MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR38.7786
EURO43.8944
GR ALTIN4143.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN GÜRLESİN: “GERİDE HOŞ BİR SEDA BIRAKTIK”

Ana SayfaDenizli GündemBAŞKAN GÜRLESİN: “GERİDE HOŞ BİR SEDA BIRAKTIK”
BAŞKAN GÜRLESİN: “GERİDE HOŞ BİR SEDA BIRAKTIK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2014-2019 döneminin son halk gününde vatandaşlarla buluştu.

04 March, 2019, Monday 16:32 2869
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği, her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleşen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” buluşmasında konuşan Başkan Gürlesin, “Ak Partili bir belediye başkanı olarak gönül belediyeciliğini biz 5 yıldır uyguluyoruz. Halkın gönlüne girmek için her zaman onları dinledik. Halk Günü de bu uygulamalarımızdan sadece biri. Biz halk günlerinde vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalıştık” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" toplantısı YSE’de bulunan ana hizmet binasındaki Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere, belediye başkan yardımcılarının ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu halk günü buluşmasında vatandaşlar dertlerini, sıkıntıları Başkan Gürlesin’le paylaşmaya geldi.

 

“YAPILANLARI GÖRMEK LAZIM”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e sıkıntılarını anlatarak, çözüm bulmaya gelen vatandaşlar bugüne kadar ki halk günlerinden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Halk gününe katılan Kuşpınar Mahallesi sakinlerinden Fahri Siyertürk, Başkan Gürlesin’in mahallelerine ve ilçe geneline yaptığı tüm projeleri her zaman yakından takip ettiğini ifade ederek, “Şimdiye kadar ki başkanımızın çalışmalarından zaten memnunduk. Başkanımız çalışkan bir insandı. Ben kendim aslen Vanlıyım. 17 yıldır Denizli’deyim. Dışarıdan gelen burada ne kadar yatırım yapıldığı daha iyi biliyor. Yani yapılanları görmemek için insanın gözünün kör olması lazım. Yollarımıza, çocuk parklarına, altyapıya, üstyapıya, kültür merkezlerine, pazaryerlerine, seyir tepesine baktığımız zaman çok güzel projeler yapıldı. Tüm bu yatırımlar için şahsım adına ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Gürlesin’in görev süresince aksatmadan gerçekleştirdiği halk günlerinden memnuniyetini dile getiren Pelitlibağ Mahallesi’nden Celal Gürsoy da, “Sayın başkanımın görev süresi boyunca devamlı olarak her ayın ilk pazartesi günü uyguladığı bu halk günleri vatandaş olarak bizler için çok güzel. İstek ve arzularımızı dinliyor ve bize de yardımcı oluyor. Kendisine bu vesileyle Allah razı olsun diyorum, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“HALK GÜNÜ’NÜ AKSATMADIK”

 

“4 Mart 2019 tarihi itibariyle 2014-2019 yılları arası belediye başkanlığımızın her ayın ilk pazartesi günü geleneksel hale getirdiğimiz halk gününün bugün itibariyle noktalıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  “Halk günü halkımızla buluşmak adına önemli bir etkinliğimizdi. Ak Partili bir belediye başkanı olarak gönül belediyeciliğini uzun süreden beri yapan ve daima halkın içinde olan bir kişi olarak aksatmadan her ayın ilk pazartesi vatandaşımızı dinledik. Onların derdine derman olma, onların sıkıntılarını derman olmaya çalıştık” dedi. Geçen yılın ilk halk günün yılbaşı tatiline denk gelmesine rağmen bile, tatil gününde bile halk günü düzenlediklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “6 Ocak’da Ak Parti adayları açıklandı. Ertesi gün aday gösterilmemiş olsam bile halk gününü yaptım. Bu bizim partimizin sloganı olan tevazu, samimiyet ve gayretin bir karşılığı. Biz böyle yetiştirildik, böyle baktık olaylara” diye konuştu.

 

GÜRLESİN, “5 YILI DOLU DOLU GEÇİRDİK”

 

2014-2019 dönemini ilçeye yapılan yatırımlar, hizmetler noktasında dolu dolu geçirdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 5 yıl boyuncu 24 saat, gece gündüz, hafta sonu demeden çalıştıklarını söyledi. Başkan Gürlesin, “Hem vatandaşın içinde gezerek halkla birebir onları dileyerek onların dertlerine derman olarak. Telefonumuz 24 saat açıktı, gece de gündüz de hafta sonunda hiçbir zaman kapatılmadı. 5 yıl önce başlarken de tek numaram vardı hala tek numaram var. Vatandaşın derdi benim derdimdi, onların mutluluğu benim mutluluğumdu; ki bugünlere öyle gelindi. Hatta hiçbir belediyenin yapmadığı mahallelere giderek mahalle buluşmaları yaptık. Onlarda halk günlerinin başka bir versiyonu idi. Biz gönül belediyeciliği yaparak, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini her daim dinledik, bundan dolayı çok mutluyum” dedi.

 

“ESERLERİMİZ GELECEKTE DE KULLANILACAK”

 

“5 yıl boyunca çalışıp kalıcı eserler bıraktık” diyen Başkan Gürlesin, “Biz hiçbir zaman günü kurtaralım deyip, tabiri caizse tribünlere oynamadık. Coğrafi yapı ve nüfus olarak da çok zorlu bir bölgenin kurucu belediye başkanı olarak, ilçemize hizmet ederken sıfırdan bir belediye yapılandırmasını kurarak güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Eğitimden, sağlığa, sosyal belediyecilikten, güvenliğe, kültürden spora ve turizme kadar bir çok alanda ilçeye yatırımlar yaptık.  Bu dönemin en büyük dev hizmeti Dokuzkavaklar Mahallesi’ne yaptığımız semt hastanemiz damgasını vurdu. ASM’ler,  112 acil istasyonları, 68 mahallemizin tamamının MOBESE kameraları ile donatılması bizim için önemli gurur tablosu. Sosyal belediyecilikte Sosyal Market uygulaması bir çok belediyede yok. Sosyal Markette önemli bir projemizdi. Bunlar geleceğe yapılan yatırımlardır. Bağbaşı’ndaki ve Aktepe’deki kültür merkezlerimiz bitmek üzere. İkisi de ilçemizin geleceğine yaptığımız büyük eserlerdir. Bunların yanında üstyapı çalışmalarımızla, Cemevi ile, bisiklet yollarıyla, yeraltı çöp konteynırlarımızla, kent ormanımızla, turizme verdiğimiz önemli desteklerle, spor oyunlarıyla, Kocaçukur’la ciddi yatırımlar yaptık. Bunların en önemli, en özel projemiz de Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanını yapmak bize nasip oldu. Bu projemize Millet Bahçesi Seyir Tepesi adının konması ayrı bir güzellik oldu. Denizli’de ilk millet bahçesini yapan Pamukkale Belediyesi’dir bu bile ayrı güzellik olmuştur. Bundan dolayı çok mutluyum, yeni kurulan bir belediyenin böyle güzel bir projeye imza atması bizim iftihar tablomuzdur. Bütün bunlar bizim vizyonumuz, samimiyetimiz ve gayretimizin neticesinde ortaya çıkmıştır. Ben geride hoş seda bıraktığımızı düşünüyorum. Bütün bunlarda emeği geçen başta belediye başkan yardımcılarım, müdürlerimiz, şeflerimiz, personelimiz, Pamukkale Belediyesi çatısı altında çalışan kim varsa herkes çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKANGÜRLESİN:“GERİDEHOŞBİRSEDABIRAKTIK”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir’den 4 bin 349 üreticiye mazot desteği
Denizli Büyükşehir’den 4 bin 349 üreticiye mazot desteği
Önce eskort, sonra avukat olduklarını söyleyerek 11 milyon dolandırdılar
Önce eskort, sonra avukat olduklarını söyleyerek 11 milyon dolandırdılar
Başkan Pütün; "Orman yanarsa, hayat susar"
Başkan Pütün; "Orman yanarsa, hayat susar"
Denizli’nin desteksiz pehlivanı Hamza, Kırkpınar’da er meydanına çıkıyor
Denizli’nin desteksiz pehlivanı Hamza, Kırkpınar’da er meydanına çıkıyor
1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı
1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı
İşçileri bıraktıktan sonra alev alan işçi servisi küle döndü
İşçileri bıraktıktan sonra alev alan işçi servisi küle döndü
Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon sazan yavrusu bırakıldı
Denizli’de göl ve göletlere 1 milyon sazan yavrusu bırakıldı
8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi
8.8 ton sahte alkol ele geçiren polis 18 milyonluk vergi kaybını önledi
Müstakil ev yangında kullanılamaz hale geldi
Müstakil ev yangında kullanılamaz hale geldi
İranlı üç arkadaşların klima kavgası cinayetle sonlandı
İranlı üç arkadaşların klima kavgası cinayetle sonlandı
Fatih Erbakan’dan Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür
Fatih Erbakan’dan Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür
Meltem Leylekoğlu, Tavas'ta hayranlarıyla buluştu
Meltem Leylekoğlu, Tavas'ta hayranlarıyla buluştu
Huzur denetiminde 58 işyerinden 15'ine işlem yapıldı
Huzur denetiminde 58 işyerinden 15'ine işlem yapıldı
Aşırı hız yüzünden refüjdeki ağaca çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Aşırı hız yüzünden refüjdeki ağaca çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı
Sokakta başlayan tartışma evde cinayetle sonlandı
Acıpayam'da düğün dönüşü feci kaza; 1 ölü 1 yaralı
Acıpayam'da düğün dönüşü feci kaza; 1 ölü 1 yaralı
Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek
Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek
Parkta iki genç kızı taciz eden şüpheli gözaltına alındı
Parkta iki genç kızı taciz eden şüpheli gözaltına alındı
Denizlispor’da dertler bitmiyor
Denizlispor’da dertler bitmiyor
Çameli’nden Başkan Böcek’e ‘Sakin Şehir’ teşekkürü
Çameli’nden Başkan Böcek’e ‘Sakin Şehir’ teşekkürü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli Büyükşehir’den 4 bin 349 üreticiye mazot desteği

Önce eskort, sonra avukat olduklarını söyleyerek 11 milyon dolandırdılar

Başkan Pütün; "Orman yanarsa, hayat susar"

Denizli’nin desteksiz pehlivanı Hamza, Kırkpınar’da er meydanına çıkıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle