MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

“BİZ ETLE TIRNAK GİBİYİZ”

Ana SayfaDenizli Gündem“BİZ ETLE TIRNAK GİBİYİZ”
“BİZ ETLE TIRNAK GİBİYİZ”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin Azerbaycan’a asker gönderme süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin TBMM Genel Kurulunda kabul edildiğini söyledi. Şahin Tin; “Ülkemiz dünyanın her yerinde barış ve istikrara katkı sağlamak için büyük gayret sarf ediyor. Kaldı ki, Türkiye olarak biz, Azerbaycan ile etle tırnak gibiyiz. İki devlet tek milletiz. Kardeşlerimizin yanında olmak tarihi bir vazifedir” dedi.

11 November, 2021, Thursday 11:43 3199
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Türk askerinin Azerbaycan’daki görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

 

“BARIŞ, HUZUR VE GÜVENLİĞE KATKI SUNACAĞIZ” 

 

Meclis’te kabul edilen tezkerenin bölgede barış, huzur ve güvenliğe büyük katkı sunacağını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Gazi Meclisimizde yapılan görüşmeler sonucunda kabul edilen Cumhurbaşkanlığı tezkeresiyle Türk askerinin Azerbaycan’a gönderilme süresini 1 yıl daha uzattık. Yıllarca işgal atında kalan Dağlık Karabağ’ın Azerbaycan’ın verdiği büyük mücadele sonucu özgürleştirilmesinin ardından bölgede kalıcı huzur ve güveni tesis etmek gerekiyor. Bu nedenle ateşkesin denetlenmesi için Türkiye, Rusya ile birlikte önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir. 30 Ocak 2021 tarihinde kurulan ortak gözlem merkezinde askerlerimiz, kardeşleri için görevlerini kahramanca ifa ediyorlar. Karabağ’da elde edilen zaferi korumak ve Azerbaycan’ın her bir noktasında kardeşlerimizin yanında olmak medeniyetimizin bize yüklediği tarihi bir sorumluluktur. Kardeşlerimizi hiç bir zaman yalnız bırakmadık, can Azerbaycan’ın her zaman yanında olduk. İlelebet de olacağız” dedi.  

 

“KARABAĞ’DA AZERBAYCAN BAYRAĞI ÖZGÜRCE DALGALANIYOR” 

 

Azerbaycan’da güven ve istikrarın korunması için Türkiye’nin güçlü desteğinin her daim süreceğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Kardeş Azerbaycan topraklarında yaklaşık 30 yıldır haksız ve hukuksuz yere süren zulüm ve işgal, Azerbaycan’ın kahramanca mücadelesi sonucu nihayete erdi. Türkiye, Dağlık Karabağ’ın Ermenistan işgalinden kurtarılması için üzerine düşeni yapmanın gayretinde oldu. 1 Milyona yakın kardeşimizin topraklarını terk etmek zorunda kaldığı Dağlık Karabağ’da bugün yeniden Azerbaycan bayrağı dalgalanmaktadır. Sivillere saldıran, zorbalık yapan, masumları kendi vatanlarında katleden işgalci zihniyet tarihin karanlık sayfalarına gömülmüştür. Karabağ’da Ermenilerin işgaliyle yaşanan tarifsiz acılar artık yerini özgürlüğe ve sevince bıraktı” dedi. 

 

“ERMENİ İŞGALİNE VE ZULME ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ” 

 

Azerbaycan’ın diplomasi dilinden anlamayanlara hak ettikleri dilden cevap verdiğini ve Karabağ’daki Azerbaycan topraklarını özgürleştirdiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Kendi toprak bütünlüğünü korumak, her ülke gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizin de en tabii hakkıdır. Nihayetinde Azerbaycan birlikleri 44 gün süren mücadelenin ardından Karabağ’ı özgürleştirmiş, Ermeni işgaline ve zulmüne son vermiştir. Bu kutlu mücadelede şehit olan kardeşlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize Allah’tan sağlık niyaz ediyoruz. Bölgenin yeniden imar edilmesi ve kalkınmasını sağlamak için Türkiye üzerine düşeni yapmayı sürdürecektir. Bu süreçte ve bundan sonra da Ermenistan’ı daha sağduyulu olmaya, duyarlı davranmaya, işgalci çürük zihniyetten sıyrılıp kurtulmaya, tavrını ve yaklaşımını iyi niyet ekseninde belirlemeye davet ediyoruz” dedi.

“BİZETLETIRNAKGİBİYİZ”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ’NİN 2 TAKSİT ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR
Tek katlı evdeki yangın korkuttu
MAKSİAD, Makine Zirvesi 2025’e Katılım Sağladı
Doktor baba kız birlikte şifa dağıtıyor
Yapay zeka ve pazarlamadaki dönüşüm Denizli’de konuşuldu
AK Parti Çameli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi
Büyükşehir DESKİ’den vizyoner hamle: Bozkurt'a 70 milyon TL'lik su kalkanı
Büyükşehir’den Değirmenönü’ne sıcak asfalt çalışması
Denizli’de Meralara Bereket Yağacak: Hayvancılığa "Can Suyu" Projesi Baklan’dan Başladı
Çameli Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
Pilot bölge seçilen Denizli’de kadın dostu çalışmalar sürüyor
Öğretmenler dostluk maçı yaptı
Su çektiği kuyudan semenderler çıktı
Başkan Tatık evi yanan aileye yardım elini uzattı
Başkan Kumral devam eden sosyal tesis ve spor sahası projelerini yerinde inceledi
Çameli'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor
Ecogreen Enerji Holding, YEKA GES-2025 Yarışmaları'nda 50 MWe'lik Bolu GES Projesini kazandı
Denizli’de 125 yıl ile aranan 8 aranan şahıs operasyonlar kapsamında yakalandı
Denizli OSB Arıtma Tesisinde kimyasal eğitimi ve tatbikat gerçekleştirildi
HAK-İŞ KONFEDERASYONU 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ’NİN 2 TAKSİT ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR

Tek katlı evdeki yangın korkuttu

MAKSİAD, Makine Zirvesi 2025’e Katılım Sağladı

Doktor baba kız birlikte şifa dağıtıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle