinde durmadan çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“BAŞARI DOLU 20 YILI GERİDE BIRAKTIK”

Açıklamalarına devam eden Başkan Güngör, “AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 20 yılı geride bıraktı. Girdiği ilk genel seçimlerde iktidara gelen AK Parti "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla çıktığı siyaset yolunda Türkiye’de siyasi bir devrim gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde girdiğimiz bu yolda ülkemiz için bıkmadan usanmadan çalışmaya devam ettik.  Ülkemize yollar, şehir hastaneleri, modern havaalanları inşa ettik.  Yerli otomobil için düğmeye bastık. Tüm engelleme girişimlerine rağmen Mavi Vatan'da haklar sonuna kadar savunuldu. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek mazlumların ve mağdurların umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde girdiği tüm seçimleri kazanan AK Partimiz, katıldığı 6 seçimden de tek başına iktidar olarak çıkmayı başarmıştır. Bu sonuçla aziz milletimiz ülkemizdeki kötü gidişe dur demiş, aydınlık geleceklere yeni bir sayfa açmıştır. Milletimizin desteği ile 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağımıza olan inancımız tam” dedi.

akparti
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği
DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti
Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu
Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret
Buldan deve güreşlerine şap engeli
Ecogreen Enerji, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN VERGİ DUYURUSU: SON GÜN 1 ARALIK!
Denizli Büyükşehir’den koyun-koç desteği Bereketli Sürüler Projesi ile kırsalda üretime destek
Doğa harikası Saklıgöl eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor
Çameli Belediyesi, Sarıkavak Mahallesine sosyal tesis ve muhtarlık binası kazandırdı
Yüzyılın projesinde Buldan’a 24 konut inşa edilecek
Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Başkan Arslan’ı iadeyi ziyarette bulundu
Denizli'de akıl almaz kaza: Sinyali koluyla verince motosikletliyi yere düşürdü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SİYASET

Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek

Milletvekili Ün, "İklim kanunu çiftçiye, besiciye darbe vuracak"

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle