MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN ÖRKİ’DEN 23 NİSAN MESAJI

Ana SayfaDenizli GündemBAŞKAN ÖRKİ’DEN 23 NİSAN MESAJI
BAŞKAN ÖRKİ’DEN 23 NİSAN MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak mesaj yayımladı. Başkan Örki, mesajında, “Dünyanın tek çocuk bayramı olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı kutlu olsun” dedi.

22 April, 2023, Saturday 21:14 658
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak mesaj yayımladı. Başkan Örki, mesajında, “Dünyanın tek çocuk bayramı olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı kutlu olsun” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Örki mesajına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleriyle başladı; “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz”.

Mesajında, 23 Nisan Türk Milleti’nin sonsuza kadar bağımsızlığının bütün dünyaya ilanı olduğunu ifade eden Başkan Örki, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk tüm dünya çocuklarına 23 Nisan’ı bayram olarak armağan ederek, çocuklarımızı ne denli önemsediğini ve güvendiğini yukarıdaki sözleriyle belirtmiştir. Ne haklı bir güvendir. Çocuklarımız geleceğimizin teminatı, geleceğimizin ışığı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 103 yıl önce, zorlu mücadelelerden zaferle çıkmış bir millete en güzel hediyeyi vermiştir. 23 Nisan işgallere karşı milli birlik ve beraberlikle verilen mücadelenin somut sonuçlarından biridir. 23 Nisan tüm dünya çocuklarının bayramı olması vesilesiyle de dostluk, kardeşlik gibi sevgi bağlarının pekiştirilmesi noktasında da önemlidir. Pamukkale Belediyesi olarak da, ecdadımız gibi bizlerde çocuklarımıza daha da güzel bir gelecek için güveniyor, güvenmekle kalmıyor onlara inanıyoruz. İlçenin yerel yönetimi olarak da, geleceğimiz için çocuklarımızın eğitimden kültüre, spordan sanata, bilime her alanda gelişimlere katkı vermek için önemli adımlar atıyor, desteklerimizi sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, bize emanet edilen bu güzel vatanda, ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanması için mücadelemizi sürdüreceğimizin sözünü vererek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türk Milleti’nin bağımsızlığı uğruna mücadele etmiş olan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize saygılarımızı sunuyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜRKYED Heyetini Kabul Etti
DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ
Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi
Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde
Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi
Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu
Denizli’de feci kaza; 2 genç hayatını kaybetti
Uşak-Denizli Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Tavas Belediyesi afetlere karşı hazırlığını güçlendiriyor
Darıveren Mahallesi’nin içme suyu hattı yenileniyor
PAMUKKALE’DE MÜZİK KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
GİRİŞLER VE EĞLENCE ÜCRETSİZ!
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAK SALDIRISINA ‘DEV’ TEPKİ
Denizli’de 5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti
Tavas'ın her noktası bayraklarla donatıldı
BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Uğur Mumcu anma gecesi
Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı
MERKEZEFENDİ’DE KARNE SEVİNCİ ŞENLİKLE KUTLANACAK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi

Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde

Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle