MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Buldan Anaokulu ihalesi yapıldı

Ana SayfaDenizli GündemBuldan Anaokulu ihalesi yapıldı
Buldan Anaokulu ihalesi yapıldı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin Ankara temasları sonucu ilçeye kazandırılan anaokulunun ihalesi yapıldı. Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleriyle yapılacak olan 6 derslikli anaokulunun, ağustos ayında tamamlanarak 2023-2024 eğitim öğretim döneminde hizmete gireceği belirtildi.

04 January, 2023, Wednesday 00:33 649
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin Ankara temasları sonucu ilçeye kazandırılan anaokulunun ihalesi yapıldı. Cumhurbaşkanı eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleriyle yapılacak olan 6 derslikli anaokulunun, ağustos ayında tamamlanarak 2023-2024 eğitim öğretim döneminde hizmete gireceği belirtildi.

Türkiye'de eğitimde fırsat eşitliğini artırmak için okul öncesi eğitime erişimi yaygınlaştırmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürüttüğü proje kapsamında Türkiye genelinde yapılması planlanan 3 bin yeni anaokulundan biri Buldan’a yapılıyor. Buldan Belediyesi tarafından tahsis edilen 2 bin 700 metrekarelik alana yapılacak olan Buldan Anaokulunun ihalesi yapıldı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ihaleye İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile Buldan Ticaret Odası Genel Sekreteri Ayhan Emirdağ ile yönetim kurulu üyeleri ve anaokulu ihalesine teklif veren 6 firma temsilcisi katıldı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin girişimleri ve öncülüğünde, Buldan’a TOBB’un destekleriyle yapılacak olan 6 derslikli anaokulunun toplam 1.007 metrekare kapalı alana sahip olacağı belirtilirken, ihaleyi 13.000.000,00 TL teklif ile Buldanlı Sarıoğlu İnşaat aldı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gölbaşı Mahallesi’nde Buldan Belediyesi tarafından Milli Eğitime tahsis edilen 1.007 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 2 bin 700 metrekarelik alana yapılacak olan Buldan Anaokulu ihalesinin yapılmış olmasının sevindirici olduğunu belirtti. Başkan Şevik, “Cumhurbaşkanımızın saygıdeğer eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen ve Türkiye'de eğitimde fırsat eşitliğini artırmağı, okul öncesi eğitime erişimi yaygınlaştırmağı amaçlayan 3 bin yeni anaokulu projesi kapsamında ilçemize de 6 derslikli anaokulu yapılıyor. Anaokulu İlçemize hayırlı olsun” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Kölemen ise anaokulu inşaatının ağustos ayı içerisinde tamamlanarak 2023-2024 eğitim –öğretim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

İhalede hazır bulunan AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ile MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, 6 derslikli anaokulunun Buldan’a kazandırılmasıyla ilçede önemli bir eğitim açığının da giderilmiş olacağını vurgulayarak, “TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun desteğiyle ilçemiz için önemli bir eksikliği kapatacak olan anaokulumuzun ihalesi bugün yapıldı. Okulumuzun bir an evvel çocuklarımızın hizmetine girmesi bakımından önemli. İnşallah önümüzdeki yıl, ilçemiz yeni bir okulu kazanmış olacaktır. Bu konuda, başta Cumhurbaşkanımızın eşleri Emine Erdoğan hanımefendiye, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na,anaokuluna yer tahsisinde bulunan Belediye Başkanımız Mustafa Şevik ve belediye meclis üyeleriyle, milli eğitim müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız. Buldan’ımıza hayırlı, uğurlu olsun inşallah” diyerek temennilerini ilettiler.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle