MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BBP Genel Başkanı Destici,: İnanıyorum ki peşine Münbiç operasyonu gelecektir

Ana SayfaSiyasetBBP Genel Başkanı Destici,: İnanıyorum ki peşine Münbiç operasyonu gelecektir
BBP Genel Başkanı Destici,: İnanıyorum ki peşine Münbiç operasyonu gelecektir
30 January, 2018, Tuesday 11:15 2082
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Ben inanıyorum ki peşine Münbiç operasyonu gelecektir ve gelmelidir. Onun peşine de Kobani/Ayn el Arap, onun peşine Kamışlı, onun peşine Sincar... Yani ya Amerika Birleşik Devletleri, CENTCOM oradan bu terörist köpeklerini alıp gidecek ya da Türk Silahlı Kuvvetleri ordusu, onların başına balyoz gibi inecek ve onların hepsini oradan yok edecektir." dedi.

Destici, partisinin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

Yazıcıoğlu'nun mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından Destici, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Destici, helikopter kazasında hayatını kaybeden Yazıcıoğlu ile beraberindekilere Allah'tan rahmet diledi.

Partisinin 25. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirten Destici, "Partimizin 25. kuruluş yıl dönümünün başta camiamıza, ülkemize, milletimize, Türk ve İslam coğrafyasına bir kere daha hayırlı olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum." dedi.

"BBP alnı ak, başı dik siyasetini yürüttü"

Destici, partisinin Türk ve İslam coğrafyasına hizmet etme gayesiyle yola çıktığına vurgu yaparak, "Büyük Birlik Partisi, tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek dil ülküsüyle hareket etti. Bu hususta geriye dönüp, 25 yıla baktığımızda da milletinin önünde alnı ak, başı dik ve yüzü pak bir şekilde siyasetini yürüttü. Doğru kimden gelirse gelsin, onun yanında oldu. Yanlış da kimden gelirse gelsin, onun karşısında durdu. Yapıcı, yol gösterici, sorumlu bir muhalefet anlayışı ve siyaset tarzıyla bugünlere kadar geldi. Bundan sonra da inşallah bizler yine bu davayı, Büyük Birlik hareketini devam ettireceğiz." ifadesini kullandı.

"Geri dönüşü yoktur"

Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na da değinen Destici, bölgede yapılan bütün operasyonları desteklediklerini belirtti.

Destici, Türkiye'nin kararlı ve cesur tutumunun başta ABD ve Rusya olmak üzere bölgedeki diğer güçlere geri adım attırdığına değinerek, Türkiye'nin kararlılığını sürdürdüğü sürece karşısında geri adım atmayacak hiçbir gücün bulunmadığını bildirdi.

Türkiye'nin istemediği hiçbir şeyin bölgede gerçekleşemeyeceğine dikkati çeken Destici, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ben inanıyorum ki peşine Münbiç operasyonu gelecektir ve gelmelidir. Onun peşine de Kobani/Ayn el Arap, onun peşine Kamışlı, onun peşine Sincar... Yani ya Amerika Birleşik Devletleri, CENTCOM oradan bu terörist köpeklerini alıp gidecek ya da Türk Silahlı Kuvvetleri ordusu, onların başına balyoz gibi inecek ve onların hepsini oradan yok edecektir. Bu açık ve net. Bunun geri dönüşü yoktur."

Destici, Zeytin Dalı Harekatı'na karşı tutum sergileyen kesimleri de eleştirerek, "Hepsini kınıyorum. 'Savaşa hayır' naralarının ben iyi niyetli olmadığını, art niyetli olduğunu, PKK yandaşlığı olduğunu, ABD ve Rusya seviciliği olduğunu, Batı seviciliği olduğunu ifade ediyorum. Türkiye, bugüne kadar bunlara pabuç bırakmamıştır. Bundan sonra da bırakmayacaktır." dedi.

Yazıcıoğlu'nun kabir ziyaretinde, helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin aileleri de yer aldı.

Muhabir: Sefa Şahin

BBPGenelBaşkanıDestici:İnanıyorumkipeşineMünbiçoperasyonugelecektir
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Budanan ağaçlar yuvaları ısıtıyor
MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI
DSO Başkanı Kasapoğlu; "Dünyanın en önemli tekstil üreticilerinden birisiyiz"
DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı
Kamyonet buzlanan yolda kayarak ilerledi
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı
DENİZLİ KAYAK MERKEZİ İLE İLGİLİ YARGI KARARI KAMUOYUNA DUYURULUR
DENİZLİ KAYAK MERKEZİ İLE İLGİLİ YARGI KARARI KAMUOYUNA DUYURULUR
BAŞKAN ERTEMUR: “BASIN BİZİM İÇİN BİR AİLEDİR”
Denizli Büyükşehir umut olmaya devam ediyor
EGEKENT HASTANESİ KARAMAN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ TEMEL ATMA TÖRENİ
TEMEL ATMA TÖRENİ
Denizli'de 31 üyesi tutuklanan suç örgütüne 2. dalga operasyon: Gözaltına alınan 17 kişiden 12'si tutuklandı
Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı
CHP Genel Başkanı Özel: "Seçim sath-ı mailindeyiz, kapı kapı gezmeye var mısınız?"
Usta sanatçı Talip Özkan türkülerle anıldı
TEMEL ATMA TÖRENİ
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenlendi
Denizli Büyükşehir, dondurucu soğuklarda evsizlere sıcak yuva sağlıyor
Başkan Çavuşoğlu gazeteciler ve aileleri ile bir araya geldi
BASIN, TOPLUMUN HABER ALMA HAKKININ TEMİNATIDIR

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SİYASET

Denizli AK Parti'nin üye sayısı 131 bin 917'ye ulaştı

Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek

Milletvekili Ün, "İklim kanunu çiftçiye, besiciye darbe vuracak"

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle