MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

“BİRLEŞTİRİCİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ana SayfaSiyaset“BİRLEŞTİRİCİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“BİRLEŞTİRİCİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısında genel ve yerel siyasi gelişmeler ele alındı. Nefret ve gerilim siyasetini körükleyen muhalefetin tutumuna karşın, birleştirici olmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Nefret dilinin bugüne kadar kimseye faydası olmamış, bundan sonra da olmayacaktır. Bu siyaset anlayışı, Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşımaktır. Biz her zaman sevgi ve kardeşliğin dilini konuşmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki; bizi huzura ve refaha bu yol götürecek” dedi.

06 December, 2021, Monday 08:05 3705
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı yönetim kurulu toplantısına ilçe Başkanı Uğur Gökbel, İl Koordinatörü Mustafa Dilemre, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

 

Toplantıda genel ve yerel siyesi gelişmeler ve sahada izlenecek siyasete ilişkin değerlendirmeler yapıldı, istişarede bulunuldu.

 

“SEVGİNİN DİLİ KAZANACAK”

 

AK Parti’nin kurulduğu andan itibaren toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, kardeşlik ve millet olma ekseninde birleştiren bir siyaset izlediğini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Nitekim siyasetimizin ve birleştirici üslubumuzun sonuçlarını geçen zamanda içinde hep birlikte müşahade ettik. Ülkemiz her alanda gelişmiş, mesafe almıştır. Ülkemi topyekûn bir kalkınma hamlesi içine girmiş, herkes fırsat eşitliği çerçevesinde hizmet almış, almaya da devam etmektedir. Toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik pozitif ayrımcı politikalarımızla, adaletsizlikleri de ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Gelinen noktada sağlanan başarı, birleştirici siyasetimizin sonucudur. Ne yazık ki; son dönemde muhalefetin nefret ve gerilim stratejisi üzerinden siyaset yapma çabalarına üzülerek ve ibretle şahit oluyoruz. Nefret dilinin bugüne kadar kimseye faydası olmamış, bundan sonra da olmayacaktır. Bu siyaset anlayışı, Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşımaktır. Biz her zaman sevgi ve kardeşliğin dilini konuşmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki; bizi huzura ve refaha bu yol götürecek” dedi.

 

"EKONOMİK SAVAŞI DA KAZANACAĞIZ"

 

Son dönemde döviz üzerinden spekülasyonlar yapıldığını, ekonomiye yoğun bir saldırı olduğunu ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Ekonomide yaşanan sıkıntı herkesin malumu. Lakin bunun Türkiye’yi dize getirmek, siyasetini kabul ettirmek, bölgedeki emellerini gerçekleştirmek isteyen güçlerin spekülasyonu olduğunu biliyoruz. Ancak birçok badire gibi bunu da atlatacağız. Bize diz çöktüremeyecekler. Asla buna imkân vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi KOBİ'lere yönelik destek paketleri ile esnafımıza, işverenimize destek oluyoruz. Kamu çalışanlarımıza, asgari ücretliye maaş zamları ile artan fiyatlar karşısında destek oluyor, enflasyona ezdirmiyoruz. Yakın zamanda açıklanacak olan asgari ücret ile herkes AK Parti'nin emek dostu bir parti olduğunu bir kez daha görecek. Ne yaparlarsa yapsınlar, ülkemiz ve bölgemiz üzerinde istedikleri ameliyatları gerçekleştiremeyecekler. Ekonomik savaşı da biz kazanacağız. Milletimiz bu oyunların farkındadır ve buna imkân vermeyecektir” dedi.

“BİRLEŞTİRİCİOLMAYADEVAMEDECEĞİZ”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor
Başkan Tefenlili’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Denizli havacılık ve savunma sanayisinde tedarikçi olma yolunda ilerliyor
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Acil Durum Hastanesine taşınma planlamaları yerinde değerlendirildi
Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SİYASET

Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek

Milletvekili Ün, "İklim kanunu çiftçiye, besiciye darbe vuracak"

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle