MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Büyükşehir'den Deprem Seferberliği

Ana SayfaDenizli GündemBüyükşehir'den Deprem Seferberliği
Büyükşehir'den Deprem Seferberliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam'da yaşanan deprem felaketinin ardından tüm ekiplerini seferber etti. Depremin hemen ardından Acıpayam'a giderek ekiplerin koordinesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerini zor günlerinde yalnız bırakmadı.

21 March, 2019, Thursday 08:27 2827
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Acıpayam'da meydana gelen depremin hemen ardından tüm ekiplerini seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, felaketin yaralarını sarmak için çalışmalarına başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da vatandaşları bu zor günlerinde yalnız bırakmayarak depremin hemen ardından ekiplerin başında yer aldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı başta olmak üzere deprem bölgesine sevk edilen Büyükşehir ekipleri ilk olarak arama kurtarma çalışmalarına katıldı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı AKOM, Arama ve Kurtarma ekipleri yıkılan binalarda olası enkaz altında kalma ihtimaline karşı incelemelerde bulundu. Deprem anında çıkan bir de yangını söndüren itfaiye ekipleri afet toplanma alanının içme suyu ve aydınlatma ihtiyaçlarını da sağladı.

 

Enkaz kaldırma çalışmalarına başlanacak

 

Vatandaşların geçici barınma ve gıda ihtiyaçları için battaniye dağıtımı, çadır kurulumu, yemek ve çeşitli ikramların dağıtımında bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri hasar tespit çalışmalarına başladı. Hasar tespit çalışmalarının ardından kaldırılacak enkaz kaldırma işlemleri için hazırlık yapan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na ait iş makineleri ile hazırda bekledi. Tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Sevgi Eli ise ihtiyacı bulunan vatandaşlar için kıyafet ve eşya desteğinde bulundu.

 

Başkan Osman Zolan vatandaşları yalnız bırakmadı

 

Depremin hemen ardından Acıpayam'a giderek ekiplerin başında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Gece geç saatlere kadar alanda vatandaşlarla birlikte olan Başkan Osman Zolan, "Depremi ilk duyduğumuz andan itibaren Acıpayam ilçemize yöneldik ve burada akışı takip ettik, yönlendirdik. Devletimizin tüm kurumları burada halkımızın yanında seferber oldu. Vatandaşlarımız için çadır kuruldu. Büyükşehir Belediyesi olarak olay anından itibaren vatandaşlarımıza yönelik her türlü gıda anlamında ikramlara başladık. Acıpayam Belediyemiz de yaraları sarmak için olağanüstü gayret gösteriyor. Burada bir seferberlik ruhuyla vatandaşımızın yanında yer alarak sıkıntılarını çözmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

 

"Deprem hayatın gerçeği"

 

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hasar bulunan mahallerimizi ziyaret ettik. Çadırların kurulumunda bizzat başında durduk, vatandaşlarımızın taleplerini tespit ettik, onların ihtiyaçlarını gidermeye gayret ettik. Can kaybımız ve ağır yaralımızın olmaması en büyük tesellimiz. Deprem hayatın gerçeği. Esas olan deprem için bizim kurallara uymamız. Hayat tarzımızı, yapılarımızı buna göre değerlendirmemiz gerekiyor. Acıpayamımıza, Denizlimize, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Sabahın ilk saatlerinden beri buradayız, tüm programlarımızı iptal ettik. Vatandaşımızın yanındayız."

Büyükşehir'denDepremSeferberliği
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
10 KASIM DTO
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle