MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

ÇOCUK EĞLENCERİ DEVAM EDİYOR

Ana SayfaDenizli GündemÇOCUK EĞLENCERİ DEVAM EDİYOR
ÇOCUK EĞLENCERİ DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesi’nin “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganıyla her hafta farklı iki mahallede düzenlediği şenlikler devam ediyor.

04 November, 2018, Sunday 09:22 4220
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Bu hafta sonunda Cankurtaran ve İncilipınar Mahallelerinde gerçekleşen çocuk şenliklerinde çocuklar doyasıya eğlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımızla birlikte geçirdiğimiz her an değerli. Çocuklarımız için yaptığımız her etkinlik bizim için ayrı bir önemli. Bunun için çocuklarımıza yönelik şenliklerimiz devam ediyor” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganıyla her hafta farklı iki mahallede düzenledikleri çocuk şenliklerinin bu hafta Cankurtaran ve İncilipınar Mahallelerinde gerçekleştiğini bildirdi. Cankurtaran ve İncilipınar Mahallesi sakinleri ile çocuk şenliklerinde bir araya gelen Başkan Gürlesin, çocukların arkadaşlarıyla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlendikleri çocuk şenliklerinde, çocukların yüzlerini güldüğünü görmenin kendilerini için önemli olduğunu söyledi. 

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ”

Yaz sezonu başından beri mahallelerde yapılan çocuk şenliklerinin bu haftaki durağı Cuma akşamı Cankurtaran Mahallesi Kapalı Pazaryeri, Cumartesi akşamı da İncilipınar Mahallesi İncilipınar İlkokulu Bahçesi oldu. Şenliklere Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, mahalle muhtarları ve çok sayıda çocuklarla, aileler katıldı. Kurulan stantlara gelen çocuklar, halat çekme ve çuval yarışlarına katıldı, palyaçolar tarafından yüzleri boyanan çocuklar eğlenceye doydu. Başkan Gürlesin’in çocukların mutluluğuna eşlik ettiği şenliklerde miniklere pamuk şeker, Osmanlı macunu, limonata ve dondurma ikramı da yapıldı. “Çocuklarımızın mutluluğu için ne gerekiyorsa yapıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Her hafta sonu 2 farklı mahallerde kurduğumuz standlarda çocuklarımızın mutlu olması ve arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmeleri için bir çok oyun grubumuz ve etkinliklerimiz var. Çocuklarımızın yüzlerini güldüğünü görmek yaptığımız etkinliğin güzelliğini daha da arttırıyor. Çocuklarımızın yüzü gülünce anne ve babalarında yüzü gülüyor. Bizler de geleceğimize ışık tutan çocuklarımızın eğitimine katkı verirken, boş zamanlarını da güzel bir şekilde değerlendirmeleri için çocuk şenliklerimizi düzenliyoruz. Hava şartları uygun olduğu sürece şenliklerimiz devam edecek. Çocuklarımızın mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm ailelerimize ve çocuklarımıza bu etkinliklerimize katıldıkları için teşekkür ederim” dedi.

ÇOCUKEĞLENCERİDEVAMEDİYOR
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli'de zehir taciri ve aranan şahsı yakalayan mahalle bekçileri ödüllendirildi
Çivril Belediyesi şap hastalığına karşı çiftçinin yanında
Denizli'de halk otobüslerinin ateşi yükseldi
Denizli OSB’den doğaya ve geleceğe yatırım
Denizli'de yanan alanlarda binlerce fidan toprakla buluştu
Dönercide çıkan yangın paniğe yol açtı
Merkezefendi Belediyesi Atatürk’ü anlamlı bir konserle yad etti
Servergazi Devlet Hastanesi Denizli'de bir ilke imza attı
Çalışmayan motorunu yakıp, karşısına geçip izledi
Çocuk gelişiminde kırmızı bayraklara dikkat
Orman yangınında alevlere sütle müdahale etti
Denizli İdman Yurdu’nun 8 futbolcusu bahis listesinde yer aldı
Honaz ekonomisi Tarım ve Alışveriş Festivaliyle canlandı
Başkan Saruhan yönetimiyle birlikte Başöğretmenin huzuruna çıktı
Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu
10 KASIM DENİZLİ SANAYİ ODASI
Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı
Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti
Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi
Refüjden yolun karşısına geçmek isteyen traktöre otomobil çarptı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli'de zehir taciri ve aranan şahsı yakalayan mahalle bekçileri ödüllendirildi

Çivril Belediyesi şap hastalığına karşı çiftçinin yanında

Denizli'de halk otobüslerinin ateşi yükseldi

Denizli OSB’den doğaya ve geleceğe yatırım

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle