MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başkan Zolan: "Tüm imkanlarımızı seferber ettik"

Ana SayfaDenizli GündemBaşkan Zolan: "Tüm imkanlarımızı seferber ettik"
Başkan Zolan: "Tüm imkanlarımızı seferber ettik"

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısının ilk birleşimi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların anısına saygı duruşu ve Fatiha suresi okunmasıyla başladı. Türkiye'nin asrın felaketini yaşadığına dikkati çeken ve ilk andan itibaren deprem bölgesinde seferberlik ruhuyla gayret ettiklerini anlatan Başkan Zolan, " Büyükşehir Belediyesi olarak birçok noktada gayret sarf ettik. Tüm imkanlarımızı seferber ettik" dedi.

20 February, 2023, Monday 09:16 586
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Genel Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı. Başkan Zolan, gündem maddelerinin görüşülmesinden önce meclis üyelerini Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlar için saygı duruşunda bulunmaya, akabinde Fatiha suresini okumaya davet etti. Meclis'in saygı duruşunda bulunup Fatiha suresi okunmasının ardından sürdüren Başkan Zolan, yaşanan deprem felaketinin büyüklüğünü anlatarak 9 gün boyunca bölgede yaşadıkları ve izlenimlerini meclis üyeleri ile paylaştı. Deprem haberi alır almaz öncelikle Büyükşehir İtfaiye arama-kurtarma ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini ve bugüne 36 canı enkaz altından kurtardığını hatırlatarak "Bir canı kurtaran tüm insanlığı kurtarmış gibi olur.  Bölgede görev yapan arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum. Yorulmak nedir bilmiyorlar. Allah’ım razı olsun" dedi.

 

Büyükşehir tüm ekipleri ile seferber oldu

 

11 ilde büyük bir yıkıma yol açan depremin ardından Hatay’da görevlendirildiklerini hatırlatan Başkan Zolan, başta İtfaiye ekipleri olmak üzere bölgede Büyükşehir Belediyesine ait ekiplerle defin işlemleri, çadır kent kurulumu, Büyükşehir DESKİ’nin başta içme suyu bağlantıları yanı sıra seyyar wc ve duş kabinlerinin bağlantıları ile birçok çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlattı. Salgın hastalıkları önlemek adına dezenfeksiyon çalışmaları da yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak birçok noktada gayret sarf ettik. Tüm imkanlarımızı seferber ettik, ne gerekiyorsa yaptık” dedi.

 

 

"Önemli olan birlik ve beraberlik"

 

Hatay’da kurulan çadır kentte sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Zolan, ayrıca Denizli’ye gelen depremden etkilenen ve KYK’da kalan vatandaşların öğle yemeğini de Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay Aşevi’nden sağladıklarını ve evde kalan ihtiyaç sahibi misafirlere de yönelik gıda paketi desteği sağladıklarını söyledi. Afetzedelere yönelik giyim desteği de verdiklerini, hiç kullanılmamış kıyafetlerden oluşturdukları iki büyük mağazada şu ana dek 10 bin vatandaşa destek olduklarını açıklayan Başkan Zolan, "Önemli olan birlik ve beraberlik, dertte, tasada, sevinçte beraber olmak, birlik olmak millet ve devlet olmanın özelliğidir. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmanın ardından söz alan AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekilleri de taziye ve birlik mesajlarında bulundu.

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü
Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti
Buldan simidi coğrafi işaret yolunda
Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor
Çocuklar, eğlence ve hayal dolu bir ara tatil geçirdi
Başkarcı’ya FİFA standartlarında yeni tesis
Denizli OSB’de sanayinin geleceği yapay zekayla şekilleniyor
KOAH hastalarında 10 yıl içinde akciğer kanseri gelişme ihtimali yüksek
3 maç sonra kazanan Merkezefendi’de yüzler gülüyor
DTO, Denizli'nin başarılı sanayici kadınlarının hikayelerini anlatıyor
Merkezefendi'den Alman milli takımına bir yıldız daha
Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü

Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti

Buldan simidi coğrafi işaret yolunda

Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle