MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başkan Örki; “Sporda tarih yazmaya devam ediyoruz”

Ana SayfaDenizli GündemBaşkan Örki; “Sporda tarih yazmaya devam ediyoruz”
Başkan Örki; “Sporda tarih yazmaya devam ediyoruz”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyesporlu yağlı güreşçileri yeni sezona hazırlık antrenmanlarında ziyaret etti. Başkan Örki, “Yağlı güreş sporcularımıza özel bir alan tesis ettik. Onların istediği gibi çayırıyla, güneşiyle, etraftan izole olmuş olan bu güzel alanı tamamen sporcularımıza tahsis ettik” dedi.

03 May, 2023, Wednesday 19:56 648
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

 Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyesporlu yağlı güreşçileri yeni sezona hazırlık antrenmanlarında ziyaret etti. Başkan Örki, “Yağlı güreş sporcularımıza özel bir alan tesis ettik. Onların istediği gibi çayırıyla, güneşiyle, etraftan izole olmuş olan bu güzel alanı tamamen sporcularımıza tahsis ettik” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yağlı güreşçileri yeni yerlerinde ziyaret ederek, yeni sezon çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi aldı. Başkan Örki, yağlı güreş pehlivanlarının geçen sezon önemli başarılara imza attığına değinerek, yeni sezon için hedeflerinin Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden tüm sporcuların madalya ile dönmesi olduğunu söyledi.

“Yağlı güreşçilere özel alan tesis edildi”
“Pamukkale Belediyesi olarak sporda tarih yazmaya devam ediyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yaklaşık 50 yağlı güreş sporcumuz var. Bu başarıları bu yağlı güreş sporcularımız, Belediye Başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz, antrenörlerimiz sayesinde, Denizli’mizin adını Türkiye’nin dört bir tarafında yağlı güreş sporunda bir marka olarak tescilledik. İnşallah önümüzdeki sezonda tüm sporcularımız özellikle Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde müsabakalara katılacaklar ve oradan bize madalyalar getirecekler. Aramızda milli sporcularımız var. Aramızda Kırkpınar’da başpehlivan olmayı vaat eden sporcularımız var. Emek veren, gayret eden herkese yürekten teşekkür ediyorum. Sporcularımıza da yeni sezonda üstün başlarılar temenni ediyorum. Kendileri içinde çok özel bir alan tesis ettik. Burada rahatlıkla antrenmanlarını yapacaklar. Onların istediği gibi çayırıyla, güneşiyle, etraftan izole olmuş olan bu güzel alanı tamamen sporcularımıza tahsis ettik. Onlara da hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Pamukkale Belediyesporlu boccecilerden güzel haber
Öte yandan Pamukkale Belediyespor’un adını başarıyla duyurduğu branşlardan olan bocce de başarılı sonuçlar gelmeye devam ediyor. Bocce-Petank 1. Ligi müsabakaları 27-29 Nisan 2023 tarihleri arasında İzmir’in menemen ilçesinde gerçekleştirildi. 17 takımın katıldığı müsabakalarda ilk kez bir Denizli takımı mücadele etti. Geçen yıl 40 takım arasında şampiyon olarak 1. Lig’e çıkan mavi-beyazlı kulübün sporcuları başarılı sonuçlarına devam etti. Antrenör; Bülent Sevinç yönetimindeki takımda Serdar Kılınç, Ziya Yılmaz, Simge Yılmaz, Mukaddes Karaçay ve Merve Karakaya yer aldı. Zorlu mücadeleler sonunda 7 puan toplayan Pamukkale Belediyespor, lider Elazığ SK’nın 1 puan gerisinde ikinci sırada yer buldu. Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan ikinci, etap müsabakaları sonunda tüm maçlarını kazanması halinde Pamukkale Belediyespor, ülkemizi Dünya Kulüpler Kupası’nda temsil etme hakkını kazanacak.
(EEP-MB-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu
Otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle