MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Bir Dil Bir Kültür Projesi’nde sertifikalar Başkan Osman Zolan'dan

Ana SayfaEğitimBir Dil Bir Kültür Projesi’nde sertifikalar Başkan Osman Zolan'dan
Bir Dil Bir Kültür Projesi’nde sertifikalar Başkan Osman Zolan'dan

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Küresel Gönüllülük Projelerinden biri olan 'Bir Dil Bir Kültür' projesi kapsamında yabancı dil eğitimi alan 80 gencin sertifikasını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

04 September, 2021, Saturday 19:45 2556
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Genç AYSİAD(Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği) ve uluslararası gençlik organizasyonu AIESEC Denizli Şubesi iş birliğinde AIESEC Denizli Şubesi'nin sunduğu Küresel Gönüllük Projelerinden biri olan 'Bir Dil Bir Kültür' projesi kapsamında İngilizce eğitimleri tamamlandı. Eğitimi başarıyla tamamlayan gönüllü gençler için Denizli Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sertifika töreni düzenlendi. 7 ayrı ülkeden bu proje için gelen 10 ayrı eğitmenin 4 ayrı seviyede İngilizce eğitimi verdiği programı başarı ile tamamlayan 80 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığı törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ve gençler katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, 9 Ağustos’ta başlayan eğitim süreci hakkında bilgi vererek, proje ortağı Genç AYSİAD(Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği) ve uluslararası gençlik organizasyonu AIESEC Denizli Şubesi’ne teşekkür etti. Birden, “Biz gençler olarak ne zaman bir şey istesek, her zaman bizi destekleyen, kapılarını sonuna kadar açan, ‘gençlere hep destek, tam destek’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

"Her türlü imkanımızı gençlere seferber ediyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Bir Dil, Bir Kültür” projesine katılan gençleri kutlayarak, kendileri ile bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, eğitimlere katılan tüm gençlere teşekkür etti. Başkan Zolan, "Kültürlerin buluşması, birbirini tanımak çok önemlidir. Tanınmadığı zaman karanlık gelir ve bilinmeyenle beraber olmak mümkün değildir. Faaliyetimiz amacına ulaştı. İstiyoruz ki gençler donanımlı olsun. Her yönüyle geleceğe hazırlansın, bizlerden daha başarılı ve mutlu olsun istiyoruz.  Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkanımızı gençlere seferber ediyoruz " dedi.

 

"Gençlik Meclisi durmuyor, güçlü projeler gerçekleştiriyor"

 

"Gençlik üzerine birçok proje gerçekleştiriyoruz ama istiyoruz ki gençler kendi projelerini kendileri yapsınlar" diyen Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldıkları Genç Dostu Şehir ödülü hakkında bilgi verdi. Başkan Osman Zolan, "Genç Dostu Denizli ödülümüzü gençlerimizin yapmış olduğu proje ile aldık. Amacımız ödül almak değil, gençlerimize faydalı olmak, önünü açmak ve imkan sağlamaktır. Emek veren siz gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Gençlik Meclisi durmuyor, güçlü projeler gerçekleştiriyor. Biz de çok mutlu oluyoruz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun "  dedi. Başkan Zolan konuşmasının ardından kursiyerlere ve yurtdışından eğitime gelen 10 yabancı eğitmene sertifika ile teşekkür belgelerini verdi. 

BirDilBirKültürProjesi’ndesertifikalarBaşkanOsmanZolan'dan
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizlili sporcu, vücut geliştirmede IFBB Pro Card sahibi oldu
DTO, Kırgız Cumhuriyeti temsilcileriyle ticari köprünün temellerini attı
Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı
Denizli’ye binlerce uyuşturucu hap getiren 3 tacir yakalandı
Genel Müdür Yıldırım, Denizli Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesini ziyaret etti
Başkan Erdoğan şehitler için taziye mesajı yayımladı
Denizli'de zehir taciri ve aranan şahsı yakalayan mahalle bekçileri ödüllendirildi
Çivril Belediyesi şap hastalığına karşı çiftçinin yanında
Denizli'de halk otobüslerinin ateşi yükseldi
Denizli OSB’den doğaya ve geleceğe yatırım
Denizli'de yanan alanlarda binlerce fidan toprakla buluştu
Dönercide çıkan yangın paniğe yol açtı
Merkezefendi Belediyesi Atatürk’ü anlamlı bir konserle yad etti
Servergazi Devlet Hastanesi Denizli'de bir ilke imza attı
Çalışmayan motorunu yakıp, karşısına geçip izledi
Çocuk gelişiminde kırmızı bayraklara dikkat
Orman yangınında alevlere sütle müdahale etti
Denizli İdman Yurdu’nun 8 futbolcusu bahis listesinde yer aldı
Honaz ekonomisi Tarım ve Alışveriş Festivaliyle canlandı
Başkan Saruhan yönetimiyle birlikte Başöğretmenin huzuruna çıktı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EĞİTİM

Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri

Denizli’de çocuklar geleceği bugünden inşa ediyor

Denizli Büyükşehir’den kadın girişimciler için “E-Ticaret Yolculuğu” eğitimi

PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLIYOR

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle