MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BBP’de İftar sofrasının konuğu MÜSİAD oldu

Ana SayfaDenizli GündemBBP’de İftar sofrasının konuğu MÜSİAD oldu
BBP’de İftar sofrasının konuğu MÜSİAD oldu

Denizli’de Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından il binasında her akşam kurulan iftar sofrasının konuğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD’dı. BBP Denizli Milletvekili Aday Adayı İsmail Karateke, MÜSİAD Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleriyle aynı sofrada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

05 April, 2023, Wednesday 13:44 627
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’de Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından il binasında her akşam kurulan iftar sofrasının konuğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD’dı. BBP Denizli Milletvekili Aday Adayı İsmail Karateke, MÜSİAD Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleriyle aynı sofrada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Denizli’de Ramazan ayı ile birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından il binasında her akşam kurulan iftar sofrası geleneği bu yılda devam ediyor. BBP Denizli Milletvekili Aday Adayı İsmail Karateke, ev sahipliğinde kurulan iftar sofrasının akşamki konukları Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyeleriydi. İftar yemeğine BBP Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Semerci’de katıldı. Geleneksel iftar sofrasında MÜSİAD’lı iş insanlarıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlatan BBP Denizli Milletvekili Aday Adayı İsmail Karateke, “Üç yıldır BBP il Başkanlığı görevini yürütüyordum. Milletvekili aday adaylığı için görevimden istifa ettim. Milletvekili aday adayı oldum. Önümüzdeki seçim çok önemli. Önemli bir süreçten geçiyoruz. PKK’si FETÖ’sü hepsi bir araya geldi. Karşı tarafta bütün şer odakları bir araya geldi. Milli ile yabancı, hac ile hilal Anadolu’da her zaman karşı karşıya gelmiştir, yine geldi. Seçim süreci en çetrefili haleni geldi. Açıktan bütün taleplerini isteklerini söylemeye başladılar. Rehavete kapılmadan kendi etrafımızdaki insanlarımıza sahip çıkmalıyız. İnsanlar kızgın, kırgın olabilir. En az bir dönem daha Cumhur ittifakının ülkeyi yönetmesi gerekiyor. 20 yıllık kazanımların devam etmesi için bu şart. Bana ne dediğimiz zaman PKK lılar mecliste bakanlık almak üzere kapıya dayandılar. Suriye den askeri çekeceğiz kuzey Iraktan askeri çekeceğiz özerklik ilan edeceğiz gibi şeyleri sıkça duymaya başladık. Bana ne dediğimiz zaman ülkemizin en az yirmi otuz yıl geriye gitmesini izleyeceğiz. Bir olacağız, birlik olacağız seçimden galip çıkacağız” Dedi.
Karşısında bizi bulur
Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte BBP Denizli teşkilatının iftar sofrasına katıldıklarını, ev sahipliği için kendilerine teşekkür ettiklerini anlatan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı’da, “BBP’yi her zaman takdir ediyoruz, hiçbir zaman kendi menfaatlerine bakmadılar hep dik durdular. Burada önemli olan vatanımız, milletimiz, bayrağımız, MÜSİAD olarak buna ezanı da biz ekledik. Bunlarla sorunu olanın bizimle de sorunu vardır. İftar için teşekkür ederiz. Kapımız size her zaman açık, başarılar diliyoruz” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu
Otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü
Babadağ Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmete açıldı
Denizli’de kaçak silah operasyonu
Beyağaç Çarşı Cami inşaatı sona yaklaştı
Denizli’de temizlikte yeni dönem Ortak kullanım çöp konteynerleri hizmete girdi Kent estetiği ve çevre sağlığı için örnek uygulama
Denizli Büyükşehir’den üreticilere Macar fiği desteği İl genelinde 681 üreticiye toplam 44 ton tohum dağıtımı başladı Başkan Çavuşoğlu: Üreticimizi baş tacı etmeye devam edeceğiz
Başkan Pütün; "Zeytinyağı üretim tesisimizde yeni sezon başladı"
Öğrenciler ara tatili Bilim Kampı’nda değerlendirecek
Ortağı cinayetten tutuklanan oto galeri kundaklandı, 5 araç küle döndü
Buldan'ın tescilli kestanesinde hasat zamanı
Denizli’nin Ekim ihracatı 413 milyon dolar oldu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi

Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı

Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı

Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle