MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Çaresizlerin çaresi Büyükşehir Sevgi Eli

Ana SayfaDenizli GündemÇaresizlerin çaresi Büyükşehir Sevgi Eli
Çaresizlerin çaresi Büyükşehir Sevgi Eli

Denizli'de 14 yıldır hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli kış ortasında evleri yanan Kökçen ailesine sahip çıktı. Tüm eşyaları yenilenen evlerine yerleşen aile, kendilerine sahip çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

30 December, 2020, Wednesday 13:48 5219
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek için 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde hayata geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında evleri kullanılamaz hale gelen Kökçen ailesine umut oldu. 25 Aralık 2020'de meydana gelen talihsiz olayda Karakurt Mahallesi'nde oturan İbrahim Kökçen'in (38) evinde elektrik kaçağından dolayı yangın çıktı. Eşyaların küle döndüğü yangından kurtulan İbrahim Kökçen, eşi, halası ve 2 çocuğu ile beraber sokakta kaldı. Yangını kısa sürede söndüren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın durumu haber vermesi üzerine harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli kış ortasında evsiz kalan aileye sahip çıktı. Tadilat yapılan evin tüm eşyaları Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli tarafından yenilendi. Sevgi Eli ekipleri tarafından eşyalar tek tek yerleştirilirken, aileye ayrıca maddi destek de sağlandı.  

 

İlk ziyaret Büyükşehir'den

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, yeni yuvalarının hayırlı olmasını temenni etti. Genel Sekreter Yardımcısı Özer, olay olur olmaz Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın talimatıyla harekete geçtiklerini anlatarak, "Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekiplerimiz ailemizin mağduriyetini gidermek için büyük çaba sarf etti. Böyle olayların yaşanmaması bizim en büyük dileğimiz ancak her an herkesin başına gelebiliyor. Burada önemli olan can kaybının yaşanmaması, onun dışında her şey yerine konabilir, bütün yaralar sarılır. Tekrar geçmiş olsun” dedi.

 

"Başkanımız Osman Zolan, bize sahip çıktı"

 

Talihsiz olayı anlatan İbrahim Kökçen ise, "Akşam evde otururken elektrikten kaynaklı talihsiz bir yangın hadisesi yaşadık. Eşyalarımızı kurtarmak ve yangını söndürmek için mücadele ettik. Sonuçta bir şey yapamadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, bize sahip çıktı ve Sevgi Eli ekipleri evimizi eskisinden daha iyi bir hale getirdi. Evimiz umduğumuzdan daha iyi bir hale geldi. Vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Çok memnun olduk” dedi.

ÇaresizlerinçaresiBüyükşehirSevgiEli
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı
DEMİOSB’de “Meslek Liseleri / Mesleki Eğitim Merkezlerinde Talaşlı İmalat” Konulu Toplantı Gerçekleştirildi
Denizli’de Dijital Dönüşüm Ekosistemi güçleniyor
Kaza riski oluşturan noktalar için çalışmalara başlanıyor
Tavas Belediyesi filosuna bir araç daha ekledi
DTO, KOBİ’ler için bir ilke daha imza attı
SoloTürk Pamukkale Semalarında Cumhuriyet Coşkusunu Göklere Taşıyacak
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor

Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı

SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu

Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle