MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN!

Ana SayfaDenizli GündemBİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN!
BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN!

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “sosyal devlet” tanımının kendi iktidarlarında anlamını bulduğunu belirterek, “Biz her vatandaşımızın yanında olduk. Özellikle engelli ve geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza devletin şefkat elini uzattık. Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak, sosyal hayata katılmalarını sağlamak için ötekileştirmeden, pozitif ayrımcılık yaptık” dedi.

25 September, 2018, Tuesday 09:16 3683
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, vatandaşla buluşma ziyaretleri kapsamında Pamukkale İlçesi’nin Develi Mahallesi’ne gitti. İlçe Başkanı Uğur Gökbel’e İlçe Teşkilatından yönetim kurulu üyeleri Mehmet Gönenmiş, Bayram Kahraman ve Cengiz Aydın da eşlik etti.

Develi sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, sorun ve talepleri dinledi. Başkan Gökbel, ziyaretleri sırasında engelli 2 gençle bir araya geldi ve onlarla sohbet etti.

ENGEL YOK HİZMET VAR

Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti iktidarlarında engelli ve geçim darlığı çeken vatandaşların hak ettikleri değeri bulduklarını, “sosyal devlet” anlayışının gerçek anlamıyla uygulamaya geçtiğini belirterek, “Biz ‘Önce insan’ diyerek yola çıktık. İnsanları, maddi durumlarına, etnik kökenlerine, dini inançlarına göre kategorize etmedik. İktidar olarak ayrımcılık yaptığımız tek alan engelli bireylere bakışımızdır. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; AK Parti hükümetleri, ötekileştirmeden engellilere pozitif ayrımcılık yapmıştır. Çünkü devletin bugüne kadar tam anlamıyla yardımcı olamadığı engelli vatandaşlarının gönüllerinin alması gerekiyordu. 2005 yılında çıkarılan Engelliler Kanunu ve 2010 yılında engellilere yönelik düzenlemeleri içeren Anayasa değişikliği ile önemli kazanımlar sunduk. Yerel yönetimlerimiz de başta evde bakım ve evde sağlık hizmetleri alanında önemli atılımlar gerçekleştirdiler, Engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı, yaşam standartlarını iyileştirici önemli düzenlemelere imza attık. Öte yandan engellilerin istihdamı, sosyal hayata kazandırılmaları için önemli adımlar atıldı. Artık sizlerin de şahit olduğu gibi pek çok engelli vatandaşımız, kamu kurumlarında, özel sektörde üretime ve yönetime katılmış durumdadır” dedi.

16 YILDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ!

AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana sosyal devlet alanındaki hizmetlerin artık herkesin kabul ettiği büyük bir başarı olduğunu belirten Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “AK Parti’nin engelli ve muhtaç vatandaşlara yönelik hizmetleri, her kesimden, her siyasi görüşten vatandaşımızın takdirini ve övgüsünü kazanmıştır. AK Parti’nin gönüllerde taht kurmasını sağlayan hizmet anlayışlarından biri de insana verdiği değerdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da insan odaklı siyaset yapmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Yardım isteyen her vatandaşımızı devlet şefkatiyle kucaklamayı sürdüreceğiz. Engellilerin önündeki engelleri bir bir kaldırmaya, engellilere bakış anlamında zihinlerdeki devrimi de tamamlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

BİZİMİÇİNÖNCEİNSAN!
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği
DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti
Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu
Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret
Buldan deve güreşlerine şap engeli
Ecogreen Enerji, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN VERGİ DUYURUSU: SON GÜN 1 ARALIK!
Denizli Büyükşehir’den koyun-koç desteği Bereketli Sürüler Projesi ile kırsalda üretime destek
Doğa harikası Saklıgöl eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor
Çameli Belediyesi, Sarıkavak Mahallesine sosyal tesis ve muhtarlık binası kazandırdı
Yüzyılın projesinde Buldan’a 24 konut inşa edilecek
Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Başkan Arslan’ı iadeyi ziyarette bulundu
Denizli'de akıl almaz kaza: Sinyali koluyla verince motosikletliyi yere düşürdü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği

DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti

Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu

Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle