MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Çameli Belediyesi Covid - 19 salgınına karşı önlemlerini arttırdı

Ana SayfaIlçe HaberleriÇameli Belediyesi Covid - 19 salgınına karşı önlemlerini arttırdı
Çameli Belediyesi Covid - 19 salgınına karşı önlemlerini arttırdı

Çameli Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında Covid – 19 salgınına karşı önlemlerini arttırdı.

08 September, 2021, Wednesday 12:51 3368
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pandeminin ülkemizde görülmeye başladığı Mart ayından bu yana sağlık önlemleri alan, ilçede dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam eden, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması yönünde farkındalık oluşturan çalışmalara imza atan Çameli Belediyesi, salgının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski asgari seviyeye düşürülmesi için önlemlerini arttırdı.

Çameli Belediyesi bu kapsamda, 6 Eylül'den itibaren İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine gönderdiği "Bazı Faaliyetler İçin PCR Testi Zorunluluğu" konulu genelgesine göre ek tedbirler alacak. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan nikah, düğün, nişan ve toplantılar gibi vatandaşların katılım sağladığı etkinliklerde HES kodu üzerinden kişilerin aşılı, geçirilmiş hastalık (Covid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması isteyecek. Kişi hastalığı geçirmemiş, aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliklere katılmasına müsaade edilmeyecek.

Alınan tedbirler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı olmayan kişilerin Çameli Belediyesinde nikah, nişan ve toplantı katılımlarında negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilmiştir Bu çerçevede nikah ve toplantılarda HES kodu üzerinden kişilerin aşılı, geçirilmiş hastalık (Covid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacak. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise girişe müsaade edilmeyecek. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda akıllı telefonlarda HES kodu uygulaması açık olması gerekmektedir. Bu esaslar doğrultusunda Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27. ve 72. maddeleri uyarınca İl/İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulları kararları ivedilikle alınacak, uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmeyecek ve mağduriyete neden olunmayacak. Aşı süreci tamamlanmayan ve hastalığı geçirmemiş kişilerden belediyemiz işlemleri sırasında istenilecek. PRC negatif test sonucu 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için uygulanacaktır. Aşılama süreçlerinin HES uygulaması üzerinden kontrol edilerek PCR Negatif Test Raporu almaları gerekip gerekmediği belirlenecektir” dedi.

ÇameliBelediyesiCovid-19salgınınakarşıönlemleriniarttırdı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
İLÇE HABERLERİ

Çameli’nin üreticisine Büyükşehir’den mazot desteği

Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu

CHP’li başkanlardan AK Partili Başkan Arslan’a tebrik ziyareti

Başkan Murat Kumral; "Büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle