Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün (İş-Kur) Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Çameli Belediyesi'nde çalıştırılacak işçilerin alımı ile ilgili işlemler ve mülakat Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün (İş-Kur) Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Çameli Belediyesi’nde çalıştırılacak işçilerin mülakatları Çameli Belediyesi Konferans Salonunda saat 10:00-12:00 arasında gerçekleştirildi.
64 Kişinin müracaat ettiği iş başvurusu sonucunda 51 Kişinin katıldığı Mülakatlarda İşkur yetkilileri iş müracaatında bulunan kişilerle birebir konusurak mülakat yapıldı
20 KİŞİ ÇAMELİ BELEDİYESİNDE ÇALIŞACAK
Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN "Toplum Yararına Programlar kapsamında Belediye olarak geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yılda projemizi sunduk. Gönül isterdi ki bu arkadaşlarımızın hepsini çalıştıralım ancak bize tanınan rakam şu anda 20 kişi 6 ay süreyle ( 180 ) gün çalışmalarını sürdürecekler. Bu arkadaşlarımız belediyemiz bulunan genel temizlik, temizlik, park ve bahçe temizliği, mezarlık temizliği, pazaryeri temizliği ile dini alanların temizliği işlerinde görevlendirileceklerdir " dedi.
Yorum Yazın