MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BÜYÜKŞEHİR KONSERVATUARI'NDA REKOR AÇILIŞ

Ana SayfaKültür SanatBÜYÜKŞEHİR KONSERVATUARI'NDA REKOR AÇILIŞ
BÜYÜKŞEHİR KONSERVATUARI'NDA REKOR AÇILIŞ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2018-2019 yeni dönemine 1.150 öğrenci ile "merhaba" dedi. Rekor seviyedeki öğrenci ile yeni döneme başlayan konservatuar 17 ayrı enstrüman dalında kurs verirken, 7 ayrı da korosu bulunuyor. Denizli'de her çocuk ve gencin en az bir spor ve sanat dalı ile uğraşmasının hayali olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyükşehir olarak biz bu konuda her şeyin önünü açtık" dedi.

06 October, 2018, Saturday 10:21 4104
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı 2018-2019 yeni dönem açılışı yapıldı. Yeni sezona bin 100 öğrenci ile başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nda 17 ayrı enstrüman dalında kurs verilirken, 7 ayrı da korosu bulunuyor. Konservatuarda düzenlenen yeni dönem açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Turizm Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, kursiyerler ve aileleri katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, anne babalara seslenerek, "Öncelikle çocuklarınızı bize güvenerek emanet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı her geçen gün güzelleşiyor, her geçen gün zenginleşiyor ve görevini en iyi şekilde ifa ediyor; geçmişimize sahip çıkıp geleceğe aktarma anlamında gayret gösteriyor" diye konuştu.

"Tarihle sanatı buluşturduk"

Konservatuarın ilk hizmet vermeye başladığı yıldan beri görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş'a büyük emekleri için teşekkür eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bir zamanlar tarihi un değirmeni olan bu konservatuarımızda tarihle sanatı buluşturduk. Tarihle sanatı çocuklarımızla buluşturduk. Bu çok önemli. Geçmişle bağ kurma, tarihle sanatın iç içe olması ve çocuklarımıza yönelik imkan sunulması çok önemliydi. Şükürler olsun ki bu imkanı hep beraber kullanıyoruz. Burada öğretmenlerimiz, sanatçılarımız var. Hep beraber bir ekip halinde şehrimizi sanatla, kültürle iç içe yaşatmaya ve geleceğe güzellikler taşımaya gayret edeceğiz."

"Hayalim bu"

Her çocuk ve gencin mutlaka bir spor ve sanat dalı ile meşgul olması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Eğer her çocuğumuza spor ve sanatla uğraşmaları için imkan sağlarsak gelecekte çok başarılı olacaklardır. Benim hayalim her genç ve çocuğumuzun spor ve sanatla uğraşması. Büyükşehir olarak biz bu konuda her şeyin önünü açtık. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Sanatla sporla kültürle iç içe olanlar ilerideki mesleklerinde ya da ülkemize hizmet ederken çok önemli işlerin altına imza atacaklar. Tabi ki mutlu olacaklar. Ülkemize sahip çıkacaklar. Onun için ben bunu çok önemsiyorum" dedi.

BÜYÜKŞEHİRKONSERVATUARI'NDAREKORAÇILIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
KÜLTÜR SANAT

BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı

Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı

SANATSEVERLER CELAL GÜNAYDIN’IN RESİM KOLEKSİYONU SERGİSİNDE BULUŞACAK

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle