MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Büyükşehir DESKİ’nin altyapı çalışmaları Çin Seddi’ni aştı

Ana SayfaDenizli GündemBüyükşehir DESKİ’nin altyapı çalışmaları Çin Seddi’ni aştı
Büyükşehir DESKİ’nin altyapı çalışmaları Çin Seddi’ni aştı

2014 yılında kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 7 yılda 7 bin km’nin üzerinde altyapı inşa ederek farklı bir rekora imza attı. Başkan Zolan, bugüne kadar döşedikleri içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının toplam uzunluğunun Çin Seddi’ni aştığını söyledi.

04 January, 2022, Tuesday 06:33 2508
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Denizli’nin “Büyükşehir” statüsüne kavuşmasının ardından kent genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile göz doldurmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, bu kapsamda kent genelinde 7 yılda, 4 bin 250 km içme suyu, 2 bin 250 km kanalizasyon hattı, 500 km yağmur suyu hattı olmak üzere 7 bin kilometrelik altyapı hattını hizmete aldı. Vatandaşların daha sağlıklı ve yeterli içme suyu ihtiyacını karşılamak ve modern bir altyapıya kavuşması için büyük çaba gösteren Büyükşehir DESKİ, geçen yıl ise 325 km içme suyu hattı, 80 km kanalizasyon hattı ve 30 km yağmur suyu hattı olmak üzere toplam 435 kilometrelik hat inşa etti.

Çin Seddi’ni aşarak Pekin’e ulaştı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ'nin söz konusu altyapı yatırımlarıyla eşine az rastlanır bir rekora imza attığını söyledi. Sadece geçen yıl 435 kilometrelik altyapı yatırımını tamamladıklarını kaydeden Başkan Zolan, içerisinden arabaların dahi geçebileceği büyüklükte hatlar inşa ettiklerini kaydetti. Yatırım yaptıkları içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını topladıklarında 7 bin km’yi geçtiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Bugün altyapı yatırımlarımız Çin Seddi’ni aşarak Pekin’e ulaştı. Biz bugüne kadar günlük işlerle uğraşmadık, köklü ve kalıcı işlerle milletimize hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Çok şükür vatandaşlarımız da bizleri her zaman destekledi. Bu yatırımlarımız inşallah torunlarımızın torunlarına hizmet edecek" dedi.

"Tarihi yatırımlar yaptık"
Bir zamanlar Denizli'nin eski alt yapı hatlarından dolayı içme suyu kayıp kaçak oranının yüzde 60-65'ler dolayında olduğunu, içme suyu depolarına koyulan suyun yarısından fazlasının toprağa karıştığını belirten Başkan Zolan, söz konusu yatırımlar sayesinde kuraklık tehlikesine karşı gerekli önlemleri zamanında almış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, "Eğer biz şehrimizde altyapıya girmeyip içme suyu hatlarımızı baştan aşağı değiştirmemiş olsaydık ve geçmişteki gibi su kaçakları devam ediyor olsaydı bugün çok büyük olumsuzluklarla karşı karşıya kalırdık. Biz geleceği düşündük, zor olanı seçtik, tarihi yatırımlar yaptık. Biz cesaret ettik vatandaşlarımız destek verdi. Her birine yürekten teşekkür ediyorum, bu işin asıl kahramanı vatandaşlarımız" diye konuştu.

BüyükşehirDESKİ’ninaltyapıçalışmalarıÇinSeddi’niaştı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Budanan ağaçlar yuvaları ısıtıyor
MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI
DSO Başkanı Kasapoğlu; "Dünyanın en önemli tekstil üreticilerinden birisiyiz"
DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı
Kamyonet buzlanan yolda kayarak ilerledi
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı
DENİZLİ KAYAK MERKEZİ İLE İLGİLİ YARGI KARARI KAMUOYUNA DUYURULUR
DENİZLİ KAYAK MERKEZİ İLE İLGİLİ YARGI KARARI KAMUOYUNA DUYURULUR
BAŞKAN ERTEMUR: “BASIN BİZİM İÇİN BİR AİLEDİR”
Denizli Büyükşehir umut olmaya devam ediyor
EGEKENT HASTANESİ KARAMAN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ TEMEL ATMA TÖRENİ
TEMEL ATMA TÖRENİ
Denizli'de 31 üyesi tutuklanan suç örgütüne 2. dalga operasyon: Gözaltına alınan 17 kişiden 12'si tutuklandı
Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı
CHP Genel Başkanı Özel: "Seçim sath-ı mailindeyiz, kapı kapı gezmeye var mısınız?"
Usta sanatçı Talip Özkan türkülerle anıldı
TEMEL ATMA TÖRENİ
Halkbank Kadınlar Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenlendi
Denizli Büyükşehir, dondurucu soğuklarda evsizlere sıcak yuva sağlıyor
Başkan Çavuşoğlu gazeteciler ve aileleri ile bir araya geldi
BASIN, TOPLUMUN HABER ALMA HAKKININ TEMİNATIDIR

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Budanan ağaçlar yuvaları ısıtıyor

Kamyonet buzlanan yolda kayarak ilerledi

DENİZLİ KAYAK MERKEZİ İLE İLGİLİ YARGI KARARI KAMUOYUNA DUYURULUR

BAŞKAN ERTEMUR: “BASIN BİZİM İÇİN BİR AİLEDİR”

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle